Ryoko Yoichi 2 Şubat 2010 Share 2 Şubat 2010 Revy! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 3 Şubat 2010 Share 3 Şubat 2010 Aion,Dragon Age ve Modern Warfare 2.Sevdim bunu :birnumara: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lantis 3 Şubat 2010 Yazar Share 3 Şubat 2010 daha yeni bulduğum resmi masaüstüme koydum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
armadaxster 3 Şubat 2010 Share 3 Şubat 2010 5 hafta sonra değiştirdim. O da sırf buraya aynı resmi eklemiyeyim diye :D Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
antioksidan 3 Şubat 2010 Share 3 Şubat 2010 Yir Sub [Yer Su] olur kendileri. Türk Mitolojisinden bir ruh, bir tanrı. Mahlukata saygılar. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Bloo-Chan 4 Şubat 2010 Share 4 Şubat 2010 Değiştirdim xD Bu daha hoş durdu sanki Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Uchiha Sasuke 4 Şubat 2010 Share 4 Şubat 2010 bende bunu kullanıyorum ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 4 Şubat 2010 Share 4 Şubat 2010 Bu güzele can kurban Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 4 Şubat 2010 Share 4 Şubat 2010 Gun'dan yangında ilk... diye giden dosyayı merak ettim şimdi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Astragedy 5 Şubat 2010 Share 5 Şubat 2010 Youtube'daki photoshop pratiklerinden izleye izleye yaptığım bir wallpaper.. :hehe: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 6 Şubat 2010 Share 6 Şubat 2010 Mine seninki hç güzel diil :kotu:Sen ne anlarsın güzelden, Drrr! izle önce Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
antioksidan 8 Şubat 2010 Share 8 Şubat 2010 Sevdim ben bu resmi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
juvenil 8 Şubat 2010 Share 8 Şubat 2010 buda benimki :aglayacak: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki_cross 9 Şubat 2010 Share 9 Şubat 2010 Bu güzele can kurban Şu hatların,kıvrımların güzelliğine bakın O güzeli sana isteyelim dicektim ki vaz geçtim Exia'yı kendime istiycem Bu da benim masaüstüm, ilk kez bi hatun masaüstümde yer alma şerefine ulaştı D: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Borastus 9 Şubat 2010 Share 9 Şubat 2010 juvenil resminin boşunu alabilir miyim:D undermine bu arada dikkatimi çekti bilgisayarında football manager nfs tsukihime falan var hepsini sen mi oynuyorsun:D Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
juvenil 10 Şubat 2010 Share 10 Şubat 2010 juvenil resminin boşunu alabilir miyim:Dundermine bu arada dikkatimi çekti bilgisayarında football manager nfs tsukihime falan var hepsini sen mi oynuyorsun:D buyrunuz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 10 Şubat 2010 Share 10 Şubat 2010 undermine bu arada dikkatimi çekti bilgisayarında football manager nfs tsukihime falan var hepsini sen mi oynuyorsun:D Abim ile ortak kullanıyoruz bilgisayarı (o Cod/Fm oynuyor sadece), ama evet hepsini ben de oynuyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
alone.... 11 Şubat 2010 Share 11 Şubat 2010 squaw masaüstü resmin süperrrr:qask: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 11 Şubat 2010 Share 11 Şubat 2010 squaw masaüstü resmin süperrrr:qask: İlk sayfada eklediğim masaüstümden bahsediyorsan eğer resmin orjinalini ikinci ya da üçüncü sayfada linkiyle eklemiş olmam lazım ordan alabilirsin Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Borastus 11 Şubat 2010 Share 11 Şubat 2010 teşekkürler juvenil 10inçlik netbook uma uygun resim arıyordum. bu da pc nin edit: olmamış galiba tekrar denedim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
alone.... 11 Şubat 2010 Share 11 Şubat 2010 tşk....tşk...tşk edrmmmmmmmqheyqhey hmn alırım... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap