Jump to content
  • Kayıt Ol

Bakuman 3

CHOBiTS

Önerilen İletiler

• İleti 9
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

• rocker_tr

2

• CHOBiTS

1

• darkness167

1

• Sky_King_Goko

1

Animesini ve mangasını rawına kadar takip ettiğim bir seri. ^^

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çok güzel bir haber ama anlıyamadığım bari direk sezon havasında yapmayip uzun bir seri gibi başlasaydında herkezin kafasında "acaba 2-3 sezonda gelirmi" gibi sorular brakmasaydın olmazmıydı istediğin zaman tutmadı diyip kesebilirdin seriyi ^^

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çok güzel bir haber ama anlıyamadığım bari direk sezon havasında yapmayip uzun bir seri gibi başlasaydında herkezin kafasında "acaba 2-3 sezonda gelirmi" gibi sorular brakmasaydın olmazmıydı istediğin zaman tutmadı diyip kesebilirdin seriyi ^^

Manga'nın bazı bölümlerini atlıyorlar ve hızlı gidiyorlar. Eğer uzun soluklu bir seri olursa hızlı yakalayacaktır. Bu seferde filler girmek zorunda kalırdı. O yüzden bu şekilde dönemler atlayarak yapıyorlar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Animenin 12.bölümüne denk gelen bi zamanda duyurmuşlardı yani çokta yeni bi haber değil ancak güzel bir haber :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

artik gına geldi pehhh :)

tabi takip eden arkadaslara da kolay gelsin :) hoslarına gidecek bir haber :):qegenmis:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

• 4 ay sonra...

Arkadaşlar kesin kaynak diyemem ama Yabancı sitelerin çoğunu karıştırdım.. Bakuman 3 için Ekim ayını gösteriyor hepsi. :) Duyunca biraz üzüldüm daha çok var diye ama sizlerle de paylaşmak istedim. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

• 3 ay sonra...

1.Bölüm gelmiş, umarım tez zamanda çevirilir anime ..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?