Jump to content
  • Kayıt Ol

The Governator Fragmanı

fishéyé

Önerilen İletiler

governator-ewcover-full.jpg

Geçen hafta duyurulan The Governator adlı çizgi serinin ilk fragmanı yayımlandı.Arnold Schwarzenegger'ın çizgi kahraman olarak G.I.R.L.I.E. Men ile olan mücadelesini konu alan çizgi dizinin fragmanına göz atabilirsiniz.

The Governator, Arnold Schwarzenegger'ın sesine ve onu özelliklerine sadık kalacak.Onun genç bilgisayar dahisi yardımcısıyla yeraltı üssünden G.I.R.L.I.E. Men adlı örgütle verdiği mücadeleyi göreceğimiz serinin henüz nerede yayımlanacağı kesinleşmedi.

http://www.youtube.com/watch?v=FRxt1GiiZiA

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

• İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

• fishéyé

2

• Kisiliksiz

1

• fudy

1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Ben, Nisan Ayı sebebiylen şakadır diyordum. Ama olabilir mi?!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Geçen gün Empire'ın sitesinde de böyle bir haberi görmüştüm. Fena olmamış. Arada Matrix'e de bir gönderme yapılmış gibime geldi. :D Giyim tarzı bakımından Punisher'e benzemiş lakin, biraz daha farklı bir şeyler deneyebilirlerdi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Geçen gün Empire'ın sitesinde de böyle bir haberi görmüştüm. Fena olmamış. Arada Matrix'e de bir gönderme yapılmış gibime geldi. :D Giyim tarzı bakımından Punisher'e benzemiş lakin, biraz daha farklı bir şeyler deneyebilirlerdi.

Evet ya o Matrix sahnesi neydi öyle acayip oldum...Buna katlanılır sanırımqsoru"Terminatör ve Matrix iç içe ığğğ.." .diyenler vardır :023-32: Ama azdır eminim sonuçta bir çizgi film hitap edeceği kitle belli...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?