drtrzan 12 Aralık 2009 12 Aralık 2009 slam dunk-- hanamichi f.m.p.--sousuke school rumble--harima f.m.a.--hughes
darkprens 16 Aralık 2009 16 Aralık 2009 One Piece'ten -Usopp Chopper 2lisi (gerci komik olmayan bi karakteri yok one piece'in ) Lovely Complexten Kouzumi ve Otani
alevvv.... 21 Şubat 2010 21 Şubat 2010 Lovely Complexten Kouzumi ve Otani en çok sizi beyen dim xd cidden =)=)=)
alone.... 22 Şubat 2010 22 Şubat 2010 Clannad: Sunohara Lovely Complex: Otani & Risa Toradora: Taiga Hyakko : Torako Chobits : Hideki Tenjou Tenge:.....(şahısın adını unuttum...ama Shin'in en yakın arkadasıydı) Naruto : Uzumaki naruto (biraz komikti işte ) vs vs....faln filan...fasa fiso...
Frederica 1 Mart 2010 1 Mart 2010 Lovely Complex - All Hanshin-Kyoujin:gul gul: Komatsu Nana; hiçbirşey beni onun kadar güldürmemiştir herhalde Nana'dan Naoki ve Reira
Antares 21 Mart 2010 21 Mart 2010 Mangasını okuyor olsam da, animesini izlerken de çok gülerdim: Eyeshield 21'den Shin qheyqheyqhey
sera myu 21 Mart 2010 21 Mart 2010 en komiği honey and clover morita school rumble harima, slam dunk sakuragi, ouranda tamaki, nodame en güldüklerim bunlar galiba
swordsman 21 Mart 2010 21 Mart 2010 one pieceteki cogu karakterler komik. Genel gecen diyaloglar deli zaten:gul gul: Ama ben sakuragi hanamichi diyorum bu konuda başka bir şey demiyorum qdislerqdisler
real madrid100 6 Mayıs 2010 6 Mayıs 2010 Hanamichi (Slam Dunk) ve Kyosuke Kano (Hungry Heart Wild Striker)
EternalSphere 18 Haziran 2010 18 Haziran 2010 Rosario to vampire - Gin (sapıklıkları yeterli) Seto no hanayome - Michishio Nagasumi (aldığı surat ifadeleri özellikle Masa-sanı gördüğü zmn beni yardı valla) School Rumble - Harima Kenji (Açıklamaya gerek yok ztnxD) Arakawa under the bridge - Riku ve Nino (nino nun unutganlığı rikunun hoshi tarafından gaza gelmesi bayağı müthişti )
Darkforest 30 Haziran 2010 30 Haziran 2010 Ouran daki tamaki ancak oranda en güldüğüm bölümler 22 ve 23 tür. Tamakinin bilinç altında gerçekleşen yıkımlar ve tabiki en önemli faktör Kasanoda. Genel olarak favori anime karakterlerimdendir ve de ciddi anlamda karnıma ağrılar soktu. Yakuzalığa kurban gitmiş saf bir tatlılığı olan yaşayan kar fırtınası Ahhhh!??=) Slam Dunk tan sakuragi. Kesinlikle azına bir tane patlatılası bir karakter ama cidden çok komik dahi sakuragi diyişi ve o anki gülüşü ve hın hın hın teknikleri
Faust 1 Temmuz 2010 1 Temmuz 2010 Bence Detroit Metal City'den Krauser/Sou. Ne zaman izlesem iki kişilik ve yaşam arasında bocalamasına kahkahalarla gülüyorum.
redaisy 4 Nisan 2011 4 Nisan 2011 kimi ni todoke-sadako itazura na kiss-kinchan lovely coplex-risa:bir numara:
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap