Jump to content
  • Kayıt Ol

Kyō no Asuka Show

gundamaster

Önerilen İletiler

gundamaster

news_large_asukashow1.jpg

Big Comic dergisinde yayınlanan habere göre Taishi Mori'nin Kyō no Asuka Show (Today's Asuka Show) adlı mangası animeye adapte edilecek.

Komedi türündeki manga, orta okula giden; Asuka Kyōno adlı genç bir kızın etrafındaki insanlar hakkındaki gözlemlerini konu alıyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

• İleti 5
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

• gundamaster

2

• CHOBiTS

2

• DevilRanger

1

• Kusogaki

1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Hehe ben yapacaktım bunuda sık kullanımlara eklemiştim hatta.Yapılacak haber çok ve bizim ana sayfada 4 tane yer oldugu için geri plana itmiştim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Ben de görüp mangadan bir iki chapter okudum ve haberini yapayim dedim. Senin üstünden de yük kalksın :)

Chapterları da çok kısa 10-11 sayfalık. Danshi koukousei gibi gag bir yapıma benziyor. Bu sefer bayan bir öğrencimiz var.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben de görüp mangadan bir iki chapter okudum ve haberini yapayim dedim. Senin üstünden de yük kalksın :)

Chapterları da çok kısa 10-11 sayfalık. Danshi koukousei gibi gag bir yapıma benziyor. Bu sefer bayan bir öğrencimiz var.

Düşencen için saol.Asıl yapmayı planladığım yapım Maoyu Mao Yuusha.3 farklı mangasınıda takip ediyordum ve anime haberine çok sevindim.Manga tanıtımıyla beraber yapacağım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Karakter süpermiş :) Danshi koukousei no Nichijou gibi bir yapım olacaksa zaten kaçmaz :D Paylaşım için teşekkürler

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?