CHOBiTS 15 Ağustos 2012 Share 15 Ağustos 2012 Yönetmen Ikuhara Kunihiko'nun yeni projesi "Penguinbear" in 10 agustosta başlandığı belirtti.Yeni projenin Mawaru Penguindrum TV serisi ile bağlantılı olduğu vurgulanıyor.Websitesinde yazan notta (Yukarıdaki resimde penguen resminin altındaki Japonca kısım) "Find it out without mingling with the transparent storm." yazmakta. Resmi Sitesi: Penguinbear Project official website Kaynak: http://myanimelist.net/forum/?topicid=475929 Sitemizde yapılan haberleri paylaşırken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın. Yazan: CHOBiTS Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
JNXL 15 Ağustos 2012 Share 15 Ağustos 2012 İşte bunu sabırsızlıkla bekliyorum.Değişik bir anlatımı vardı zaten Penguindrum'un.Erken bayram şekerim oldu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 15 Ağustos 2012 Share 15 Ağustos 2012 Mawaru Penguindrum'ı beğenerek izlediğim halde olayları ve hikayeyi tam olarak kavrayabildiğimi söyleyemem. Hem Penguindrum tadında hem de hikayeyi biraz olsun daha iyi anlamamı sağlayacak bir yapıda olmasını umuyorum. Haber için teşekkürler Chobits. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 15 Ağustos 2012 Share 15 Ağustos 2012 Muhakkak penguenlerin günlük hayatını anlatır, bağlantısı da anca ordaki penguenlerin kullanılması oluresngge Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 15 Ağustos 2012 Share 15 Ağustos 2012 İşte bu ya En sevdiğim animelerden biri Penguen *-* Bu serinin gelmesini ve ilk serisininde Türkçe altyazılarının çevirisinin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap