CHOBiTS 30 Eylül 2010 Share 30 Eylül 2010 Bugün kanalları karıştırırken tesadüfen gördüm.Anime mi diye biraz izledikten sonra interneten araştırma yaptım.Aynı bölümü günde üç defa yayınlıyor ve seri 40 bölüm.TRT çocukten beklemiyordum bu tip bir animeyi.Bundan önce Kore yapımı çok kötü bir anime gösteriyorlardı. Animenin adı:Time Jam: Valerian & Laureline Burdan daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. http://myanimelist.net/anime/4441/Time_Jam:_Valerian_&_Laureline Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tenbatsu 30 Eylül 2010 Share 30 Eylül 2010 =1"]Action, =2"]Adventure, =4"]Comedy, =10"]Fantasy, =13"]Historical, =24"]Sci-Fi, =29"]Space, =37"]Supernatural bütün kategoriler var neredeyse . Tek seferde tüm konuları işlemeyi hedeflemişler herhalde . Yavaş yavaş farkına varıyor tvler animenin bence. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 30 Eylül 2010 Share 30 Eylül 2010 -silindi- Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
hione 30 Eylül 2010 Share 30 Eylül 2010 hade yaa bu animemiymiş , bugün çok kısa bir süreliğine oturma odasına uğradığım bi sırada ilkokula giden yeğenim bu seriyi izliyordu birazcık benimde gözüm takılmıştı acaba animemi diye düşünmüştüm bende , az biraz izlerken bir sahnede bir uzaylı erkek karakterin bayan bir karakteri dansa davet ettiği bir sahne gözüme çarptı ve bu davet sonrasında bayan karakterin yanakları kızarıyordu tamam dedim kendi kendime bu kesinlikle anime çok kısa izledim o yüzden fazla bi bilgim yok ne yazık ki, ama umarım dahada artar tv de yayınlanan animeler ... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sera myu 1 Ekim 2010 Share 1 Ekim 2010 =1"]Action, =2"]Adventure, =4"]Comedy, =10"]Fantasy, =13"]Historical, =24"]Sci-Fi, =29"]Space, =37"]Supernatural bütün kategoriler var neredeyse .Tek seferde tüm konuları işlemeyi hedeflemişler herhalde . Yavaş yavaş farkına varıyor tvler animenin bence. TVnin yaptığı şey farkına varmaktan çok, geriye gitmek gibi. üstelik trt farkında olmayacakta kim olacak eski animelere bakıyorum slam dunk, sailor moon, lady oscar, candy candy, tsubasa,kenshin... hatta maddi kaygı taşısada güzel olan digimon,pokemon; bunların yanında trtde yayınlanan hatta net olarak hatırladığım sevimli animeler de vardı. o dönemkilere bak bir de şimdiye bak, zavallı yeni nesil o kadar mal çizgi film arasında yayınlanan tek anime olan bakugana sardı ki ben hayatımda o kadar embesil bir anime daha görmedim tv de. bu haberi de görünce de aslında çok heyecanlanmıştım çünkü anime yayınlayan 1-2 kanal olsa da herkes izleyemiyor bi ara maxi tv vardı herdalde. bizim tv de yok hem de yine trt den izlemek çok güzel olurdu ama yayınlanan şeyi görünce yine hayal kırıklığına uğradım. neyse c.n. den naruto beklemeye devam Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tenbatsu 1 Ekim 2010 Share 1 Ekim 2010 Anime değil Kore animasyonu. Sonda "bu bir Kore yapımıdır" diye bağırıyorlar zaten. Anime diyeceksek TRT Çocuk Sinbad'ın animesini yayınlıyor akşamları. Bundan önce verilen kore animasyonuymuş. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
eczmeltem 1 Ekim 2010 Share 1 Ekim 2010 TRT dayandı kore yapımlarına bedava mı alıyor acaba?Dizileriden yana sıkıntı yok ama animenin hakikisini görmek isteriz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 1 Ekim 2010 Share 1 Ekim 2010 İnternetten araştırdım da bu gerçekten bir Anime. (Fransız-Japon ortak yapımı) http://en.wikipedia.org/wiki/Time_Jam:_Valerian_&_Laureline Mecha dizaynları Macross'dan Shoji Kawamori'ye aitmiş hatta. İzlesem mi ne. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lafolya 1 Ekim 2010 Share 1 Ekim 2010 Her ne kadar kore yapımından hazmetmesemde izlerim büyük ihtimal. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 1 Ekim 2010 Share 1 Ekim 2010 İstesem de izleyemiyorum, saati uymuyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 1 Ekim 2010 Share 1 Ekim 2010 ben görmüştüm , anime mi? acaba diye düşündüm^^izlerim o zaman . umarım evdekiler gülmez Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 1 Ekim 2010 Yazar Share 1 Ekim 2010 Saatleri 9,35- 13,25 ve 18,00 olacaktı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
kermbey 1 Ekim 2010 Share 1 Ekim 2010 http://www.animenewsnetwork.com/news/2010-09-24/crunchyroll-adds-time-jam/valerian-and-laureline yukarısı bir tanıtım linki değil ama yapıma "japon-french animated series" olarak tanımlamışlar fakat kore ile yakında uzaktan ilişkisi yok gibi. Anime kategorisine girer heralde. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap