gundamaster 27 Haziran 2012 Share 27 Haziran 2012 Big Comic dergisinde yayınlanan habere göre Taishi Mori'nin Kyō no Asuka Show (Today's Asuka Show) adlı mangası animeye adapte edilecek. Komedi türündeki manga, orta okula giden; Asuka Kyōno adlı genç bir kızın etrafındaki insanlar hakkındaki gözlemlerini konu alıyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 27 Haziran 2012 Share 27 Haziran 2012 Hehe ben yapacaktım bunuda sık kullanımlara eklemiştim hatta.Yapılacak haber çok ve bizim ana sayfada 4 tane yer oldugu için geri plana itmiştim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 27 Haziran 2012 Yazar Share 27 Haziran 2012 Ben de görüp mangadan bir iki chapter okudum ve haberini yapayim dedim. Senin üstünden de yük kalksın Chapterları da çok kısa 10-11 sayfalık. Danshi koukousei gibi gag bir yapıma benziyor. Bu sefer bayan bir öğrencimiz var. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 27 Haziran 2012 Share 27 Haziran 2012 Ben de görüp mangadan bir iki chapter okudum ve haberini yapayim dedim. Senin üstünden de yük kalksın Chapterları da çok kısa 10-11 sayfalık. Danshi koukousei gibi gag bir yapıma benziyor. Bu sefer bayan bir öğrencimiz var. Düşencen için saol.Asıl yapmayı planladığım yapım Maoyu Mao Yuusha.3 farklı mangasınıda takip ediyordum ve anime haberine çok sevindim.Manga tanıtımıyla beraber yapacağım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 27 Haziran 2012 Share 27 Haziran 2012 Karakter süpermiş Danshi koukousei no Nichijou gibi bir yapım olacaksa zaten kaçmaz Paylaşım için teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusogaki 28 Haziran 2012 Share 28 Haziran 2012 İlginç bir seriye benziyor. Çıkınca bir göz atayım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap