CHOBiTS 7 Temmuz 2013 Share 7 Temmuz 2013 [bimgx=300] http://img3.imageshack.us/img3/3104/wdetail042.jpg[/bimgx] Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai! mangasının güz döneminde anime TV serisi oalrak gösterileceği duyuruldu. Konu: Hagiwara Sakura ve Miyazawa Elena popüler idol grubu Sweet'in baş üyeleridir. Bir gün, Elena Tv program kaydı sırasında profesyonel kadın güreşçi Kazama Ruo'nun saldırması üzerine yaralanır. Bu olaya sinirlenen Sakura, güreşçi Ruo'ya uçan tekmeyle karşılık verir. Bu olaydan sonra Sakura profesyonel güreş ringlerinde sahne alacaktır. Anime Pv Sekai de ichiban tsuyoku naritai PV2 - YouTube Kaynak: http://hummingbird.me/anime/sekai-de-ichiban-tsuyoku-naritai Sitemizde yapılan haberleri paylaşırken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın. Yazan: CHOBiTS Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Derflinger 7 Temmuz 2013 Share 7 Temmuz 2013 Bu seriyi en az 3 grup çevirmezse ben de uçan patatesim. Konuya bakılırsa çok ilginç bir şey çıkmayacak gibi, yine de çok ön yargılı olmamak lazım tabi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
karadevil52 7 Temmuz 2013 Share 7 Temmuz 2013 güzel seriye benziyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 7 Temmuz 2013 Yazar Share 7 Temmuz 2013 güzel seriye benziyor Sanırım sadece kızlar güzel demek istedin. Bu seri fazlasıyla kabak duruyor. Erkek bir başrol yoksa izlemeye bile değmez bana göre. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Derflinger 7 Temmuz 2013 Share 7 Temmuz 2013 Sanırım sadece kızlar güzel demek istedin. Bu seri fazlasıyla kabak duruyor. Erkek bir başrol yoksa izlemeye bile değmez bana göre. Abi kızların nesi güzel, sanki hepsini aynı kız oynamış gibi. Peruk takmış farklı roller için, en öndeki 2 kız zaten ikiz falan herhalde. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusogaki 8 Temmuz 2013 Share 8 Temmuz 2013 Ben bunu çevirmeyi veya en azından izlemeyi planlıyorum. Benimsevdiğim tarzda erkek karakter olmayan animeler daha fazla çıkar inşallah. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 10 Temmuz 2013 Share 10 Temmuz 2013 konusu çok ilginç olmasada izlemeyi planlıyorum en azından ilk bir kaç bölüm izlemeden olmaz herhalde Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
VarOlanBiri 10 Temmuz 2013 Share 10 Temmuz 2013 Güreş ve böyle kızlar hımsss:) Her türlü izlenilir:) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 19 Ağustos 2013 Yazar Share 19 Ağustos 2013 Anime PV yayınlandı. Ses biraz rahatsız edebilir. Sekai de ichiban tsuyoku naritai PV2 - YouTube Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ryuga 19 Ağustos 2013 Share 19 Ağustos 2013 Konuyu falan sallayın, direk fanservis işte. Büyük ihtimal bir kaç bölüm izleyip sonra zaman bile ayırmam (ya da unuturum). Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 19 Ağustos 2013 Share 19 Ağustos 2013 bakalım çıksında bende pek izleyeceğim bir anime gibi durmuyor amaa Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 16 Eylül 2013 Share 16 Eylül 2013 Fragman yayınlandı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 16 Eylül 2013 Yazar Share 16 Eylül 2013 AT-X kanalıda gösterecek erkek olmayan bir seride ne kadar göstereceklerki merak ediyorum. Ful fanservis bir seri izlemeye bile değmez. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
dcmbr 16 Eylül 2013 Share 16 Eylül 2013 anime isminin türkçesini göremiyorum, yoksa herkes japonca biliyor mu burda? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 16 Eylül 2013 Yazar Share 16 Eylül 2013 anime isminin türkçesini göremiyorum, yoksa herkes japonca biliyor mu burda? Türkçe ismini yazmıyoruz orjinal adını yazarak google da daha rahat bulunmasını sağlıyoruz. İlla Türkçesini bilmek istiyorsan adı; Dünyanın en güçlüsü olmak ister misin? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 13 Ekim 2013 Yazar Share 13 Ekim 2013 Animenin bd özel bölümlerinin yayınlanacağı duyuruldu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap