Akuma_Blade 17 Temmuz 2013 Share 17 Temmuz 2013 2010'da Toriko ve Beelzebub'un duyurulmasına vesile olan Jump Super Anime Tour'un bu sene hazırlanan yeni ayağında "Naruto Shippuden'in popüler bir karakterine" odaklanacak yeni bir Anime projesi duyurulacağı açıklandı. Elimizde henüz projenin içeriği ile ilgili net bilgiler yok fakat 6 Ekim - 24 Kasım arasındaki lansmanlarda konu hakkında bilgi sahibi olacağımızı düşünüyorum. Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
blackburn 18 Temmuz 2013 Share 18 Temmuz 2013 "İtachi Gaiden" İsterüzzzzzzz................ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ShinigamiKhan 18 Temmuz 2013 Share 18 Temmuz 2013 Boku no Naruto temalı olur bence. Fanboylar için güzel ama gereksiz bir proje. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Exia 19 Temmuz 2013 Share 19 Temmuz 2013 naruto ile tatlı sert;anime olduğunu bilmesem narto nun imam hatipli olduğunu rahatça söylerdim o nasıl bir hitap gücü hitap etmekle yetinmiyor,hitap edilen kişiyi kendi safına rahatlıkla çekiyor.bence türk yapımcılar bunu keşfetti ve alternatif bomba bir program ile geliyor narto bana göre kesinlikle itachi ile ilgili olacak Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Derflinger 19 Temmuz 2013 Share 19 Temmuz 2013 Ichiraku Ramen'deki ramenci adamla ilgili olsun bence, gereksiz olmuş. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
crows005 19 Temmuz 2013 Share 19 Temmuz 2013 Hiç, itachi temalı bir şey beklemeyin. Büyük ihtimalle konahamaru temalı bir şey olacaktır. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 19 Temmuz 2013 Share 19 Temmuz 2013 Naruto' yu nasıl pazarlar da daha fazla para kazanırız olayından başka bir şey değil bence. Rock lee ile ilgili çıkmıştı daha önce böyle bir anime. Şimdi baktım 51 bölüm devam etmiş, hiç de az değilmiş. Gelirse de izlemeyeceğim muhtemelen, o yüzden gelmiş gelmemiş bana pek fark etmiyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Underfined 19 Temmuz 2013 Share 19 Temmuz 2013 Benimde büyük umutlarım yok şahsen ama bir Uchiha Madara Gaiden olsa fena olmaz gibi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Fingolfin 3 Kasım 2013 Share 3 Kasım 2013 Bence Naruto evreni epik ve hikaye açısından gerçekten çok güzel, şöyle düzgün komedi öğesi çok az olan bir yapım güzel olurdu. İşlenebilecek çok şey varken genelde yersiz konuları ve gereksiz şeyleri yapıyorlar gerçi. Tabii ki ne yaparlarsa yapsınlar sonuçta para için yapıyorlar doğal olarak. Düzgün bir şey yaptıkları sürece önemi yok bunun. Itachi'yi sevmeme rağmen onun hikayesini artık bildiğimizden görmek istemem. Hiç bilinmedik birini(Naruto ve ship de hiç geçmeyen veya olmayan) de işleseler güzel olur. Ama fazla umudum yok açıkcası... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 3 Kasım 2013 Share 3 Kasım 2013 Naruto serisinde arka planda kalan karakterlerden biri olursa tadından yenmez. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 6 Aralık 2013 Yazar Share 6 Aralık 2013 Shueisha'nın haftalık Shounen Jump dergisinin yeni sayısındaki duyuruya göre, yeni Naruto projesi Naruto'dan bir jenerasyon öncesinde geçecek ve Kakashi odaklı olacak: Kakashi ANBU Hen: Yami o Ikiru Shinobu (Kakashi Anbu Chapter ~The Shinobi Who Lives in the Shadows~) adlı bu Anime 6 Şubat 2014'de yayına başlayacak. Kakashi Hatake dışında bu yapım Hiruzen Sarutobi, Minato Namikaze, Yamato ve Uchiha Madara'ya da odaklanacak. TV special formatlı bu Anime'nin bölüm sayısını ve ekip bilgisi için beklememiz gerekiyor. Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap