CHOBiTS 13 Ağustos 2012 Share 13 Ağustos 2012 Mainichi Habere göre, Aniplex'in Comiket 82 de Shaft 'ında prodüktörlüğünü yapacağı yeni animesi "Sasami-san@Ganbaranai" duyurdu. Resmi Sitesi: Sasami-san anime official website Staff Director: Shinbo Akiyuki Series Composition: Takayama Katsuhiko Character Design: Harada Hiroki ("Yu-Gi-Oh! Zexal") Key görsellerinin Shaft orjinal animesi "Magical Suite Prism Nana" Comiket 82 de duyurulacağı söylenmişti. Prism Nana official website Kaynak: http://myanimelist.net/forum/?topicid=475179 Sitemizde yapılan haberleri alıntı yaparken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın.Yazan:CHOBiTS Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
xxxxxxx 13 Ağustos 2012 Share 13 Ağustos 2012 Pek iyi bir şey beklemiyorum fakat işin içinde Shaft varsa serinin gidişatı belli olmaz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 21 Aralık 2012 Share 21 Aralık 2012 Bu sezonun en çok beklediğim birkaç serisinden biri zira bir Hikikomori hakkında. 2. bir Welcome to the NHK beklemek yanıltıcı olabilir ama kesinlikle ayrılan zamanın hakkını fazlasıyla verecektir diye düşünüyorum. Fragman yayınlandı bu arada: ã•ã•ã¿ã•ã‚“ï¼ ãŒã‚“ã°ã‚‰ãªã„ 放é€å‘ŠçŸ¥CM - YouTube Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 9 Ocak 2013 Share 9 Ocak 2013 ã•ã•ã¿ã•ã‚“ï¼ ãŒã‚“ã°ã‚‰ãªã„ PV3 [sasamisan@Ganbaranai] - YouTube Yeni fragman yayınlandı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 9 Ocak 2013 Yazar Share 9 Ocak 2013 fragman için saol akuma vodofone neti ile izlemeye çalışayım bakalım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 9 Ocak 2013 Share 9 Ocak 2013 Kesinlikle takipte olacağım bir seri oldu -ki bir çok açıdan takibe değer olduğunu düşünüyorum. Bir kere, stüdyolar çok iyi. Müzikler konusunda özellikle Chuu2you sevdiğimiz Zaq var. Ve de, Kana Asumi var. ^^ Sesini çok sevdiğim seiyuu'lardan biridir. Bir tek karakter dizaynı konusunda şüpheye düşmüştüm ama tanıtım videosundan sonra "eh işte ya çok da kötü değil" diyerek şüphemden sıyrıldım. Çizimlerde, bi sıcaklık olduğu belli bu açıdan da iyidir iyi diye geçiştiriyorum. Senaryo'ya gelirsek, umarım batırmazlar. Sonuçta romentik-komedi! Bu türden fazla umutlanmamak gerekiyor, nasıl iyi sonuçlar çıkıyorsa, tam terside pek ala karşımıza çıkıyor. Hadi bakalım, yayınlanmasına 20 saat falan kaldı. Ham video halide 3-4 saate düşerse tamamdır, yarın izleriz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap