Akuma_Blade 19 Eylül 2013 Share 19 Eylül 2013 Sega'nın 2009 yapımı PS3 ve XBOX 360 oyunu Bayonetta'nın 2014'de gelecek yeni oyunu öncesinde yeniden gündeme getirilmesi çalışmaları kapsamında bir Anime film vizyona girecek. GONZO stüdyosunun Aralık ayında vizyona sokacağı film, İngilizce dublajla piyasaya sürülen oyunun aksine Japonca dublaja sahip olacak. Filmin seiyuu kadrosu oldukça sağlam görünüyor öyle ki Bayonetta rolünde Atsuko Tanaka, Luka rolünde Daisuke Namikawa, Cereza rolünde Miyuki Sawashiro, Rodin rolünde Tessho Genda, Enzo rolünde Wataru Takagi ve Balder rolünde Norio Wakamoto yeralacak. Fuminori Kizaki (Afro Samurai, Afro Samurai: Resurrection, Super StreetFighter IV, X Men, Basilisk)'nin yönetmenliğinde çekilecek film Mitsutaka Hirota (Hunter X Hunter 2011, Kage Kara Mamoru!, Prince of Tennis 2, Muteki Kanban Musume, X Men)'nın senaryosuna dayanacak. Ai Yokoyama (X Men)'nın Mari Shimazaki'nin oyundaki orijinal karakterlere sadık kalarak karakterleri yeniden dizayn ettiği yapımda Mari Shimazaki de dizayn kadrosunda yeralıyor. Kariyerinde Hentai yapımlar da bulunan Hiroya Iijima (Afro Samurrai, Afro Samurai: Resurrection, Gravitation OVA)'nın melek dizaynlarını, birçok önemli yapımda key animatör olarak çalışmış olan Katanao Akai ve Takashi Watabe mekanik dizaynlar ve silah tasarımları yapacaklar. Serinin PS3 ve XBOX 360'daki oyunu, oyuncuya neredeyse hayal gücüyle sınırlı combo'lar yapmasına imkan tanımaktaydı ki birçok kişiye göre bu oyun Devil May Cry serisinin o zamana dek yapamadığı birçok şeyi gerçekleştirmişti. Karanlık sanatlar konusunda usta bir cadıyı canlandırdığımız bu oyun aynı zamanda oyunlardaki fanservice kullanımına yeni bir boyut getirmişti. Benzer kulvarlarda yeralmasından dolayı filmin çıktığında, kanımca gerçek bir hayal kırıklığı ve orijinaline hakaret olan Devil May Cry ile kıyaslanması kaçınılmaz olacaktır, öte yandan yönetmenin Teaser'de görüldüğü kadarıyla Karas'da kullandığı aksiyon kullanımını burada başarılı şekilde kullandığını görüyorum. Sadece Teaser'den bir yargıya varmak yanlış olur fakat benim şimdilik sadece bir filmden ibaret kalmamasını istediğim bir çalışma olma yolunda gibi görünüyor Bayonetta. [/url] Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusogaki 19 Eylül 2013 Share 19 Eylül 2013 Kesinlikle izleme listeme aldım ve çıktığı gibi izleyeceğim, Hiroya IIJIMA'nın işlerine baktım da çoğu beğenerek izlediğim serilerdi. Ayrıca sadece karakter tasarımı bile benim için yeterli izleme sebebi oldu diyebilirim. Haber için eline sağlık. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 19 Eylül 2013 Yazar Share 19 Eylül 2013 Filmde görebileceğimiz atraksiyonlar hakkında fikir verebilecek bir video. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Lady 19 Eylül 2013 Share 19 Eylül 2013 Oyununu oynamıştım. Çok detay içeren bi oyundu, tasarım, mekanlar, combolar güzeldi. Ama asla bir DevilMayCry olamaz kesinlikle. Hikaye de biraz abartı geldi bana zaten. Yani ısrarla oynadığım bi oyun değildi ama oynanır mıydı? Evet oynanırdı. Yapım güzeldi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hedon 19 Eylül 2013 Share 19 Eylül 2013 Harika bir haber,merakla bekliyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 19 Eylül 2013 Share 19 Eylül 2013 Bayonetta büyük bir istekle oynamak istediğim oyunlardan biriydi. Buna en büyük sebep oyunun arkasında olan Hideki Kamiya'dır. Kendisi Resident Evil 1'in yapımında bulunmuş, Resident Evil 2'de yönetmenlik yapmış, Devil May Cry ve Viewtiful Joe'yu geliştirmiş ve unutulmaz ookami oyununun yaratıcılarından biridir. Böyle harika işler başarmış ve oyun dünyasından en sevdiğim oyunlara imza atmış adamın bu oyununu malesef oynayamadım. Şimdi anime projesiyle karşımızda ve stüdyo olarak Gonzo bu işe el atmış. Gonzo'nun güzel işleri var beğendiğim. bu projede umarım başarılı olur ama Devil May Cry için yapılan animenin vasat olması beni bu animenin akıbeti açısından düşündürtmüyor değil. Muhtemelen bu animede oyun için bir reklam gibi olacak. Her şeye rağmen çok sağlam bir seiyu kadrosu var. Bayanlarda en sevdiğim ses Atsuko Tanaka seksi Bayonetta'ya sesiyle can vermiş. Erkeklerde ise sarsılmaz tahtı ve güçlü sesiyle wakomoto Norio var. Şu isimleri sırf dinlemek adına bile izlenebilir bu yapım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
oosmankaplan 19 Eylül 2013 Share 19 Eylül 2013 Oynunu oynadım güzeldi 2. oyun için reklam olması için yapılmış bir anime filmide olsa güzel olur inş. bekleyip göreceğiz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 23 Ekim 2013 Yazar Share 23 Ekim 2013 åŠ‡å ´ç‰ˆ 「ベヨãƒãƒƒã‚¿ ブラッディフェイト - BAYONETTA Bloody Fate〠PV - YouTube Yeni fragman Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap