Jump to content
  • Kayıt Ol

Şu an Hangi Kitabı Okuyorsunuz?

gokcevil

Önerilen İletiler

• İleti 341
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

• A.U

24

• loykad

21

• martikanadi

17

• Aurora Borealis

14

Su anda okudugum kitap okuldan. Soylesem de anlamasinis, ama genede "Под Игото"

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hipnozcu - Richard Bach

Oldukça merak ettiğim ve ilk fırsatta okuyacağım kitap.Ancak bugün P.c ve Kristin Cast'ın 5. kitabı Av'a başladım.Anlatımları daha edebi bir hal almaya başladı gibi,böyle olunca da kitaptan alacağım keyif katlanacak gibi görünüyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Christy Brown - My Left Foot u okuyorum.Filmini de bulabilsem keşke

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

• 3 hafta sonra...

Özgür Bir Güney Afrika- Nelson Mandela; 1986, 1.baskısını okuyorum ancak çokça çeviri hatası var içeriyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Oburcuk'un Edebiyat Kitabı - Selim ileri

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

unutulmuş diyarlar karanlığın yolları serisi 1. kitap (sessiz kılıç)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Niccolo Machiavelli - Il Principe (Prens)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Tess Gerritsen - Günahkar, romanını okudum. (Bu yazarı seviyorum ya. :P) Gerilim, polisiye ve cerrahi meseleleri sevenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Sürükleyici ve konu anlatımı da anlaşılır. (basit bir dille yazılmış.) İtiraf etmeliyim, kitabı okuduktan sonra patoloji uzmanı olmaya bile karar verdim. :hehe:

Şimdi de Jon Fasman - Coğrafyacının Kütüphanesi'ne başladım. Sanırım gizemli bir şekilde ölen profesörün ölümü araştırılıyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

• 2 hafta sonra...

P.C Cast + Kristin Cast - Tempted (Baştan Çıkarılmış)

İlk sayfalarda çok yabancı geliverdi kitap, uzun zamandır okumadığımdan kopmuşum kitaptan. Konular nereden nereye gelmiş be. Yaşasın Afrodit, yaşasın Stevie Rae, yaşasın.. Neferet.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

P.C Cast + Kristin Cast - Tempted (Baştan Çıkarılmış)

İlk sayfalarda çok yabancı geliverdi kitap, uzun zamandır okumadığımdan kopmuşum kitaptan. Konular nereden nereye gelmiş be. Yaşasın Afrodit, yaşasın Stevie Rae, yaşasın.. Neferet.

Neferet'te mi ?:sonuncu::P Bakalım yeni kitapta neler olacak,yine Zoey'in günü kurtacağını tahmin ediyorum ama merak da etmiyor değilim.Şu sıralar eski kitaplarımdan biri olan "İnsan Tanıma Klavuzu"nu okuyorum arada.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Neferet ya.. Bi' tane o, onun karizma kimde var o kitapta ? :D Yeni kitap çok farklı işleniyor, bir Stevie Rae'nin açısından bir de Zoey'in açısından. "Sır" ile ilgili biraz başları. Ben daha 90'larda falanım, çok okuyamadım ama iyi gidiyor.

Ayrıyetten, kısa sürede bitirecek olduğum, Yakup Kadri Karaosmanoğlu - Kiralık Konak'ı okuyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Puslu Kıtalar Atlası'nı ikinci kez okuyorum, oldukça keyifli bir kitaptı. Diğer yandan Semerkant'a yeni başladım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kaan Arslanoğlu-kuş bakışı

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

erkekler 1 e ayrılır ... şuan elimde okuduğum kitap:D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Fuck-up

Bugün başlamadım, şu aralar biraz canımı sıkıyo. Sıradan geldi ama işler ilginçleşicek gibi

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?