Aurora Borealis 9 Kasım 2011 Share 9 Kasım 2011 Hyeon Jun; profesyonel kiralık katildir. Aldığı işleri sorunsuzca sorgulamadan halletmektedir. Yeni bir görev almıştır görevi evinde uyuyan bir adamı öldürmektir... Jin Yeong; Sevgilisi tarafından ihanete uğramış bir kadındır. ve hiç bir şeyde tam olarak başarılı değildir. Hatta kendini öldürmekte bile.. Jin kendisini öldürmesi için bir kiralık katil tutar ve hatta bunun için tefeciden borç alır. Çünkü nasılsa ölecektir ve geri ödemek zorunda değildir. Ama planları planladığı gibi gitmez. "Aşk insanları harekete geçiren en büyük enerjidir..." .... "İnsanı harekete geçiren en büyük enerjinin ne olduğunu biliyor musun?" ..... "Bunu söylemeyi kendime yediremem." Yorum: içinde aksiyon olup insanı bu kadar güldüren filimlerde olabiliyormuş demek ki. Şahsen oldukça keyifle izlemiştim. Hatta ikinci kez bile izledim Oyunculuk açısından gerçekten dikkate değer. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
VarOlanBiri 9 Kasım 2011 Share 9 Kasım 2011 Konusu hoşuma gitti bulduğumda izlerim bunu....! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 15 Kasım 2011 Share 15 Kasım 2011 (düzenlendi) ... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 15 Kasım 2011 Yazar Share 15 Kasım 2011 trajı komik evet. eksiklik bilmem. ne istediğinle alakalı bir durum ama o gül verme sahnesinde ekrana bir baka kaldığımı hatırlıyorum. sonrasında kahkahayı basmıştım. kesinlikle iki oyuncuda dikkate alınması gereken isimler abartılacak gibi değil bu film ama siz ondan ne alırsanız size onu veren bir yapım. bazen gülmek istediğimde açıp izlediğim bir film oldu. filmin son sahnelerindeki "ben bunu söylemeyi kendime yediremem" deyişi çok hoşuma gitmişti.. kızın ve erkeğin yapılarındaki şapşallıklarıda neden bilmiyorum ama tuhaf bir büyüsü var benim için bu filmin ) ama luna yorumlarına bayılıyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap