cakiphan 29 Şubat 2016 Share 29 Şubat 2016 Fena ezdiler çocuğu içim gitti resmen Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Fingolfin 29 Şubat 2016 Share 29 Şubat 2016 Son bölümde gıcık oldum yahu. Osamu'ya bunu yapmasalardı. Hani şimdiye kadar yenilmeden geldiklerinden bekliyordum bir yerde yenilmelerini, sonuçta anime mantığı. Ama en gıcık noktada yaptılar. Osamu'nun yakın dövüşte iyi olmasını istiyordum animenin başından beri ama hayallerim çabuk söndü. Belki ileride bir şeyler olur. Bir de eğitim alırken kendi gibi kişilerden değilde, usta gibi birinden alsa daha iyi olacaktı. Neyse. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 6 Mart 2016 Share 6 Mart 2016 69 Acayip güzeldi yahu. Kendi aksiyonuna doyurdu resmen. Tamakoma haricinde kaptanlar kaldı sahada. Haftaya 3 tane düello görürüz inşallah Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 5 Nisan 2016 Share 5 Nisan 2016 73. Bölümde final ney yaaa daha karpuz kesecektik. Ne güzel iki bölümdür yeni numaralar öğrenmişlerdi tam sıralama dövüşüne gireceklerdi tamda yeni istilacılar kapılara dayanmışlardı oooofff toei ooooff Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap