Jump to content
  • Kayıt Ol

Flowers of Evil Anime Adaptasyonu


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

FLOWERSEVIL01.jpg

Comic Natalie websitesinde yapılan resmi açıklamaya göre Shuzo Oshimi'nin Flowers of Evil (Aku no Hana) Manga'sının Anime uyarlamasının yapılacağı duyuruldu. (Muhtemelşen 2013'de) Açıklamaya göre serinin yönetmenliğini Hiroshi Nagahama (Mushishi ve Detroit Metal City) yapacak öte yandan stüdyo, cast ve bölüm sayısı konusunda açıklama verilmiş değil.

2009'da Bessatsu Shonen Magazine'de tefrika edilmeye başlayan ve 5 cildi geride bırakan Manga'nın konusu şöyle: Hayalperest bir ortaokul öğrencisi olan Takao Kasuga Fransız yazar Beaudelaire'in kitaplarının bir tutkunudur (Serinin isminin kaynağı da zaten bu yazarın en ünlü kitaplarından olan "Kütülük Çiçekleri"), onun kitaplarını tekrar ve tekrar okuma alışkanlığı yüzünden okuldaki başarısızlıklarını bile hissedemez hale gelmiştir. Derken bir gün, yanlışlıkla kitabını okulda unutur ve geri almak için okula döner. Fakat kitabını alıp gidecekken ani bir şeytan dürtmesi ile okulun en güzel kızlarından biri ve de platonik aşkı Nanako Saeki'nin beden eğitimi dersi için sınıfa bıraktığı elbiselerinin olduğu çantayı da evine götürür. Üstelik aleyhinde bir şahit vardır: Sadist ruhlu bir kız olan Nakamura. Ve bu da yetmezmiş gibi okul artık sapık söylentileri ile çalkalanmaktadır. Takao pişmandır ama iiş işten geçmiştir. Artık hem olan bu uygunsuz olayı iz bırakmadan düzeltmeli ve Nanako'ya açılmanın bir yolunu bulmak için çabalamalı, hem de sadist ruhlu Nakamura'nın sırrını açıklamasını önlemelidir. Nakamura ona şantajdan farksız bir anlaşma sunduğunda Takao hayatının kontrolünü Nakamura'ya vermek ve onun isteklerini sorgulamadan yapmak zorunda kalacaktır.

Beklentilerim çok yüksek, sabırsızlıkla bekliyorum!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 7
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    2

  • CloudT

    2

  • ademania

    1

  • DevilRanger

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Yok artık, yok artık, gözlerime inanamıyorum. Okurken kimsenin eline alıp da anime serisine uyarlayacağını ummadığım bir yapım olmuştu hep, bu kadar sadistçe olayların olduğu bir mangayı bu devirde kim eline alır ki diyordum ki birileri sesimi duymuş :D

Beklentilerim tavan yapmış durumda, ancak yapımcı ve seslendirme sanatçıları kilit rol oynar nitelikte. Seride geçen hikayenin tadını alabilmek için herhangi bir sansüre ya da yumuşatma yoluna gitmemeleri gerek, keza karakter seslendirmelerinin de o havayı yakalaması şart. Yönetmen açısından mutluyum, her ikisi de oldukça sevdiğim serilerdi (Mushishi ve Detroit Metal City). Haber için teşekkürler Akuma, bu konudaki yeni güncellemeleri dört gözle bekliyor olacağım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Oldukça güzel ve orjinal bir konu :) Umarım bizi bu seri için fazla bekletmezler ^^

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

1-2 bölüm okudum, pek benlik değil açıkçası. Yine de bakarım animesine.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Seiyuu ve stüdyo kalitesi kadar nasıl yansıtacaklarıda önemli. Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi sansür olayı çok önemli. Ayrıca Oshimi Shuzo'nun olduğunu öğrendiğimde zaten mangaya başlama kararı aldım almamla birlikte anime serisini öğrenmem kadar güzel bir haber daha olabilir mi.

Serinin takibindeyim ve güncel bilgiler için de.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 7 ay sonra...

1 dakika içinde atmosfer nasıl olacak ancak o kadarını kestirebildik ve müzik eşliğinde oldukça depresif bir hava yaratılmış. Eğer seri de bu şekilde olur ve daha iyisini yansıtırlarsa, benim için sezonun favorilerinden biri olur. Oldukça heyecanlıyım, bir an önce başlasın.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Animesi de teaser gibi sessiz olacaksa çevirisini seve seve yaparım. :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?