meyday 21 Şubat 2014 Share 21 Şubat 2014 Animelerde karşılaştığınız ve dinlemekte olduğunuz müzikleri burada paylaşalım. Müziğin her alandaki katkısı çok büyük ve bu durum animeler için de geçerli. Konunun animelerdeki güzel müzikler için bir vitrin vazifesi görmesini umuyorum. Bunun anime bölümüne katkı sağlayacağı düşüncesindeyim. Animeyi önceden izlemiş olanlar için bir nostalji vesilesi olabileceği gibi izlememişler için de teşvik oluşturabilir. Şartlar Bir mesajda sadece bir müzik olabilir. Animenin adı ve müzik bilgileri mutlaka mesajın başında belirtilmeli. (Bu videosu eklense bile geçerli, çünkü videolar her an silinebilmekte ve geriye boş bir ileti kalmakta) Aradan bir gün geçmiş ise "art arda mesaj olacak" endişesi olmadan paylaşımınızı yapabilirsiniz. Sadece genele hitap edep yapımların müzikleri paylaşılacak. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
meyday 21 Şubat 2014 Yazar Share 21 Şubat 2014 Anime: Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin Müzik: Alleluia / Kalafina (artist) Orijinalini video olarak bulamadım. 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 21 Şubat 2014 Share 21 Şubat 2014 Anime: Zetsuen no Tempest Müzik: Tempest - Michiru Oshima (Beethoven - Tempest Sonata) 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkeros 22 Şubat 2014 Share 22 Şubat 2014 Anime : Code Geass R2 Müziğin orijinal adı da yanılmıyorsam Continued Story. İlk dinleyen herhangi biri için çok şey ifade etmeyebilir ama bilenler için bu müzik çok şey anlatır. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Stzake 22 Şubat 2014 Share 22 Şubat 2014 Anime: Evangelion 3.33 You Can (Not) Redo Müzik: Shiro Sagisu - L'Apotre de la Lune Evangelion 3.0 OST - L'Apotre de la Lune - YouTube Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 22 Şubat 2014 Share 22 Şubat 2014 Anime Adı: Tsubasa Tokyo Revelations Müzik: Saigo no Kajitsu Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
brisingr 22 Şubat 2014 Share 22 Şubat 2014 Anime : Gintama Müzik : DOES-Shura http://www.youtube.com/watch?v=Eo-8-qV8m5A Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 22 Şubat 2014 Share 22 Şubat 2014 Anime: Kara no Kyoukai Müzik: Oblivious Bu ara, bu OST'a sardım, hatta bir yandan Live versiyonlarını bir yandan da orjinal versiyonlarını dinleyip durur olmuşum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
meyday 23 Şubat 2014 Yazar Share 23 Şubat 2014 Anime: Paprika Müzik: Parade / Susumu Hirasawa Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 23 Şubat 2014 Share 23 Şubat 2014 Anime: Monogatari Müzik: Iroboke Neko / Satoru Kosaki (MONACA) "EEEEH?" - Nadeko Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 23 Şubat 2014 Share 23 Şubat 2014 Anime: Fractale Müzik: Salley garden - Azusa Hitomi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 23 Şubat 2014 Share 23 Şubat 2014 Anime: Aku No Hana Müzik: A Last Flower Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 23 Şubat 2014 Share 23 Şubat 2014 Anime: Gekijouban Flanders no Inu Müzik: "when i cry" by Dianne Reeves Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
brisingr 23 Şubat 2014 Share 23 Şubat 2014 Anime: Kari-gurashi no Arietti Müzik: Arrietty's Song Aşağıdaki linkte de diğer şarkılardan 25 saniyelik örnekler var... http://www.youtube.com/watch?v=atoGoNlDUVw Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 26 Şubat 2014 Share 26 Şubat 2014 Anime: Monogatari 2nd Season Müzik: Mousou Express / Hanazawa Kana Otorimonogatari OP Opening Full - Mousou♥Express [Download] Monogatari Series 2 OP 3 - YouTube Sonunda geldi full versiyonu <3 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
meyday 27 Şubat 2014 Yazar Share 27 Şubat 2014 Anime: Fate/Zero Müzik: Tragedy and Fate / Yuki Kajiura Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Stzake 27 Şubat 2014 Share 27 Şubat 2014 Anime: Little Busters! Müzik: PMMK - Born Into This World Bir dostum dinlememi istemişti. Ve o dostumu da baya özledim. Ne animesini izledim ne de novel'ini okudum yani. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 28 Şubat 2014 Share 28 Şubat 2014 Anime: Slam Dunk Şarkı: Sekai ga Owaru Made Wa / WANDS WANDS - Sekai ga Owaru Made Wa [Romaji - English Lyrics] - YouTube Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
brisingr 28 Şubat 2014 Share 28 Şubat 2014 Anime : Gundam Seed Müzik : Akatsuki no Kuruma http://www.youtube.com/watch?v=76goAzsQf88 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 2 Mart 2014 Share 2 Mart 2014 Anime: Jojo's Bizzare Adventure (2012) Müzik: The Blood's Destiny Gelsin artık Nisan!!! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
brisingr 2 Mart 2014 Share 2 Mart 2014 Anime : Beelzebub Müzik : Da da da Buyrun bu da uzun versiyonu... 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 3 Mart 2014 Share 3 Mart 2014 Anime: Gundam Seed Müzik: Tamaki Nami-Believe Asla eskimiyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
meyday 6 Mart 2014 Yazar Share 6 Mart 2014 Anime: Magic Knight Rayearth Müzik: Yuzurenai Negai / Kalafina x Elisa http://www.youtube.com/watch?v=Di82S-O3q9s Kalafina dinlemek için açtığımda tesadüfen rastladım, hayal meyal hatırlıyorum ama nostalji çarpması oldu bu müzik. Orijinali de çok güzeldir. 1 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap