Jump to content
  • Kayıt Ol

Yeni Naruto Shippuden Projesi [Geçici Başlık]

Akuma_Blade

Önerilen İletiler

naruto-shippuden440.jpg

2010'da Toriko ve Beelzebub'un duyurulmasına vesile olan Jump Super Anime Tour'un bu sene hazırlanan yeni ayağında "Naruto Shippuden'in popüler bir karakterine" odaklanacak yeni bir Anime projesi duyurulacağı açıklandı. Elimizde henüz projenin içeriği ile ilgili net bilgiler yok fakat 6 Ekim - 24 Kasım arasındaki lansmanlarda konu hakkında bilgi sahibi olacağımızı düşünüyorum.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

• İleti 10
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

• Akuma_Blade

2

• blackburn

1

• ShinigamiKhan

1

• Exia

1

Boku no Naruto temalı olur bence. :011:Fanboylar için güzel ama gereksiz bir proje.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

naruto ile tatlı sert;anime olduğunu bilmesem narto nun imam hatipli olduğunu rahatça söylerdim o nasıl bir hitap gücü hitap etmekle yetinmiyor,hitap edilen kişiyi kendi safına rahatlıkla çekiyor.bence türk yapımcılar bunu keşfetti ve alternatif bomba bir program ile geliyor narto rolleyes.gif

bana göre kesinlikle itachi ile ilgili olacak :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ichiraku Ramen'deki ramenci adamla ilgili olsun bence, gereksiz olmuş.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hiç, itachi temalı bir şey beklemeyin. Büyük ihtimalle konahamaru temalı bir şey olacaktır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Naruto' yu nasıl pazarlar da daha fazla para kazanırız olayından başka bir şey değil bence. Rock lee ile ilgili çıkmıştı daha önce böyle bir anime. Şimdi baktım 51 bölüm devam etmiş, hiç de az değilmiş. Gelirse de izlemeyeceğim muhtemelen, o yüzden gelmiş gelmemiş bana pek fark etmiyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Benimde büyük umutlarım yok şahsen ama bir Uchiha Madara Gaiden olsa fena olmaz gibi :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

• 3 ay sonra...

Bence Naruto evreni epik ve hikaye açısından gerçekten çok güzel, şöyle düzgün komedi öğesi çok az olan bir yapım güzel olurdu. İşlenebilecek çok şey varken genelde yersiz konuları ve gereksiz şeyleri yapıyorlar gerçi. Tabii ki ne yaparlarsa yapsınlar sonuçta para için yapıyorlar doğal olarak. Düzgün bir şey yaptıkları sürece önemi yok bunun. Itachi'yi sevmeme rağmen onun hikayesini artık bildiğimizden görmek istemem. Hiç bilinmedik birini(Naruto ve ship de hiç geçmeyen veya olmayan) de işleseler güzel olur. Ama fazla umudum yok açıkcası...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Naruto serisinde arka planda kalan karakterlerden biri olursa tadından yenmez. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

• 1 ay sonra...

photo-copy.jpg

Shueisha'nın haftalık Shounen Jump dergisinin yeni sayısındaki duyuruya göre, yeni Naruto projesi Naruto'dan bir jenerasyon öncesinde geçecek ve Kakashi odaklı olacak: Kakashi ANBU Hen: Yami o Ikiru Shinobu (Kakashi Anbu Chapter ~The Shinobi Who Lives in the Shadows~) adlı bu Anime 6 Şubat 2014'de yayına başlayacak.

Kakashi Hatake dışında bu yapım Hiruzen Sarutobi, Minato Namikaze, Yamato ve Uchiha Madara'ya da odaklanacak.

TV special formatlı bu Anime'nin bölüm sayısını ve ekip bilgisi için beklememiz gerekiyor.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?