fudy 15 Ağustos 2010 Share 15 Ağustos 2010 Bandai'den yapılan resmi açıklamayla Macross Frontier ~Sayonara no Tsubasa~ filminin 26 Şubat 2011 tarihinde gösterime gireceği duyuruldu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 15 Ağustos 2010 Share 15 Ağustos 2010 tv serisi çok güzeldi merakla bekliyecem Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Anemone. 15 Ağustos 2010 Share 15 Ağustos 2010 Sper bi haber.Tv serisi cok guzeldi merakla bekliyor olacagim.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tarhana 21 Ağustos 2010 Share 21 Ağustos 2010 Robotech: Macross . olarak yayınlandığı zamanlarda türkce olarak izleme şansına erenlerdenim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 21 Ağustos 2010 Share 21 Ağustos 2010 Gerek Frontier'i sevmeyişimden gerek de özet film olmasından dolayı benim özel bir beklentim yok. edit : İzledim, yanıldığımı anladım, aynı gün çevirdim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Anifly 28 Ağustos 2010 Share 28 Ağustos 2010 Harika bir haber Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sakura hime 18 Eylül 2011 Share 18 Eylül 2011 Macross Frontier Sayonara no Tsubasa filminin ne zaman dvdsi çıkacak bileniniz var mı? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 19 Eylül 2011 Share 19 Eylül 2011 sakura'cım sitemizde haberi verilmişti ama hangi başlıktaydı hatırlamıyorum.Ben de hazır MAL'deyken sayfasına göz gezdirdim ve 20 Ekim'de Blu Ray'i çıkıyormuş.Buyur bakalım link; MyAnime List Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap