gundamaster 7 Ekim 2016 Yazar Share 7 Ekim 2016 oldies but goldies denmişken 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 8 Ekim 2016 Share 8 Ekim 2016 Eskiler demişken 90'lı yıllara ait olup da en sevdiklerimden birini ekleyelim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shiranui 9 Ekim 2016 Share 9 Ekim 2016 I'm on a ship If you don't know Well, now you know... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
MoPe 12 Ekim 2016 Share 12 Ekim 2016 Cafer abimize ve Amanda yengemize gelsin bu şarkı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 13 Ekim 2016 Yazar Share 13 Ekim 2016 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 15 Ekim 2016 Share 15 Ekim 2016 Ya bi Yuri on Ice açılışı nelere kadir, animasyon tarzından Shingeki no Kyojin falan filan derken buralara kadar geldim kaç senelik şarkı. Hatta dinlediğim tek kore şarkısı olabilir (gangnamı falan geçersek). Resmen arka arkaya bi 10 kez dinledim heralde nasıl kop kop şarkı ya Arabam olsa da sokaklarda son ses açıp gezsem Kareografi + geçişler de enfes olmuş, bu adamlar anlıyor müzik klibi işinden ya. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shiranui 15 Ekim 2016 Share 15 Ekim 2016 Daha önce paylaşmış mıydım? Emin olamadım... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 15 Ekim 2016 Share 15 Ekim 2016 Sen başka bir parçasını paylaşmıştın, bunu ben paylaşmıştım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Bakayalo 19 Ekim 2016 Share 19 Ekim 2016 Kurşuna "balıt" diyen arkadaşlara gelsin Lock, Stock and Two Smoking Barrels filminin kapanış şarkısı olarak tanımış, çok sevmiştim. Demin Dragon Age dergisinin kapaklarına bakarken yeni başlayan "şikkusu barettsu" (six bullets) adında bir manga gördüm de... ¬_¬ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 19 Ekim 2016 Share 19 Ekim 2016 Özledim ufaklığı ya.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shiranui 19 Ekim 2016 Share 19 Ekim 2016 bir yerlerde denk gelmiştim... bazı oyunlarda güzel gidiyor... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Bakayalo 21 Ekim 2016 Share 21 Ekim 2016 Daha önce kesin çetbokstan falan linklemiş olmalıyım, ama bu konuda da öncekinde de göremeyince kalıcı olsun diye ekleyeyim dedim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 25 Ekim 2016 Share 25 Ekim 2016 Shatter me Lzzy Hale / Lindsey Stirling Video Don't Starve nin... Fakat aralardaki çizimleri görünce vay be dedim. Oyunun üstüne gayet güzel hikayeler yazılıp başka tür oyunlar için malzeme çıkarmış yahu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap