Squaw 29 Ocak 2017 Yazar Share 29 Ocak 2017 Majo no Jouken (Forbidden Love) dramasından bir şarkı, aynı zamanda dizinin openingi. Utada Hikaru - First Love 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 6 Mayıs 2017 Yazar Share 6 Mayıs 2017 K.Will sesini hep sevmişimdir. Kadife gibi bir tonu var. Drama: Love in the Moonlight Müzik: Melting Bir tane de Cruel City dramasından ekleyelim, müzikleri çok güzel. <3 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 29 Mayıs 2017 Yazar Share 29 Mayıs 2017 Son izlemiş olduğum Jigoku Shoujo Live Action kapanışı. Nana'dan sevdiğimiz bir ses olan Olivia ❤️ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 6 Eylül 2017 Yazar Share 6 Eylül 2017 Dizi sonradan bayıyordu ama müzikleri çok hoştu. <3 Drama: May Queen Müzik: Sonya - Goodbye to Romance Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 20 Eylül 2017 Yazar Share 20 Eylül 2017 Başlık tek bana çalışır olmuş artık. Hakkını vereyim bari. Neyse, hep demişimdir yeni dramaların müziklerinde iş yok artık cidden. Bu işi beceren çok az kişi kalmış ama şöyle eski yapımlara bakınca, daha doğrusu 2012 yılına kadar olan yapımlarda OST konusunda çok iyi iş çıkardıklarını düşünüyorum. Orjinal olsun orjinal olmasın dramanın atmosferine uygun çok güzel müzikler seçilmiş. Son bitirdiklerimden What's Up Fox ise işlenişi ile beni kalbimden vururken müzikleri ile de daha derin bir yerden yakalıyordu. Videoları spoiler tagine almaya karar verdim çünkü birden fazla ekleyince sayfayı zorlamasın. İlk orjinal olmayan şu şarkıyla başlamak istedi bu gönül. Diziye çok yakışan bu şarkı diziden ayrı da güzel gidiyor. :3 Jason Mraz - Life is Wonderful Gizli İçerik Orjinal şarkılarından; Like Me (Girişteki müzik değil bu arada, biraz ilerleyince gelen şarkı. :D) Gizli İçerik Just One Moment (Bu da başrol ikilinin birlikte söylediği çok tatlı bir şarkı) Gizli İçerik Kim Joon Hwi - Ha Neul wi Eh Suh Do Gizli İçerik 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 18 Kasım 2017 Yazar Share 18 Kasım 2017 Drama: Athena: Goddess of War Müzik: Baek Chan (Spell) Gizli İçerik Drama: Dr. Champ Müzik: Wheesung (My Way) Gizli İçerik Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Gallardo 19 Kasım 2017 Share 19 Kasım 2017 I'm Sorry I Love You Gizli İçerik https://www.youtube.com/watch?v=SO4e7LRYzXQ Oh My Venus Gizli İçerik The Master's Sun Gizli İçerik 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 27 Kasım 2017 Yazar Share 27 Kasım 2017 Drama: Buzzer Beat (Opening) Dizinin açılışı; Gizli İçerik Bu da şarkının full versiyonu; Gizli İçerik Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 4 Aralık 2017 Yazar Share 4 Aralık 2017 Sevdiğim Koreli aktörlerden biri olan Wookie'nin Bubblegum isimli dramasına başlamıştım. Dramada bir tarafta doktorlarımıza (Alternatif tıp denilen akupunktur uzmanlarıyla, onlarda bunu da tıpçılar yapıyor, ilgili dalda olan doktorlar) ve ailevi konulara değinilirken öte yandan da radyo kanalında çalışanlara değinen bir işleniş var. Zaman zaman radyo programını da gösteriyor ve çok güzel şarkılara denk geliyorsunuz izlerken. Dramanın OST'larından değil bu şarkılar ve bu şahane şarkılardan birine taktım bu ara, çok hoş. İnsanı eskilere alıp götürebilecek güzellikte olan bir şarkı. <3 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
şahMath 1 Şubat 2018 Share 1 Şubat 2018 Drama: A Korean Odyssey Müzik: Bumkey - When I saw you Gizli İçerik Müzik: MeloMance - I Will Be By Your Side Gizli İçerik 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 19 Şubat 2018 Yazar Share 19 Şubat 2018 Drama: Love Around Müzik: Bii & Miu - I Will Be by Your Side Gizli İçerik Müzik: Bii - Come Back to Me (Aynı zamanda dramanın açılış şarkısı.) Gizli İçerik 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Gallardo 10 Mayıs 2018 Share 10 Mayıs 2018 Secret Garden 16. bölüm Oska ve Tae Sun'un cafe sahnesinde çalan, yaklaşık 2 senedir aradığım o parça: Gizli İçerik https://www.youtube.com/watch?v=bdCX7SvdeE8 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Gallardo 27 Kasım 2019 Share 27 Kasım 2019 Diziyi izlemedim ama şarkıyı sevdim. Gizli İçerik Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap