ishak 11 Kasım 2009 Share 11 Kasım 2009 evet ben dahil herkes kendini bir anime karakteri olarak ve kendinçe bir senaryo hayal eder şimdi...! sizi tama benim demek olan karakterleri paylaşalim ben=gto=onizuka%30 black lagoon=rock%10 spice and wolf=craft lawrence%50 %10? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Astragedy 12 Kasım 2009 Share 12 Kasım 2009 Ben sahsen Special A 'den Kei Takishima olmak isterdim.. Her konuda ustun bir kisilik oldugu icin... :haha: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
AkuTan 12 Kasım 2009 Share 12 Kasım 2009 Büyük bir hareme sahip olan bir karakter iyi olurdu.Rosariodaki tsukune hiç fena değil mesela.her cinsten birisi var hareminde.ecchi komedi falanda yaşıyor hayatında.ilginç olurdu öyle yaşamak. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
armadaxster 12 Kasım 2009 Share 12 Kasım 2009 Yagami Light Defter bende olsaydı Dünya'yı cennet yapardım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 12 Kasım 2009 Share 12 Kasım 2009 Hemen aklıma geliverdi -hiç aklımdan çıkmıyor ki!-, Yomi. Tabi ki de Isayama Yomi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bluetear 12 Kasım 2009 Share 12 Kasım 2009 Samurai Champloo - Mugen Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sera myu 12 Kasım 2009 Share 12 Kasım 2009 hım... yuuki (vampire knight) ya da haruhi (ouran) ya da ritsuka (loveless) bunları olmak istememin sebebi kesinlikle bu karakterleri sevdiğim için değil bu karakterleri sevenler için Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 13 Kasım 2009 Share 13 Kasım 2009 Haruhi ol derim Sera, Haruhi ol. *-* Hikaru'ya dokunma da ne olursan ol. D: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sera myu 13 Kasım 2009 Share 13 Kasım 2009 haruhi olupta hikaruya dokunmicam öle mi dokunmam sözü verebileceğim tek kişi honey senpaidir onunda yanaklarını sıkıp tavşanını parçalarım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
LuluNatu 13 Kasım 2009 Share 13 Kasım 2009 hım... yuuki (vampire knight) ya da haruhi (ouran) ya da ritsuka (loveless) bunları olmak istememin sebebi kesinlikle bu karakterleri sevdiğim için değil bu karakterleri sevenler için hahaha süper ama zero yu almana izin vermem Samurai Champloo - Mugen bunu da sevdim Ben kendimden memnunum ama illa seçcek olsak... Sen to Chihiro no Kamikakushi'den Chihiro olabilir, bir yandan da Minorin Kushieda nın enerjisinden isteyebilirdim :mutlu: Bir de Battler in özgüveninden koparsak tamamdır Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
zhenya 14 Kasım 2009 Share 14 Kasım 2009 Andre Grandier...Oscar'a söylüyeceğim son kelime heralde '' tüm arzum senin kollarında ölmekti'' olurdu... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Mio 22 Kasım 2009 Share 22 Kasım 2009 Erkeklerden Vampir Kninght'daki (%100 eminim) Kiryuu Zero,D.N.-Light,L.Bayanlardan-Integra,Mio,Misa olmak isterdim... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 27 Kasım 2009 Share 27 Kasım 2009 Death note "L" Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Doumeki Shizuka 11 Aralık 2009 Share 11 Aralık 2009 xxx holic-doumeki yada tsubasa chronicle-kurogane... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkprens 15 Aralık 2009 Share 15 Aralık 2009 Light olmak istemezdim ama en az onun kadar zeki olmak isterdim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Vampire_Love 15 Aralık 2009 Share 15 Aralık 2009 Saber /Fsn/ yada Naruto /Naruto/ xD. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kuroshitsuji ~ 20 Aralık 2009 Share 20 Aralık 2009 Sebastian /Kuroshitsuji/, benim gibi herseyi beceriyor. Lucy /Elfen Lied/, cunku cok hosuma gidiyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 20 Aralık 2009 Share 20 Aralık 2009 Bu konu çok gerekli mi? Tartışma değeri yok diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tenbatsu 20 Aralık 2009 Share 20 Aralık 2009 Bu konu çok gerekli mi? Tartışma değeri yok diye düşünüyorum. Abi bırak eğlensin çocuklar . Maksat üyeler arası etkileşim, kaynaşma, gırgır, arakdaşlık. Kaldır gitsin aniden bir ay sonra ve zaten o zamana kadar da unutulur diye düşünüyorum . Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLack-Dragon 23 Ocak 2010 Share 23 Ocak 2010 Ben One Piece karakterlerinden biri olan Roronoa Zoro olmak ve onun tüm özelliklerini ve gücünü taşımak isterim. Örneğin; Asura gücü gibi..... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Itsyqo 24 Ocak 2010 Share 24 Ocak 2010 One Piece: Monkey D Luffy gibi lastik vücutlu olmak isterdim xD (sebebi az izledim 1-2 bölüm izlemiştim ) Bleach:Kon hiç savaşma otur oturduğun yerde ichigonun vücudunu alıncada eğlenmene bak xD bide Kuchiki Byakuya gibi karizma , shihouin yourichi gibi hızlı , aizen veya urahara gibi zeki , shirosaki gibi güçlü bir psikopat ,yamamato gibi bilgili , deneyimli (kaç yaşında adam o güne kadar bi sürü bilgi taşıyor yani) , Ulqiorra gibi savunma gücü sağlam , kyouraku gibi sakin , ukitake gibi güçlü (ama hastalıksız xD) (soukyoku'yu o yok etti veya durdurdu) , Muramasa gibi zanpaktou kontrol ve cisimleştirme gücü + ölünce yarattığı kaos gibi + dünyayı yok edecek güç isterdim. bu kadar mantık yoluyla böyle aklıma geldi tek 1 karakter olarak birleşip bu özellikleri taşımak isterdim xD ama 1 tane seç diyosanız valla gördüğünüz gibi seçim yapılamıyor. Mantık yoluyla böyle oldu^^. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
OosakiNana 5 Şubat 2010 Share 5 Şubat 2010 Oosaki Nana tabikide... Neden mi; düşüncelerimiz aynı, zevklerimiz aynı, kısaca ruh eşim... Onun kadar güçlü bir karakter yoktur diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
alone.... 15 Şubat 2010 Share 15 Şubat 2010 Hyakko - Torako Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 15 Şubat 2010 Share 15 Şubat 2010 Haruhi Suzumiya gerek yok aslında sınıfın haruhi'si benim:pinonkyo: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ReinXeed 15 Şubat 2010 Share 15 Şubat 2010 Code Geass - Lelouch vi Britannia. İzleyenler bilir, fazla açıklamaya gerek yok. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap