Jump to content
  • Kayıt Ol

Sengoku Basara: Judge End

Nel

Önerilen İletiler

jrs3t4.jpg

Tür: Aksiyon, Süper Güç, Tarihi, Samuray, Dövüş Sanatları

Konu: Sengoku Basara: Samurai Heroes (Sengoku Basara 3) oyunundan uyarlanan Sengoku Basar animesinin üçüncü sezonu Judge End, Sekigahara Muharebesini konu almaktadır.

Yorumum:

Bu sezonun yayınlanmasını dört gözle bekliyordum. Yalnız grafiklerin önceki iki sezonda daha iyi olduğunu düşünüyorum, ama elbette kötü değildi.

1. Bölüm

İlk bölüm müthişti Q.Q Öncelikle Sanada Yukimura ile Takeda Shingen'in birbirlerini yumruklayarak anlaşma stilleri beni hep gülümsetmiştir. Açıkçası cidden özlemişim. Yukimura'nın konuşmaya kalkınca Shingen'in sus demesi ve Yukimura'nın daha bir şey söylememiştim deyip Shingen'in ona ne söyleyeceğini biliyorum falan demesi çok hoştu. Ben bu ikisinin anlarını seviyorum. Yukimura ve Shingen bu tavırlarla kalın kafalı ikili izlenimi veriyor bana ahaha.

Sonracıma... şu Tokugawa Ieyasu'dan pek hoşlanmadım açıkçası. Tamam Toyotomi Hideyoshi'yi sevmişte değilim ama ne bileyim Ieyasu fazla düz bir karakter.

Bunun dışında... hah Ishida Mitsunari Q_Q fenaydı. O nasıl vahşiliktir öyle. Resmen doğradı Date Masamune ile Kojiro'yu. Hideyoshi'nin haykırışı kurtardı Masamune ile Kojiro'yu ölümden ama açıkçası Mitsunari'ye çok üzüldüm. Zavallım, gittiğinde Hideyoshi'yi ölü buldu falan. Ieyasu hain Q_Q

Ama en sonunda gözyaşlarımı tutamadım. Bir yandan dövüş sahneleri göz doldururken ilk bölümün o sonu yok mu o sonu. O dram falan beni ağlattı. Hanbei'in Mitsunari'nin sırtında Hideyoshi'nin ölü bedenini gördüğü an... Q_Q of. Orada söyledikleride etkiledi beni. Şimdi nereye gitsek dedikten sonra da kendisi ölmesi... Av... Mitsunari'nin haykırışları... av. Daha fazla yazamayacağım...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

• İleti 7
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

• bLueeekun

2

• suke

1

• CloudT

1

• Nel

1

En Çok Yazanlar

Bak yine tarihleri karıştırmışım...

İndireyim de ondan sonra, gizli bilgiyi açayım. Yoksa dayanamayacağım. Ohoohoo...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölüm epey iyiydi, yeni karakterler çok iyi olmuş. Ieyasu ve Mitsunari, Sakia, Fuuma etkileyici tiplerdi. Açılış videosunda görünen okçu kızı da merak ediyorum. Çizimler yer yer kötüydü, ama genel olarak başarılı buldum. Açılış müziği felaketti, vokalleri duyana kadar iyiydi, sonrasını hiç beğenmedim. Aksiyon tam gazdı. Mitsunari'nin kılıç tekniği çok çok iyiydi, Iaido'nun hakkını verdi diyebilirim. Bölümler ilerledikçe çok güzel sahneler izleyeceğimize eminim. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

• 2 hafta sonra...

Bölüm 2

Animenin bu son sezonu mu değil mi pek bilmiyorum ama bölüm içinde yaşananlar ona yaklaşır nitelikte gibi. Yukimura sonunda başa geçecek. Ve o Oyakataa-sama - Yukimuraaa sözlerini bir daha duymayacağız. :(

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben ilk bölümü yeni izledim, vay be arkadaş adamlar ne anime yapiyor bee. Özlemişim vallahi şu enerjiyi, Jojo'yla ardarda izleyince insanin göğsü kabariyor vallahi :D

Ending şarkisi da harika, Chiaki ishikawa ablamin sesi yine tüyleri titretiyor <3

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

• 1 ay sonra...

Yahu bu seri filmin aynısı değil mi? izledim izledim. 4. bölümde dank etti. Bıraktım. Filmi, son parti miydi neydi. Ya içimdende ciddi ciddi böyle olur böyle olur diyodum(iyi tahmin ediyorum be diyede geçirdim yalan yok.). Meğersem izlemişim. :gul gul:

İlerisinde değişiyor mu yoksa aynı mı devam ediyor ? Ona göre takip edicem.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster
Yahu bu seri filmin aynısı değil mi? izledim izledim. 4. bölümde dank etti. Bıraktım. Filmi, son parti miydi neydi. Ya içimdende ciddi ciddi böyle olur böyle olur diyodum(iyi tahmin ediyorum be diyede geçirdim yalan yok.). Meğersem izlemişim. :gul gul:

İlerisinde değişiyor mu yoksa aynı mı devam ediyor ? Ona göre takip edicem.

Filmin alternatif bir şekilde anlatımı zaten.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?