ozman 16 Ocak 2014 Share 16 Ocak 2014 [bimgx=750]http://i1.minus.com/igcbxHFvbhPpC.jpg [/bimgx] [bimgx=750]http://i6.minus.com/ibrCvH1LbjcXNY.jpg[/bimgx] Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 7 Şubat 2014 Share 7 Şubat 2014 Takip edeceklerim: -JoJo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders Geç keşfettiğim ama sevdiğim serinin yeni sezonunda animasyon tarzı başta olmak üzere birçok değişikliğe gidileceği söyleniyor. Dövüş temalı yapımların büyük bir hayranı değilim ama JoJo's Bizarre Adventure'un -her ne kadar geç farketmiş olsam da- oldukça iyi kurgulanmış bir evreni var. -Soul Eater Not! Spinoff serileri seviyorsanız bakmak isteyebilirsiniz. -Gokukoku no Brynhildr Açıkçası bu seriyi izlememin tek sebebi Lynn Okamoto'nun Elfen Lied'den yıllar sonra aynı konuyu geliştirebildiğini mi yoksa yine aynı formülle yine exploition yaratıp izleyici suistimaline mi başvuracağını görmek olacak. Konu neredeyse aynı, stüdyo aynı. Bilin istedim. -Captain Earth BONES'dan yeni bir Mecha. Fragmanına rağmen detaylarını belli etmiş değil. Star Driver'de yaptıkları hedef kitle ve yöntem hatasını burada yapmamalarını umut ediyorum. -Kenzen Robo Daimidaler Komedi-Ecchi-Seinen ve Mecha. Dibine kadar troll bir Manga'dan uyarlandığını duyduğum Daimidaler fragmanıyla bana pek ümit vermedi ama en azından yedekte tutacağım bir yapım. -Fuun Ishin DaiShogun Açıkçası şimdiden bir Mecha yılına dönüşmüş durumda ve bundan pek de rahatsız değilim. Yıllar önce Sengoku Gyojin Dullahan'da -en azından formül olarak- denenip iptal edilince unutulan Sengoku era + Mecha formülünü bu kez Heian dönemine uyarlamışlar. Fragman olmadığından birşey demem için erken ama Kawamori'nin yeni projesi Nobunaga The Fool ile karşılaştırılması kaçınılmaz görünüyor. -Sidonia no Kishi Vakti zamanında bir hayli misyonerliğini yaptığım ve her ne kadar yakın zamanda yeniden okumama gerektiğini bana şimdilerde ağır şekilde hissettirmesine karşın hala pek bir sevdiğimi söyleyecebileceğim Netsphere (Blame, Noise, Zebnoid vs) hikayesinin paralel evreninde geçen bir yan hikaye olan Sidonia no Kishi maalesef -yanılmıyorsam Manga'nın henüz bitmemiş olmasına karşın- 12 bölümle geliyor. İkinci sezona açık kapı bırakılır mı bilemem ama -OVA ve Movie'lerde hiçbir önyargım olmamasına rağmen TV serilerinde yoğun kullanıldığında çoğu kez akıcılığı düşürdüğünü düşündüğüm- CGI'ya yoğun şekilde başvurulması ve ABD menşeili bir stüdyo ile ortaklaşa hazırlanması yüzünden muhtemelen çoğu izleyiciyi itecektir. Kısaca Netsphere'e bakışınıza göre neredeyse 1 yıl önceden beklediğiniz yada şu yazıyı yazana dek haberiniz bile olmayacak bir proje. -Keroro Gunsou Ülkemizde her ne kadar Gintama kadar bilinmese de Keroro Gunsou o ligden bana göre çıkmış en iyi yapımdı. Yeni sezonda animasyon tarzını değiştirmeleri elbette kötü olacak ama kanımca içinde Keroro Gunsou oldukça sonsuza dek izleyebilirim, hiç sorun değil. -Sengoku Musou Sengoku Basara'ya Koei-Tecmo'nun cevabı niteliğinde seri. Oyunu oynamış değilim ama merakla bekliyorum. -Gundam Unicorn OVA 7 Hikaye bir film uzunluğunda özel bir bölümle nihayet sona eriyor. -Magi: Sinbad no Bouken Eğlenceli bir OVA olacağı kesin. -Wild Adapter Konu pek sevdiğim Project ARMS'ı anımsattı bana. TV serisi şeklinde bir projeye genişletirilirse tadından yenmez muhtemelen. -Girls und Panzer OVA Ülkemizdeki izleyicilerce maalesef hakettiği ilgiyi görmedi ama sanırım seriyi sevenler bu OVA'yı da es geçmeyecektir. -Freezing Vibration OVA Sebebini biliyorsunuz. Zaman bulur muyum diye kenara ayırdıklarım: -Akuma no Riddle -Mangaka-san to Assistant-san to -No Game No Life -Haikyuu -Date A Live II -Mahouka Koukou no Rettousei -Black Bullet Eğer izleyebileceğim en az 5 seri varsa ve çeşitlilik olarak her türden birşeyler varsa, hele hele zaman bulamazsam diye kenara ayırdığım seriler de olacaksa o sezon muhakkak iyi bir sezondur. Dolayısıyla Bahar 2014'ün uzun zamandır görmediğim kadar iyi bir sezon olacağını söyleyebilirim şimdi bile. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 7 Şubat 2014 Share 7 Şubat 2014 Kiş sezonundan tek bir şey bile izlemedim, direk baharin gelmesini bekliyordum valla. Bi bakaliim, öncelikle Jojo izlenecek. Oraoraoraoroarao Bokura wa Minna Kawaisou; konu ilginç duruyor + brain's base Shaft'in animesi, inşallah Sasami gibi olmaz. Mahou Shoujo Taisen'e de bakabilirim; hem Gainax hem de Pixiv muhabbeti çok ilgimi çekti. Captain Earth'e bakabilirim LB: EX, SnK, Magi: Sinbad gibi ovalara da bakarim. ---- Yalniz iyi güldüğüm, Kyoto'nun çikardiği film oldu. Gene mavi gözlü bir Mio görüyoruz Sezonda psikolojik anlamda çok bir şey olmamasina biraz bozuldum gerçi. Resmen mumla arar hale geldik Shinsekai Yori tadindaki serileri. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
calieran 7 Şubat 2014 Share 7 Şubat 2014 Vay Vay Vay... Gayet güzel bir sezon bizi bekliyor. Kış sezonu hiç tatmin etmemişti o kadar seri takip etmeme rağmen. Merakla baharı bekliyoruz! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
dcmbr 7 Şubat 2014 Share 7 Şubat 2014 baby steps bi yerden tanıdık geliyo ama çıkaramadım. mangasını mı okudum aceba bi bakıyım hıms... edit: yoo okumamışım ama şu koca resimden ilgimi çeken bi o oldu. izlenir bence. touch'a benziyor sanki. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Relouch 7 Şubat 2014 Share 7 Şubat 2014 Yine güzel seriler gelecek gibi görünüyor ama inşallah bu seriler iyi gruplar ve çevirmenler tarafından alınır. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ozman 28 Şubat 2014 Yazar Share 28 Şubat 2014 VErsiyon 2 eklenmiştir... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
dissendium 28 Şubat 2014 Share 28 Şubat 2014 v2 de ilgimi çeken en az 18 seri var benim için dolu bir sezon olucak Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 28 Şubat 2014 Share 28 Şubat 2014 Okul üniformasi görmekten midem bulanmaya başlar oldu artik, biktim şu tarz serilerden vallahi. Neyse bakalim gelsin şu sezon da bakicaz ne iyi ne kötü, afişlere bakinca hepsini eleyesim geliyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Stzake 28 Şubat 2014 Share 28 Şubat 2014 Haikyuu!! serisinin mangasını okumadım ama bi süredir WSJ ranklarında düzenli bir performansı var gibi duruyor. Genel olarak ortanca sırada veya üstünde yer almış son zamanlarda. Bu hafta çıkan sıralamada ise üçüncü sıradaydı. Başarılı olabilir gibi duruyor seri. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 28 Şubat 2014 Share 28 Şubat 2014 Öncelikli izlemeyi planladıklarım : FairyTail JoJo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders Gokukoku no Brynhildr Captain Earth Kenzen Robo Daimidaler Fuun Ishin DaiShogun Sidonia no Kishi Sengoku Musou Gundam Unicorn OVA 7 Freezing Vibration OVA Mangaka-san to Assistant-san to No Game No Life Haikyuu Date A Live II Mahouka Koukou no Rettousei Black Bullet Soul and Blade Mushishi :Zoku-Shou Kikou Shoujo Ova Hitsugihime no Chaika Belki bakarım dediklerim: Magi: Sinbad no Bouken Soul Eater Not! Akuma no Riddle Baby Steps Kanojo ga Flag Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap