Ali İhsan Ilgaz 25 Aralık 2024 Share 25 Aralık 2024 (düzenlendi) Detective Conan, 1996 yılından beri hala devam eden bir seri. 1140 civarı bölümü, 27 filmi, 12 OVAsı var, tabi bi de 5-6 kadar Magic File'ı. Konusu ise, 17 yaşında, henüz liseye gitmesine rağmen birçok olayı çözmüş genç bir dedektif olan Shinichi Kudo, kız arkadaşıyla gittiği parkta, şüpheli birilerini takip ederken siyahlar giymiş bir adam tarafından bayıltılır. Bulundukları mekân siyah giyinmiş adamın silah kullanmasına müsait olmadığı için, bağlı bulunduğu organizasyonun yeni geliştirdiği, vücutta hiç iz bırakmadan içirilen kişiyi öldüren zehirli bir hapı içirir ve Shinichi'yi olay yerinde bırakarak hızla ayrılır. Hap henüz denenmemiştir ve Shinichi'yi öldürmek yerine onu bir ilkokul çocuğu ebatlarına getirir. Kendisini bu hale getiren adamların ölmediğini öğrenip ailesine veya arkadaşlarına zarar vermemesi için adını Edogawa Conan olarak değiştiren Shinichi; arkadaşı Ran ve onun dedektif olan babası ile birlikte yaşamaya başlar. Düzenlendi: 25 Aralık 2024 (Ali İhsan Ilgaz) 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
isourou-kun 30 Aralık 2024 Share 30 Aralık 2024 Ve bu güzide seriyi yılmadan dişini tırnağına takıp yıllardır çeviren elz fansuba da teşekkür ederiz. 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Trao 3 Ocak Share 3 Ocak Ben bunun mangasına başlamıştım. Sonrasında baktım One Piece gibi uzun bir seri ve hâlâ devam ediyor, yarıda bıraktım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap