Jump to content
  • Kayıt Ol

Lasboss x Hero

CHOBiTS

Önerilen İletiler

(düzenlendi)
Lasboss x Hero

TANITIM

Sagara Masamune sıradan bir manga artistidir. Son çalışması aksiyon içerikli mangasını hiç beğenmese de bir mangaka’nın görevi gereği başladığı işi bitirmek için devam etmektedir. Sürekli editörü tarafından da eleştirilen Sagara yeni bir manga ile ikinci sınıf bir mangaka olmaktan kurtulmak ve çıkış yapmak istemektedir.

Yine editörden azar yediği bir gün evine döner ve mangası üzerinde çalışmaya devam eder. Birden aklına mangaya son vermek için baş kadın kahramanı öldürmek gelir. Bunu yapmak için şeytan lordu ile savaş sırasında olması gerektiğini düşünür lakin henüz şeytan lordu karakterini çizmemiştir. Kahramanlarımız birer şeytan avcısıdır ve sürekli şeytanları yok ederek şeytan lordunu aramaktadırlar. Bu bağlamda kafasında canlandırdığı şeytan lordunun nasıl bir şekli olması gerektiğini çizmeye çalışırken, kalemin mürekkebi sayfaya yayılır ve bir kara delik gibi Sagara'yı içine çeker.

Şimdi Sagara kendi yarattığı dünyada hapistir. Buradan çıkmanın tek yolunun kadın başrol Nina'yı öldürmek olduğunu düşünür lakin bunu denemesine karsın bir türlü başaramaz. Bu durumda Sagara, şeytan avcılarını kandırıp aralarına katılmalı ve şeytan lordunu yaratarak Nina'yı öldürmesini sağlamalıdır. Ama bunları yaparken yarattığı dünya ve içerisindeki kahramanları hor görmesine karşın; Nina, Sagara'yı yavaş yavaş değiştirmeye başlayacaktır.

132715.jpg

DİĞER İSİMLERİ

Romaji: Lasboss x Hero

Japonca: ラスボス×ヒーロー

Diğer: Las Boss x Hero

BİLGİ

Kategori: Manga

Cilt sayısı: 4

Bölüm sayısı: 19

Yayım: 25 Eki 2012 - 25 Nis 2014

Dergi: Shounen Sunday Super

Türler: Aksiyon, Macera, Komedi, Fantastik, Shounen, Doğaüstü

İSTATİSTİKLER

Sıra: 5389

Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 13:08 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 54343

Düzenlendi: (Aurora Borealis)
Güncelleme
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

• İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

• CHOBiTS

1

• darkness167

1

• Ryuga

1

• dark

1

En Çok Yazanlar

Batoto'da ara sıra gezip böyle ismi ya da çizimleri ilgimi çeken serilere bakarım. Bu seriyi de öyle görmüştüm geçen. Alttaki yorumlar da çok iyi olduğunu söylüyordu, okudum öyle. Çok güzel ve eğlenceli bir seri. Şu an başka projelerim ve işlerim olmasa çevirirdim ama maalesef çeviremiyorum. Bizim gruptaki arkadaşlara önermiştim, ileride çeviririz inş. :D

Edit: Şu 4. bölümdeki "malum" yerde yerlere yatmıştım. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

takip ettiğim bir manga güzel bir manga tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

konu hoşuma gitti listeme alıyorum boş olduğum bir ara göz atıcam

teşekkürler

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

• 3 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?