Jump to content
  • Kayıt Ol

Hangi İnternet Tarifesini Kullanıyorsunuz ?

bedifeci

İnternet tarifeniz.  

126 oy

1. 1. Ýnternet tarifeniz.

• 1 Mbit
      62
    • 2 Mbit
      17
    • 4 Mbit
      7
    • 8 Mbit
      25
    • 8 Mbit yukarýsý
      11
    • Kotalý her türlü seçenek
      4

Önerilen İletiler

SuperOnline: Quicknet [10mbit] Sınırsız.

İnternet konusunda bir sıkıntım yok.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

• İleti 52
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

• bedifeci

4

• Anifly

2

• nasu

2

• LaFleur

2

1mb kotalı kullanıyorum.. zaten hız açısından 1mb olduğuna pek inanasım gelmiyor ama neyse :D

birşeyler indirmek için kesinlikle yetersiz kalıyor zaten kotalı:) genelde arkadaş indiriyor indirilicek birşey varsa o yüzden problem olmuyor:) ancak sizde benim gibi worl of warcraft oynuyorsanız eminimki şikayet ediyorsunuzdur internet hızından:)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

8mbit net limitsiz paket + vodafone 3g sağ olsun smile adsl in TT alt yapısından sağladığı hizmette yurt dışı çıkışlarında problem olmadıkça sorun yaşamıyorum 15 gb downloadtan sonra hızımı düşürmemeleride keyfime keyif katıyor. Vodafone 3g de teoride 7.2 mbit lik bir hıza ulaşma yeteneğine sahip :D Tabi teoride :P vodafone fatura stop özelliği sayesinde aylık 100 lira ödeyince sınırsız olarak kullanılabiliyor. İnternetten yana pek sıkıntım yok ancak Pc günün 22 saati açık olunca DVD - HDD dayanmıyor şu an 10 gb tan az kalmış yerim yine :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

8mbit sınırsız kullanıyorum ama 8mbiti rüyamızda görüyoruz ancak maksimum 470 felan hızla indiriyor karşıya da 85 civarı yükleme yapabiliyorum. Söylentiye göre 700-800 kbı gören arkadaşlar varmış galiba. Darısı benim başıma.

aynı durum bende de olduğundan tekrar yazmıyorum...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

ben de 1mbit'Lik sınırsız kullanıyorum... buralarda fiber optik var ama hala bizim apartmana uğramadı kendileri:qsokkksok: yer sıkıntısı konusunu bende yaşıyorum, eskiden dvd biriktirirdik, şimdi harici hdd biriktiriyoruz doldurup doldurupXD

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

yer sıkıntısı konusunu bende yaşıyorum, eskiden dvd biriktirirdik, şimdi harici hdd biriktiriyoruz doldurup doldurupXD

buna çok güldüm :011: o hddleri koyacak yer bulabilecek miyiz bakalım.

benim de 8mbit ama sınırlı, sanırım sınırsıza geçicem zaten hep kotayı aşıyorum. 8mbit olayı da "upload-download" da fark yaratıyor, internet sitelerinde dolaşırken bir fark göremedim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

benimki de 8 mbit ama bir işe yaramıyor buradaki hatların yoğunlğunda en fazla 3.5mbite çıktım. daha 8mbiti tam olarak görmemize heralde birkaç yıl var alt yapı değişecekte uzun iş açıkçası.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2 Mbit şimdilik yetiyor bana ilerde ne olur bilemem.Anime videolarının boyutları günden güne artıyor. Bluray çıkıncı işin rengi degişti.:s59:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

1Mbit'lik sınırsız ttnet tarifesini kullanıyorum bu hız tabikide yetersiz hele ki benim gibi sürekli indirme yapıyorsanız tam bir işkence oluyor :kineme: yazın 8Mbit sınırsız tarifesine geçmeyi düşünüyorum fiyat ikiye katlanıyor ama bi çözüm bulacağız artık babama yalvarmaya şimdiden başladım :qtehlikeli:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

şu anda tcell vınn 4gb sınırlıya geçmiş bulunuyorum... upload da kotadan götürüyormuş, vatana millete hayırlı olsun

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2Mbit'lik sınırsız kablosuz kullanıyorum, evde 3 kısıyız animeleri hem indirme hemde online izleme icin yeterli, arkadaslarım zaten yazık en fazla kısa videolar izliolar yani neti yavaslatan benim :gul gul:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Malesef kotalı benimki :aglama3: hep kotayı aşıyorum gerçi :D geçen gün bi baktım 8 gb aşmışım kotayı :D bu ayda ablam geldi sınırsıza geçirecek diye baskı kurdum üzerinde aradı 2 ay daha tarife değiştiremiyomuşuz :neqoluyor: nisan sonuna kaldı artık.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ummm... 1MB var yıllardır. Kötüde değil aslında, yetmiyor tamam ama ne zaman yetmiyor?!?!?! ;

Sitelerde freeleech dönemi olunca yetmiyor veya 3-5 HTTP'den çekince yetmiyor. Aslında ben downloaddan çok upload istiyorum. 1MB download yeterli aslında ama 25KB ile upload etmek can sıkıcı bir durum. En azından 1 MB'de upload olsa hiç fena olmazdı ama Quik nete geçicem "10/20mb download 5mb upload" yeterli gibi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

1mbit malesef. Umarım Super Online Fiber muhabbeti yaşadığım yere gelir artık ...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

1 mpbs ye geçtim, süperr :s34: acayip hızlıı :gul gul: 512 den geçince insan böyle hissediyormuş demek ki :gul gul:

verdiğim 24 aylık taaddüt dolana kadar 1 mpbs devam ederim artık (eylüle kadar :P)

Bu arada Fiber internet kullananlar... Superonline bir kazık çakmış sanırım :S download hızının 5 katı, upload hızının 10 katını geçtikten sonra up ve down sınırlarını düşürme gibi bir kural getirmişler(ya da getirecekler...) ben de bugün okudum bir yerde, detayları bilmiyorum. Kullanıcılar bi araştırsın derim :) eğer böyle bir saçmalık uyguluyorlarsa, mail yağmuruna başlayın :goz kirpma:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

• 2 hafta sonra...

Ttnetin aLt yapisi yerLesmis bi kurum oLmasına karsın hızmetLerini hiLe iLe müşteri avLama üzerine kurmaya basLadıLar..Buda insanin o kuruma oLan guvenını sarsıyor bu yuzden ttnetten ayrıLmaya karar verdim…

Diger adsLe hizmetLeri veren sirketLeri arastirdim…Kurum oLarak aLt yapisi sagLam milleni.com Doping adsL buLdum..

11 Senedir hizmet veriyorLarmiş.milleni.com teLefon ses ucretLerindede %2o indirimLi konusma ayricaLigi sagLiyor..Ayrıca Çukurova hoLding a.ş KuruLuşLarindan biri turkcell de onLara ait .. Buda beni bir nevi rahatLatti … KampanyaLarina baktim gayet uygun msLa ben ttnette 1 mb Limitsiz ayLık 45 öderken Doping iLe 8 mb Limitsiz 49

8 mb Limitsiz KampanyaLi oLarak 24 ay tahaddut ıLe 12 ay 29 diger 12 dada 49 dan odeme yapiyoruz.

TTnette 1 mb 45 öderken doping iLe 8 mb ye 49 ödemek bana gayet uygun geLdi icon_biggrin.gif

ZorunLu oLarak turkteLekoma bagLi kaLmaya ne gerek var..aLternatifLeride degerLendirmek gerekir…

Sloganıda Cok hosuma gitti. GeLin Sizide DopingLeyeLim icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

http://www.doping.com.tr/

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

• 4 ay sonra...

8 Mbit'e kadar vaad edilen tarifeyi kullanıyorum, çok da memnunum download hızından (daha çok sömürmeye yönelik bi' yapım olduğu için upload'a pek de önem vermiyorum).

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

8 Mbit'e kadar vaad edilen tarifeyi kullanıyordum ,ilk defa sınırı geçtigim için hızım düştü ,kahretsin 50 mbps ye düştüm. Ne kadar kötü:aglama2:Normal kullanıcılar için 8 mbit den inmeseler çok iyi olacak bu da kendi kullanıcı sayılarını artırmalarını sağlıyacak.Yoksa millet internet kafelere takılıyor.En azından aştınmıda internet kafelerin sık iş yaptıgı zamanlarda düşür ki bizde daha çok yararlanalım müşterileri internet kafelere kaçmasın neyse benimki de içimden geçenlerdi. :birsey gelmez:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Şu download hızının düşmesi olayı bi' tek benim başıma geldi sanmıştım (evet ben de bir an "Bu sefer fark ettiler." diye düşündüm), yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi (evet bedifeci, yalnız değilsiniz).

Sanırım genel bi' ayar çekiliyor olacak ki, her yerde aynı dertten yakınan kişiler görüyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

8 Mbit'e kadar vaad edilen tarifeyi kullanıyordum ,ilk defa sınırı geçtigim için hızım düştü ,kahretsin 50 mbps ye düştüm. Ne kadar kötü:aglama2:Normal kullanıcılar için 8 mbit den inmeseler çok iyi olacak bu da kendi kullanıcı sayılarını artırmalarını sağlıyacak.Yoksa millet internet kafelere takılıyor.En azından aştınmıda internet kafelerin sık iş yaptıgı zamanlarda düşür ki bizde daha çok yararlanalım müşterileri internet kafelere kaçmasın neyse benimki de içimden geçenlerdi. :birsey gelmez:

Benim internet hızı da düştü, yaklaşık 50-60 kb daha az hızda indiriyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

ttnet' in Netlimitsiz zımbırtısına geçmiştim, bu ay baya baya indirme sınırını aşmışım ki en fazla 60' ı görebiliyorum. dörtgözle ay sonunun gelmesini bekliyorum. bu ne be indirme yaparken internette gezinemiyorum :uzqgun:şunları yazmak için bile indirmeyi durdurdum :sinirfli:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

1mb sınırsız.

Yetmiyor yetmeyecek de. Arttırmak istesem bile en fazla 2mb olabilecekmiş oturduğm yerden. İnsanın elinden birşey gelmemesi çok sinir bi durum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bende 109 kb le indiriyorum ki hiç beğenmiyorum bunu 25kps ilede upload yapabiliyorum ki bundanda hiç memnun değilim.8mbit de 15 mb sınırı varmış hiç girmedim ona.benimkiside 1 mbit sınırsız ama şu sıralar annem isyanlarda.Tutturdu ben telefonu kapatmak istiyorum boşu boşuna niye telefona 17tl vereyim diyor.17tl telefonu hiç kullanmasanda vergi olarak geliyor.Yokmudur arkadaşlar bunun bir çaresi ben internet kullanmak istiyorum ama telefon kullanmıyoruz ailecek ve telefona vergi parasıda vermek istemiyorum yokmu bunun bir çaresi.:birsey gelmez:Birde tarife değiştirip 8mbit 15gb sınırlı olana geçebilirmiyim şu günlerde indirmede yapmıyorum saten.O kaç tl acaba ben 1mbit sınırsıza 45 tl sayıyorum fiyat değişmez değilmi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

sanırım artık netlimitsiz tarifesinde kotayı geçince her türlü internet hızı düşecek. ayrıca modeli kapatmayın kotayı geçince hızımız değişmiyor mevzusu da yalan, çünkü santral hızı netten düşürüyor genelde.

işin garip tarafı ttnet galiba bizi tuzağa düşürdü. Her yerde 8mbite kadar olan bağlantıya geçin hızınız hiç düşmüyor istediğiniz kadar indirirsiniz diye yazıyordu arkadaşlarım da diyordu bana sende geç diye. Ne oldu sonuç olarak bu internet paketine gereğinden fazla kişi abone oldu:

http://www.gelecekonline.com/metin/16_ayda_8_mbps_e_kadar_paketini_kullanan_sayisi__3_6_milyona_ulasti-4135

hatta sürekli olarak anime-film indiren kişilerin hiç bulaşmaması gerekirken onlarda da bu tarifeye geçiverdi. Şimdi ttnet kotayı uygulamayı başlatınca hepimiz tufaya geliverdik. İşin garip tarafı ttnet'e laf edenler var, iyide adamlar tarifeyi en baştan belirlemişler hızımını şu kadara düşüreceğiz diye daha sonra o hızı verince söylenmenin mantığı yok.

İkinci bir nokta ise kotasız internetin tamamen kalkacağı konusu. Yeni tarifeler onaylanırsa kotasız internet çok az kişide kalacak. baya bir sitede linki vardı ama şimdi aradığımda bulamadım şimdilik şu idare eder:

http://www.timeturk.com/‘limitsiz’-internet-tarih-olacak_135782-haberi.html

burda yazmıyor sanırım ama önceden okuduğum şu idi nisan ayından önce abone olanlar için sınırsız devam edecek ancak yeni abonelerde geçerli olmayacak. Bu olay kesin değil ama olma olasılığı oldukça yüksek. Olursa sınırsızdan netlimitsize geçenler kafalarını taşlara vuracak bu gidişle.

Sözlükte birisinin yazdığı da oldukça mantıklı geldi, şimdi hızları 512 ye düşürüyorlar. Yeni tarifeler geldiği zaman alt hız limiti 1mbs olacak o zaman bize cennet gibi gelecek o hız. Yani ölümü gösterip sıtmaya razı etme durumu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?