Jump to content
  • Kayıt Ol

JBC Yayıncılık Mağaza Açılışı


MoPe

Önerilen İletiler

(düzenlendi)

JBC, dünyanın önde gelen figür yapımcılarının(Kotobukiya, Gentle Giant, Sideshow Collectibles, vs) Türkiye distribütörü ve çizgi roman yayıncılığı yapmakta.

JBC Yayıncılık Ankara'da mağaza açıyor ve 3 gün boyunca etkinlik yapacak.
Etkinlik;
- 7 - 8 - 9 Nisan tarihlerinde
- 11:00 - 19:00 Saatleri arasında
- Gün boyu ikram ve sürprizlerimiz olacak
- Açılışa gelip form dolduranlar arasından yapılacak çekiliş ile 5 Kişiye Hot Toys First Order Stormtroopers 2 Pack Set hediye edilecektir
- Tüm Figür ve Merchandise Ürünlerinde Açılışa Özel minimum %20 İndirim
- Tüm JBC Yayıncılık Çizgi Romanlarında Açılışa Özel minimum %30 İndirim
- Diğer Yayınevlerinin Çizgi Romanlarında Açılışa Özel %20 İndirim
- Seçili ürün ve çizgi romanlarda Ultra İndirimler

Adres: Rabindranath Tagore Cd. ( 4. Cd. ) No:29/B Yıldızevler/Ankara

Nasıl gidilir: Ulus ve Kızılay'dan 135 ya da 185 no'lu otobüsle Çetinkaya'dan sonraki durakta inip 2 sokak arkada sağ tarafında. Ya da Hasan Tanık Cami'sinde(diğer adı Köşk Cami) inip biraz aşağıda 4. cadde var. Cadde boyu 3-4 dakika yürürseniz  mağaza ulaşabilirsiniz. Ayrıca Kızılay'dan Yıldız dolmuşlarına binip aynı şekilde ulaşabilirsiniz. 

Not: Etkinlik boyunca manga satış yok ama ilerleyen günlerde olacak. Anime-manga figürleri büyük ihtimal olacak.  

 

Düzenlendi: (MoPe)
  • Beğeni 3
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hayırlı ola, bi de ucuza ola. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bakayalo

Haftasonuna etkinlik çıktı :icon13: Toplaşıp gidelim.

  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

On 05.04.2017 at 13:23, Bakayalo dedi ki:

Haftasonuna etkinlik çıktı :icon13: Toplaşıp gidelim.

Aynen. Eğlenceli olur muhtemelen.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bakayalo

7-9 olduğuna göre yarın da gidilebilesi. Sınav başvurusu sonrası aksak? @MoPe gelebiliyon mu sen?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben 6:30 da çıkıyorum. Belki 1 saat erken de çıkabilirim izin isteyip. Olmazsa kaçta geleceğiniz söylenir bir selam vermeye gelirim yanınıza en azından. Cumartesi 2-3 gibi çıkıyorum(acil iş yoksa tabi) o gün bir planınız varsa ona katılabilirim.   

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bakayalo

Bizim Yıldız'a geçmemiz de 5 buçuğu bulur, senin dükkan yakın, erken çıkabilirsen oluru var. Olmadı yarın takılırız, 7'de kapanıyormuş, gündüz gitmek daha fazla vakit rahatlığı sağlar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yarın olması daha iyi olur. Zaten mağaza büyük değil. En fazla 30 dakika ile 1 saat arasından sürer gezip incelemesi. Bu yüzden iki gün peş peşe gelmeyi gerektirmeyecektir. 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bakayalo

...derken gittik gezdik geldik :oleyo:

MoPe'nin işyeriyle aynı binadaymış bir de @_@

 

DC tercümesi yapan bir yayınevi, dükkân da Marvel ve DC figürleriyle dolu. Ayrıca -MoPe'nin ilk mesajda söylediği gibi- Kotobukiya'nın distribütörü olduğundan, Kotobukiya figürleri var. Anime figürü sadece 3 tane vardı: bir Eren Jaeger, bir de Trigun - Badlands Rumble'dan Vash-Nicholas ikilisi (teker teker alınamıyor, ikisi set hâlinde normal fiyatı da... sıkı durun... 800 liracık, %20 indirimle 640 lira). Kotobukiya'dan ayrıca Bishoujo Series figürleri var (Street Fighter, Tekken, Marvel vs.). Dağıtım hakları muhtemelen Avrupa üzerinden alındığından, buraya gelene kadar fiyatlar epey bi şişmanlamış. Üstüne TL'nin son 1 yıldaki değer kaybı da eklenince böyle obez fiyatlar çıkmış ortaya. Ha, değmez değil, yarısına rahat değer. Böyle pahalı figürler de zaten asgari 1 karış büyüklükte ve epey ayrıntılı işlenmiş şeyler. Daha ucuz şeyler de var. Ama figür klasmanında alabileceğiniz en ucuz şey 40 lira (indirimle yuvarlak 30 sayın), onlar da biraz düşük kalite figürler. Bir de epey ince işlenmiş anahtarlıklar var 40 liraya (Thor'un balyozu bilhassa güzeldi).

Salt bakmalık gibi duran şeyler de var, Yüzüklerin Efendisi satranç takımı gibi. Satıyorlarsa da herhalde bir yıllık maaşımı isterler diye düşündüm, sormadım :006: Harikulade bir şeydi ama. Git çömel önüne, bak dur, sıkılmazsın. 2-2,5 santim boyunda metale telkari gibi işlenmiş heykellerden satranç taşları, cam zemin altında Orta Dünya haritası falan... Bütün ayrıntılarını zihnime kazıyayım desen 1 gün yetmez. Satranç da oynanmaz zaten onla; taşlara zemine kaleye (cam zemin bir kalenin tavanı gibi, kale de bayağı bayağı kale) falan bakmaktan bırak üç beş hamle sonrasını hemen yapman gereken hamleyi bile düşünemezsin...

Neyse, ne diyordum? Harika şeyler var ve fiyatları da harika, üç basamağın altına pek nadir düşüyor TT__TT İlerleyen zamanlarda ufak tefek, bütçe dostu anime figürleri de getirirler belki, ama şu an için öyle işçi-memur maaşıyla alınacak pek bir şey yok. Matbuatta vardır tabii. Marvel ve DC ağırlıklı olmak üzere epey bir çizgi roman var, şimdilik manga olarak sadece Marmara Çizgi yayını Lone Wolf and Cub var, ama yakında Gerekli Şeyler ve Akılçelen yayınları da gelir herhalde, nitekim Gerekli Şeyler'in patronu açılışta oradaymış.

Yeri hiç ayak altı değil. Caddeye girdikten sonra tamam, bulursunuz; ama Yıldız'da ne işiniz olacak, Yıldız'da olsa Rabindranath Tagore Caddesi'nde ne işiniz olacak ki giresiniz? Buraya insan ancak planlı gider; ya o harika figürlere bakıp ağzının suyunu akıta akıta ülser olmaya, ya o satranç takımını hayran hayran seyretmeye, ya da piyango/loto ikramiyesini yemeye.

  • Beğeni 3
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

1 dakika önce, fake dedi ki:

satranç takımının fotosunu çekeydiniz :(

Cidden öyle ballandırarak anlatmış ki ben de çok merak ettim. Fotoğraf çekmek yasak falan mıymış acaba? :(

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bakayalo
14 dakika önce, fake dedi ki:

satranç takımının fotosunu çekeydiniz :(

Çok münasebetsiz bi yere koymuşlardı, iki dolabın köşesi, altı cam, her tarafı karanlık falan... Pek yemezdi. Ama aklıma da gelmedi doğrusu. Benim telefonun kamerası berbat olduğundan hiç refleks olarak aklıma gelmiyor öyle şeyler >_>

 

Şurda var fotrafları: http://www.dudeiwantthat.com/entertainment/board-games/the-lord-of-the-rings-chess-set.asp

Çok abartmışım, bir iki maaşla alınabilirmiş >_>

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?