loykad 6 Haziran 2016 6 Haziran 2016 Refrain sezonunu oturup baştan izledim, güzel yapabildikleri tek kısım Masato'nun bölümü olmuş elden geldiği kadar. Yine de etkileyiciliğini korumuş monolog kısmı. Little Busters Refrain, Episode: Masato Bu aralar yine özlemim arttı seriye. Arkadaşlarına numaradan bağırdıktan sonra içinden "Korkuttuğum için özür dilerim ama daha çok yolunuz var" dediği an bitiyorum ;_; Masato adamdır adamın hasıdır.
Burak 1 Ağustos 2016 1 Ağustos 2016 Her duyguyu yaşatan sahnelerden birisi. Mutluluk, şaşkınlık, hüzün, heyecan, özgürlük, sevmek, inanmak... İyi ki izlemişim seni be Zankyou no Terror 1
Zeynep Yüceer 18 Haziran 2017 18 Haziran 2017 (düzenlendi) Assassination classroom 'un sonunda ağlamamak mümkün müydü Mirai nikki nin sonunda da aglamistim Düzenlendi: 18 Haziran 2017 (Zeynep Yüceer) 1
Gallardo 22 Ekim 2018 22 Ekim 2018 (düzenlendi) Canaan'ın 10. bölümünde Santana'nın sevdiği kadına ''senin sesinden beni sevdiğini duymak istiyorum'' dediği sahne. Gizli İçerik Kadının sesi normal insanlar için ölümcül olabilecek dalgalar yayan özel bir sestir. Bu yüzden kadın hiç konuşmaz. Ama 10. bölümde bir nedenle konuşmak durumunda kalır ve bilmeden ve istemeden sevdiği adamı ölümün eşiğine getirir. Durumu anladığında çoktan iş işten geçmiştir. Adam öleceğini anlar son isteği kadından onu sevdiğini sesli bir şekilde söylemesidir. Kadın gözyaşları içinde onu sevdiğini söyler. Düzenlendi: 20 Kasım 2019 (Gallardo) 1
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap