Squaw 27 Temmuz 2012 Yazar Share 27 Temmuz 2012 @Squ, That Man' i ben ekledim, That Woman' ı sen eklemişsin. Yine ortak bir beğenide buluştuk. Evet görmüştüm ve ben de aynı şeyi düşünmüştüm; özz'cüğümle yine ortak paydadayız. Hyun Bin tarzıyla olanı da çok hoş bir şarkıydı, benim diziden sonra döndürüp döndürüp dinlediklerimden. Bazı dizi müzikleri gerçekten de diziye çok yakışıyor, That Woman/Man şarkısı da Secret Garden'ın gizli silahıydı. That Woman'ı söyleyen kadın şarkıcının sesini çok beğendim, tarzı biraz Scent of a Woman'ın şarkılarındaki havaya benziyordu. Güzel bir paslaşma olmuş canım, senin de ellerine sağlık. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Psykhe 1 Ağustos 2012 Share 1 Ağustos 2012 Üzerinden çok geçmemesine rağmen anneme eşlik ederken ikinci izleyişimi yaptığım Scent of a Woman'a ait şu şarkıyı ekleyeyim, yeniden kulağıma çalındıkça açıp açıp dinleyesim geliyor. Diğer sevdiğim şarkısını (Response) Squ eklemiş zaten. You Are So Beautiful şarkısı da benden gelsin, Junsu ile ilgili olan bölümü de severim, güzel bölümdü. Scent of a Woman OST ~ " You are so Beautiful " By Kim Junsu ( JYJ) - YouTube Bunu eklemeyi unutmuşum. Diziyle bütünleşen nadir müziklerden biri. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
şahMath 2 Ağustos 2012 Share 2 Ağustos 2012 Soulmate Ost - C'mon Through~~ Diziyle bütünleşen görüntüler eşliğinde hele ki ikilimizin ilk yüzyüze geldikleri sahne...*__* Bu dizide Everthing but the girl'ün Downtown train'ini keşfetmiştim:) Güzeldir, hoştur, dinlenesidir. Everything But The Girl - Downtown Train.wmv - YouTube Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 3 Ağustos 2012 Yazar Share 3 Ağustos 2012 Şu anda izlemekte olduğum City Hunter, OST için en doğru adreslerden biri. Eklemeye başlayınca bütün müzikleri sıralayabilirim, dikkat! Lonely Day Sad Run (özellikle bu Şehir Avcısı'nın sahnelerine süper oluyor, dinlerken izlediğim sahnelerde bende kayboluyorum desem yeridir. ) Red Water (Enstrumental müziklerin adına yakışır bir melodi, dinledikçe dinlendiriyor.) So Goodbye Suddenly (Üstü açık arabanın olması da bir dert, ya hiç ummadık anda kapatma düğmesi bozulursa. ) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Psykhe 1 Eylül 2012 Share 1 Eylül 2012 Aslında Operadaki Hayalet (Phantom of the Opera) müzikaline ait bir şarkıymış ama ben Ghost dizisiyle keşfettim ve diziye bu kadar çok yakışan bir müzik görmedim. Kendi orjinal müziklerinden bile daha çok sevdim, dizinin diğer müzikleri de güzeldi ama bu şarkı o Phantom sahnelerine çok yakışıyordu. Phantom of the Opera - YouTube Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 6 Eylül 2012 Yazar Share 6 Eylül 2012 City Hall dizisinden birkaç şarkı sıralamaya geldim. Bu dizideki müzik kullanımı çok hoşuma gitti, şarkı sözleri her sahneye uyumlu şekilde giriş yapıyordu ve şarkı baştan değil de çiftin repliklerine ve o an yaşadıkları duruma yakışan cümlelerinden giriş yapıyordu. Bu da şarkıları, diziyi izlerken daha bi güzel yapıyordu. Uncertain Love I Love You Again and Again Smile [Vietsub] Chae Dong Ha (SG Wannabe) - Smile (OST City Hall) [360kpop] - YouTube Bu da bugüne kadar en sevdiklerim arasında yerini alacak hareketli müziklerden biri, dizinin eğlenceli sahneleri için biçilmiş kaftandı; Cha Seung Won ile yani The Greatest Love dizisinden devam edelim. Real Love Please Don't Forget Me Take My Hand İşte bu da dizide her şeyi başlatan şarkı. Bir kalp ameliyatında doktorun dinleyebileceği en mantıklı şarkılardan biriydi bence. Dizide ''60-90 sınırı'' ayrıntısı çok hoşuma gitmişti. Thump Thump Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
androad 6 Eylül 2012 Share 6 Eylül 2012 Yine gto izleyesim geldi (98 versiyonu tabi ) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
şahMath 6 Eylül 2012 Share 6 Eylül 2012 Bu gün Bridal Mask'ı bitirdim. Kulağımda kalan tınısı... V.A. - ë‚´ê°€ 니 ì•�ì—� ì�ˆëŠ”ë�° (Against You) [bridal Mask OST] - YouTube Bir de yine dizide çok çalan parçalardan: Ulala Session - Goodbye Day~~ http://www.youtube.com/watch?v=BNZr6afxbzQ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 8 Ekim 2012 Share 8 Ekim 2012 Şu sıralar yayınlanan Nice Guy' ın kapanış parçasını baya beğendim. Love is Like Snowflake ( Türkçe çevirisi bile varmış) [Nice Guy Ost] Junsu (JYJ) - "Love Is Like Snowflake" Turkish Subbed - Türkçe Altyazılı - YouTube Bir de açılışta ve dizi boyunca çalan bir müzik var; Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 21 Ekim 2012 Share 21 Ekim 2012 A Gentleman's Dignity High High - Kim Tae Woo Coffe Princ ve Ten den sonra en sağlam OST lereden biri de bu yapımınki olmuş Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 28 Ekim 2012 Yazar Share 28 Ekim 2012 La Dolce Vita (Bittersweet Life) Hwang Jung Min - A Honeyed Question Sarang ggot - Kang Hyun Jung (Bubble Sisters) Son izlediğim dizilerden biri olan ve beni eğlendiren drama Take Care of the Young Lady'de sevdiğim iki melodi vardı ama özellikle de Secret Story çok hoşuma gitti. Secret Garden'ın Oppa'sı Oska'mız bu dizide de çok tatlıydın. Secret Story Take Care Of The Young Lady OST 07 Secret Story - YouTube Helpless Love [instrumental] Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
şahMath 16 Kasım 2012 Share 16 Kasım 2012 Arang and The Magistrate OST'sinden... Baek Ji Young - Love and Love K.Will - You Are Love [MV/HD]K.Will:사ë�‘ì�€ 그대다 "Arang And The Magistrate OST"[English Sub+Romanization+Hangul] - YouTube Lee Joon Ki - One Day Full House Take 2 OST'sinden... Ailee - Love Note Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 27 Kasım 2012 Yazar Share 27 Kasım 2012 ^saHmatH Baek Ji Young ve K. Will, drama OST söz konusu olduğunda en sevdiğim isimlerden. Özellikle de Baek Ji Young sesiyle, beni benden alan nadir isimlerden biri. Ben de paylaşımı ilk onunla, yani Baek Ji Young ile yapacağım. <3 The Princess' Man - Baek Ji Young (Again, Today I Love You). Türkçe fansubu da ekliymiş, çok şugır oldu bu. Baek Ji Young - Again, I Love You Today (The Princess' Man OST) (Turkish Sub) - YouTube The Princess' Man - VOLA The Princess' Man - Yi Sung Yol The Princess' Man OST - Yi Sung Yol - Snow Flower Water (Turkish Sub) [HQ] - YouTube The Princess' Man - Lee Jung & Ha Dong-Kyun (I Will Wait) [ENGSUB] The Princess' Man OST - 기다릴게 [i Will Wait] by Lee Jung & Ha Dong-Kyun - YouTube The Princess' Man - Lee Young Hyun (Goodbye My Love) The Princess' Man OST - [05/20] Goodbye My Love - Lee Young Hyun [CD/WAV] - YouTube Baek Ji Young (Again, Today I Love You) şarkısını bir de Park Shi Hoo ile dinleyelim, Ji Young sesinin verdiği etki gibi seni alıp düşsel diyarlara götürmüyor ama yine de sevimli olmuş be! Park Shi Hoo'nun kendisi yeter. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
şahMath 1 Şubat 2013 Share 1 Şubat 2013 Cheongdamdong Alice OST'sinden Lee Seung Hwan ft Yozoh (Sorry) Türkçe Altyazılı Baek Ah Yeon - Daddy Long Legs [CDDA OST MV] BAEK AH YEON - DADDY LONG LEGS [ENGSUB + Rom + Hangul] - YouTube ***** School 2013 OST'sinden Kim Bo Kyung - Don't Think You're Alone [MV] School 2013 OST Kim Bo Kyung - Don't Think You're Alone (Eng/Rom) - YouTube ***** Reply 1997 OST'sinden Leeds - You may live in happiness Jung Eun Ji & Seo In Guk - Just the way we love Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 5 Şubat 2013 Share 5 Şubat 2013 Level 7 Civil Servant Hanbyul - I'll be there for you Tatlı bir parça olmuş... Level 7 Civil Servant Ep. 4 Hanbyul (LED Apple) OST I'll be there for you - YouTube Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
şahMath 6 Mart 2013 Share 6 Mart 2013 That Winter, the Wind Blows OST The One _ Winter Love Super Junior Yesung _ Gray Paper Gummy _ Snowflake Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 18 Mart 2013 Share 18 Mart 2013 That Winter, the Wind Blows' tan bir güzel şarkı da benden. Taeyeon (태연) - 그리ê³* 하나 (And One) [That Winter, The Wind Blows OST] - YouTube Yawang (Queen of Ambition)' tan [Ailee] Ice Flower (Hangul/Romanized/English Sub) Lyrics - YouTube Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 18 Nisan 2013 Share 18 Nisan 2013 A Love To Kill Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 25 Nisan 2013 Share 25 Nisan 2013 İzlemeye başlamadığım ama Başlayacağım ve yapıma yakışır bir parça Nah Ah Jin-Chase Nan Ah Jin (난아진) - Chase (TEN2 OST Part.1) - YouTube Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
rico 25 Nisan 2013 Share 25 Nisan 2013 Capital Scandal / Jeon So Young - Because of You (Kang Ji Hwan ahh bu diziyle iyice vuruldum kendisine...) Juunen Saki mo Kimi ni Koishite / Crystal Kay- Time of Love Crystal Kay- Time of Love - YouTube Incarnation Of Money / P-Type & Swings Feat.Kang Min Hee [Miss $] - Money Money - P-Type & Swings Feat.Kang Min Hee [Miss $] - [incarnation Of Money OST] - YouTube A Gentleman's Dignity / Lee Jong Hyuk - If You Come Into My Heart (Keşke hepsini söyleseydi. ^^) Lee Jong Hyuk: If You Come Into My Heart - YouTube Ayrıca başka bir alternatifi MBLAQ - If You Come Into My Heart Pasta / Jung Ah - You're Cute Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 26 Nisan 2013 Yazar Share 26 Nisan 2013 Sizlere de olur mu bilmem ama bazı dizilerde ve animelerde ana çiftimizden daha fazla yan roldeki çiftleri ve onların hikayelerini severim. İşte bu dramada da aynı şey başıma geldi; ana çiftten daha fazla detektif olan çiftimizi çok sevdim ama dizinin senaristleri beni çok kızdırdı. Nedenini açıklamayacağım çünkü spoilerın dibi olur ama izleyenler ve benim bu çifti sevdiğimi okuyanlar ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır. Onların sahnelerine ait olan ilk şarkıyla başlangıcı yapasım var. Fugitive: Plan B'den sevilesi iki şarkı (özz ile Bi Rain kombosu yapalım. ); Dizi, konu işlenişi açısından çok sağlamdı, müzikleriyse daha bi güzeldi, mekan kullanımları ise hepsinden öteydi. Swallow the Sun'dan kulakları şenlendiren bir şarkı; Arka arkaya mesaj oluyor ama zaman aşımına uğramış sayıyorum. Road Number One dizisini pek haz alarak izlemediğim doğru ama muhteşem OST'larıyla insanı başka diyarlara alıp götürüyor. Resmen bir müzik şöleni; Baek Ji Young yanında Hwi Sung ve Hwan Hee'nin o büyüleci sesi insana derin bir duygusallık aşılıyor. Baek Ji Young'ı da everiyoruz bakalım, düğününde de şarkı söyler mi ki? Same Heart (Baek Ji Young) Even If The World Separated Us (Hwi Sung) Even If Becoming The Wild (Hwan Hee) [MV HQ] Hwanhee (환í�¬ FTTS) - ë°”ë�Œì�´ ë�˜ì–´ì„œë�¼ë�„ (Road No.1 OST) - YouTube Road Number One paylaşımlarım tüm Kim Ha Neul sevmeyenlere de gelsin. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
şahMath 21 Haziran 2013 Share 21 Haziran 2013 İtiraf ediyorum henüz izlemeye başlamadım >.< KNG'nin son izlediğim dizisi Bad Guy derin izler bıraktı Bu parçayı diziyi daha izlemeden sevdim! BoA 보아_Between Heaven and Hell (Parçanın uzun versiyonu): Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 26 Haziran 2013 Yazar Share 26 Haziran 2013 Kim Nam Gil bu dizide coşacak gibi zaten ^saHmatH, yeni tarzına da bayıldım, söylemeden geçip gitmeme gönlüm el vermedi. Gong Yo'yu gözümde (pek sevmeyen bana) en çok sempatikleştiren diziden ezgilerle geldim. xD Biscuit Teacher and Star Candy dizisinden; Nun Ah Ni - Eun Hyool VOSTFR [MV Hello my teacher] Eun Hyul - Nun ah ni (OST) - YouTube Ji Ool Soo Uhb Neun Sarang - Seo Joon ''Dan Ha Roo Man - Choi Byung Min'', ''Mol Ra Ya Hae - Kim Sang Min'' ve ''Noon Mool Saem - Chun Dan Bi'' isimli şarkıları da süper aslında ama oların youtube paylaşımını bulamadım, sanırım dizi eski yapım olduğu için videosu baya gerilerde kalmış. Gerçi, dizinin tüm OST'ları şugır. OST değil ama şu Gong Yo'nun 'yağmurda dans' sahnesine bittim, sahne çok güzeldi. Bu danstan sonra insanın diziyi izleyesi gelmez mi? Yalnızlığın dansı~~ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
şahMath 29 Haziran 2013 Share 29 Haziran 2013 Yes ön yargılarımı yendim ve Shark'ı izlemeye başladım 10.bölümü bile izledim hahaxD Bad Guy'ı andırsa da... Anladım ki ben bu tarz kurguları seviyorum Hele içinde KNG gibi oyuncu varsa^^ Squaw Gong Yoo sevilmez mi?! Neredeyse tüm dizi ve filmlerini izledim. O candır can Coffee Prince OST - White Love Story Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 29 Haziran 2013 Yazar Share 29 Haziran 2013 Coffe Prince dizisinin en sevdiğim yanı müzikleriydi, güzel paylaşım. Haklısın ^saHmatH ama Gong Yoo bir türlü alışamadığım aktörler arasında. Sanırım benim için izlediğim ilk rol çok önemli, One Fine Day dizisinde izlemiştim, orda bir uyuzluk kaptım, tamamdır. O gündür bugündür hala alışmaya çalışıyorum kendisine. Birçok yapımını izledim ama hala tam anlamıyla ısınabilmiş değilim. Yukarıda bahsettiğim dizisi ile Mr. Finding Destiny filminde biraz biraz ısınmaya başladım. Winter Sonata hallerini kim unutabilir ki. Bir de, bence daha fazla ciddi rollerde olmalı. Hep romantik komedi yapmasın ki The Crucible filmindeki performansına bayıldım. Hatta yakın zamanda daha fazla ciddi rollere ağırlık versin, o filmdeki -her ne kadar film beni zorlasa da- ciddi tavırları tam anlamıyla muhteşemdi. Filme onun sayesinde devam edebildim, yoksa o tip konular ruhumu karartıyor, hele bir de gerçekse benim dünyam yıkılmıştır. Bir de, Gong Yoo'nun gülüşü çok konuşuluyor ama ondan daha iyi gülüşe sahip olanlarımız var. Killing Smile adını kimseye kaptırmam. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap