FindaSoul4Sale 14 Aralık 2009 Share 14 Aralık 2009 Kafka - Dönüşüm Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Vampire_Love 14 Aralık 2009 Share 14 Aralık 2009 Su anda okudugum kitap okuldan. Soylesem de anlamasinis, ama genede "Под Игото" Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Astragedy 14 Aralık 2009 Share 14 Aralık 2009 Hipnozcu - Richard Bach Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
A.U 17 Aralık 2009 Share 17 Aralık 2009 Hipnozcu - Richard Bach Oldukça merak ettiğim ve ilk fırsatta okuyacağım kitap.Ancak bugün P.c ve Kristin Cast'ın 5. kitabı Av'a başladım.Anlatımları daha edebi bir hal almaya başladı gibi,böyle olunca da kitaptan alacağım keyif katlanacak gibi görünüyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
nerusa 17 Aralık 2009 Share 17 Aralık 2009 Beyazıt AKMAN; Dünyanın İlk Günü... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
FindaSoul4Sale 17 Aralık 2009 Share 17 Aralık 2009 Christy Brown - My Left Foot u okuyorum.Filmini de bulabilsem keşke Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Antares 7 Ocak 2010 Share 7 Ocak 2010 Özgür Bir Güney Afrika- Nelson Mandela; 1986, 1.baskısını okuyorum ancak çokça çeviri hatası var içeriyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
LuluNatu 7 Ocak 2010 Share 7 Ocak 2010 Oburcuk'un Edebiyat Kitabı - Selim ileri Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 8 Ocak 2010 Share 8 Ocak 2010 Aytmatov - Gün Olur Asra Bedel Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lantis 8 Ocak 2010 Share 8 Ocak 2010 unutulmuş diyarlar karanlığın yolları serisi 1. kitap (sessiz kılıç) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
nerusa 8 Ocak 2010 Share 8 Ocak 2010 Christy Brown - My Left Foot u okuyorum.Filmini de bulabilsem keşke Link verilebilir mi bilmiyorum ama, sanırım aradığınız film bu: http://www.divxevi.com/showthread.php?t=182174 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
hipernova 8 Ocak 2010 Share 8 Ocak 2010 Niccolo Machiavelli - Il Principe (Prens) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kyrie 9 Ocak 2010 Share 9 Ocak 2010 Tess Gerritsen - Günahkar, romanını okudum. (Bu yazarı seviyorum ya. ) Gerilim, polisiye ve cerrahi meseleleri sevenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Sürükleyici ve konu anlatımı da anlaşılır. (basit bir dille yazılmış.) İtiraf etmeliyim, kitabı okuduktan sonra patoloji uzmanı olmaya bile karar verdim. :hehe: Şimdi de Jon Fasman - Coğrafyacının Kütüphanesi'ne başladım. Sanırım gizemli bir şekilde ölen profesörün ölümü araştırılıyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 19 Ocak 2010 Share 19 Ocak 2010 P.C Cast + Kristin Cast - Tempted (Baştan Çıkarılmış) İlk sayfalarda çok yabancı geliverdi kitap, uzun zamandır okumadığımdan kopmuşum kitaptan. Konular nereden nereye gelmiş be. Yaşasın Afrodit, yaşasın Stevie Rae, yaşasın.. Neferet. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
A.U 19 Ocak 2010 Share 19 Ocak 2010 P.C Cast + Kristin Cast - Tempted (Baştan Çıkarılmış)İlk sayfalarda çok yabancı geliverdi kitap, uzun zamandır okumadığımdan kopmuşum kitaptan. Konular nereden nereye gelmiş be. Yaşasın Afrodit, yaşasın Stevie Rae, yaşasın.. Neferet. Neferet'te mi ?:sonuncu: Bakalım yeni kitapta neler olacak,yine Zoey'in günü kurtacağını tahmin ediyorum ama merak da etmiyor değilim.Şu sıralar eski kitaplarımdan biri olan "İnsan Tanıma Klavuzu"nu okuyorum arada. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 19 Ocak 2010 Share 19 Ocak 2010 Neferet ya.. Bi' tane o, onun karizma kimde var o kitapta ? Yeni kitap çok farklı işleniyor, bir Stevie Rae'nin açısından bir de Zoey'in açısından. "Sır" ile ilgili biraz başları. Ben daha 90'larda falanım, çok okuyamadım ama iyi gidiyor. Ayrıyetten, kısa sürede bitirecek olduğum, Yakup Kadri Karaosmanoğlu - Kiralık Konak'ı okuyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
nglc 19 Ocak 2010 Share 19 Ocak 2010 Puslu Kıtalar Atlası'nı ikinci kez okuyorum, oldukça keyifli bir kitaptı. Diğer yandan Semerkant'a yeni başladım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
kanade 19 Ocak 2010 Share 19 Ocak 2010 Gogol- Ölü Canlar Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 20 Ocak 2010 Share 20 Ocak 2010 Kaan Arslanoğlu-kuş bakışı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
zhenya 20 Ocak 2010 Share 20 Ocak 2010 Macbeth. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DarkeLia 20 Ocak 2010 Share 20 Ocak 2010 Knut Hamsun - Açlık Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kyrie 20 Ocak 2010 Share 20 Ocak 2010 Cemil Meriç - Bir Dünyanın Eşiğinde. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lafolya 20 Ocak 2010 Share 20 Ocak 2010 erkekler 1 e ayrılır ... şuan elimde okuduğum kitap:D Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ryoko Yoichi 28 Ocak 2010 Share 28 Ocak 2010 Fuck-up Bugün başlamadım, şu aralar biraz canımı sıkıyo. Sıradan geldi ama işler ilginçleşicek gibi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 28 Ocak 2010 Share 28 Ocak 2010 Engin Geçtan - İnsan Olmak Vay canına. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap