CHOBiTS 28 Eylül 2013 Share 28 Eylül 2013 (düzenlendi) Lasboss x Hero TANITIM Sagara Masamune sıradan bir manga artistidir. Son çalışması aksiyon içerikli mangasını hiç beğenmese de bir mangaka’nın görevi gereği başladığı işi bitirmek için devam etmektedir. Sürekli editörü tarafından da eleştirilen Sagara yeni bir manga ile ikinci sınıf bir mangaka olmaktan kurtulmak ve çıkış yapmak istemektedir. Yine editörden azar yediği bir gün evine döner ve mangası üzerinde çalışmaya devam eder. Birden aklına mangaya son vermek için baş kadın kahramanı öldürmek gelir. Bunu yapmak için şeytan lordu ile savaş sırasında olması gerektiğini düşünür lakin henüz şeytan lordu karakterini çizmemiştir. Kahramanlarımız birer şeytan avcısıdır ve sürekli şeytanları yok ederek şeytan lordunu aramaktadırlar. Bu bağlamda kafasında canlandırdığı şeytan lordunun nasıl bir şekli olması gerektiğini çizmeye çalışırken, kalemin mürekkebi sayfaya yayılır ve bir kara delik gibi Sagara'yı içine çeker. Şimdi Sagara kendi yarattığı dünyada hapistir. Buradan çıkmanın tek yolunun kadın başrol Nina'yı öldürmek olduğunu düşünür lakin bunu denemesine karsın bir türlü başaramaz. Bu durumda Sagara, şeytan avcılarını kandırıp aralarına katılmalı ve şeytan lordunu yaratarak Nina'yı öldürmesini sağlamalıdır. Ama bunları yaparken yarattığı dünya ve içerisindeki kahramanları hor görmesine karşın; Nina, Sagara'yı yavaş yavaş değiştirmeye başlayacaktır. DİĞER İSİMLERİ Romaji: Lasboss x Hero Japonca: ラスボス×ヒーロー Diğer: Las Boss x Hero BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 4 Bölüm sayısı: 19 Yayım: 25 Eki 2012 - 25 Nis 2014 Dergi: Shounen Sunday Super Türler: Aksiyon, Macera, Komedi, Fantastik, Shounen, Doğaüstü İSTATİSTİKLER Puan: 7.31 Sıra: 5389 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 13:08 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 54343 Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ryuga 28 Eylül 2013 Share 28 Eylül 2013 Batoto'da ara sıra gezip böyle ismi ya da çizimleri ilgimi çeken serilere bakarım. Bu seriyi de öyle görmüştüm geçen. Alttaki yorumlar da çok iyi olduğunu söylüyordu, okudum öyle. Çok güzel ve eğlenceli bir seri. Şu an başka projelerim ve işlerim olmasa çevirirdim ama maalesef çeviremiyorum. Bizim gruptaki arkadaşlara önermiştim, ileride çeviririz inş. Edit: Şu 4. bölümdeki "malum" yerde yerlere yatmıştım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 28 Eylül 2013 Share 28 Eylül 2013 takip ettiğim bir manga güzel bir manga tavsiye ederim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
dark 2 Ekim 2013 Share 2 Ekim 2013 konu hoşuma gitti listeme alıyorum boş olduğum bir ara göz atıcam teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
karadevil52 19 Ekim 2013 Share 19 Ekim 2013 güzel bir manga Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap