Jump to content
  • Kayıt Ol

2009-2010 Kış Anime Sezonu


ozman

Önerilen İletiler

winter-09-10-v1.jpg

dance in the wampire bud,mangası gerçekten bir acayipti....

qwasar of stigmata

okasmi kukishi

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 45
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • zhenya

    3

  • bLueeekun

    3

  • SPAWN-TheUndead

    3

  • Antares

    2

Bu serileri incelemem gerekecek ama ilk bakışta hayat yok gibi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hepsini bilmiyorum ama vakit bulursam izlemeyi planladığım 3 anime var

- Okami Kakushi

- Dance in the Vampire Bund

- Nodame Cantabile Finale

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Evvet bakıyoruz...Ancak hiçbir anime ilgimi çekmedi çalışma güzel ama maalesef kış anime sezonunda seri takip etmeyeceğim...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bir senedir bekliyorum bu animeleri, kış sezonu o kadar iyi olucakki.

Beklediklerimide yazmak istiyorum;

Dance in the vampire bund

Omamori Himari

Hidamari Sketch

Sora-no-wo-to(K-on'u müzik animesinde geçer.)

Durarara!!

Qwaser of sTİGMATA

Katanagatari

Ookami

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

-Durarara!!

-Dance in the Vampire Bund

-Soranowoto

-Ookamikakushi

Bu animeleri merak ediyorum.Umarım beklediğim gibi olurlar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hidden God ile Stigma ilgimi çekti. Bencede durgun sırf bunlar oalcaksa. Bana az gözüktü seriler, sadece bunlarla kalmaz işallah.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

çok güzel seriler yok gibi ama bir iki tanesini gözüme kestirdim

nodame

durarara

ookami

dance in the wampire bud

qwasar of stigmata

so-ra-no-wo-to :) bunlar ilginç geldi ama en çok merak ettiğim nodame :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Nodame Cantabile Finale haric bir beklentim yok.Sıkıcı gececek gibi

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Dance Of Vampire Bund'un mangasını okumuştum( hala devam ediyor) idare eder gibiydi.Diğerleri ise pek ilgimi çekmedi nedense Nodame Finale'i zaten es geçme ihtimalim olmaz ...Durarara yı merak ettim ama :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kış sezonu için sabırsızlıkla beklediğim tek bir seri olsa da -Ookamikakushi-, şunlar da dikkatimi çekti:

-Durarara!!

-Dance in the Vampire Bund

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Pek bekledğim gibi çıkmadı kış sezonu, black lagoon için baharı beklemek gerekecek sanırım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Şaşırdım vallahi.

En basitinden Dance in the vampire bund harika olacak gibi.Anlatmaya gerek bile duymadım bunu.Çizimleride Shaft yapıyor.Daha ne olsun.

Okami Kakushi harika olacak tabiki.higurashi yazarından geliyor.visual novelide baya iyi diyorlar.Konusu falanda harika.İzlenmesi zorunlu bir seri.

Üstüne tarihi seri Katana gatari geliyor.Konusu ilginç,Çizimleri ilginç.Kesinlikle izlemeye değer birşey olacak.Normalde tarihi serileri sevmem fakat bu bakemono gatari tadını verecek gibi,çizimleri falan.Fakat ''Kötü'' bir yanı var,Ova serisi olacak bu.Her ay bir bölüm verecek sadece.Hoş bu kötü mü yoksa daha ilginç bir yanımı tam karar veremedim ama,en azından ayda 1 bölümlük zaman ayıracak kadar potansiyeli olduğunu düşünüyorum.

Nodame 3. sezon zaten izlemiş olanlar takip edecektir,

Omamori Himari mangası hoş olan bir ecchi,onuda kesinlikle izlemeyi düşünüyorum.Özellikle karakterleri çok hoş.Pek bir aksiyon görmesekte henüz yakın zamanda oda gelir,gelecek gibi görünüyor mangada.

Sheanın dediği gibi So-ra-no-wo-to Askeri müzik tarzı bir seri olacak,ilginç olacağı kesin.Askeri-Müzik kaç tane varki zaten.Şans verilmesi gereken başka bir seri daha.

Baka to Test'de konu+çizim bakımından güzel olacak.Fakat kesin olarak birşey söyleyemiyorum şimdi.eğer ana karakteri aşırı salak yapıp diğer 2si arasında çok salak kalırsa pek iyi olmayabilir.

Durarara Nadir Shounen-Romantik Aksiyon üçlemesine örnek olduğundan izleyeceğim başka bir seri.

Seikon no Qwaser'da kesinlikle izlemeye değer olacak.ilk önce korktum 12 bölüm yapıp batıracaklar yine diye ama 24 bölüm olacakmış.Kaliteli olacak gibi.Bunuda izleyeceğim.

Ladies versus Butlers serisinin konusu klasik görünsede seiyuu listesinde Kugimiya Rie,Kawasumi Ayako,Nakahara Mai,Koshimizu Ami Gibi ''Saber , Nagisa, Felli, Horo, Kallen, Shana, Nagi, Anemone, Louise, Kagura...'' şeklinde uzayıp giden en ünlü karakterlerin seslendirilmesinde rol almış seiyuular var.Sırf bunlar için bile izlenir seri.

Hanamaruda komedi unsuru iyi olursa tutulur.Eğer klasik,günlük espriler yaparlarsa pek sanmıyorum beğeniliceğini.1-2 bölüm bakarım bunada.

Hidamari Sketch zaten devam niteliğinde.bilen bilir seriyi anlatmama gerek yok.

Birde kesin emin olmasamda Chu-Bra'ya bakabilirim.İç çamaşırı klüp olarak biraz ilginç görünsede,aşırı pants olursa sıkabilir.Yine bunada 1-2 bölümlük bir deneme süresi geçer.

____

Kısacası 1-2 seri haricinde hemen hemen hepsini takip etmeyi düşünüyorum.Herkes çok berbat demiş ama bence yeterince iyi.Hatta Sonbahardan falan dahada iyi.Zaten Şimdiye kadar 2010da çıkacağı duyurulmuş seriler arasında ilk 5e oynayacak seriler:

Dance in the vampire bund

Okami Kakushi

Angel Beats

Black Rock Shooter

Kuroshitsuji 2

Deadman Wonderland

Bunlar.6 oldu ama zaten Deadman Wonderland'ın 2010'da çıkma ihtimali yüzde 70lerde falan olmasına rağmen kesin değil.Belki Yaz sezonu falan için bomba etkisi yaratacak birkaç seri daha duyurulur ama,pek sanmıyorum öyle birşey olacağını.bomba etkisi yapacak serileri daha önceden duyurmak daha iyi bana kalırsa Brs veya Angel beats'ın yaptığı gibi.Bunlara yetişebilmek için anca Mirai Nikki yi falan animeye çevirmek gerekirki o tür patlamalar istisnaya girer.

Bu 6sındanda 2si kış sezonuna ait olduğuna göre bence o kadar berbat bir sezon sayılmaz.

Yanlış anlamayın,sadece bu 6sı güzel olacak demiyorum,Kaichou wa Maid-sama'da güzel olur muhtemelen,Shana 3. sezonda,Sekirei 2. sezonda ama,bu 6sının kitlesine yetişecek kadar sanmıyorum.Hepsinin kendince nedenleri var.

Okami yazarından -Ryukishi07-,Angel beats yapımcısından -Key-,Brs -Miku Hatsune- Karakterinden,Kuroshitsuji 1. sezondan kalan fan kitlesi,Deadman Wonderland Mangasından ve Dance in the vampire Bund Manga+yapımcısı Shaft tarafından gelen bir kitleye sahip.Umarım yanlış anlaşılmamıştır söylemeye çalıştığım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

+ olaraktan trailerde 2010 olarak geçen bu Wolverine'i merak etmekteyim(Ama yaza anca çıkar heralde )...Marvel 'in en önlü karakterlerinden birini anime olarak görüceğiz ...Umarım hayal kırıklığı yaşatmaz.

Bence ne yazık ki şimdiden büyük bir hayal kırıklığı. Animesi yapılacak denince sevinmiştim ve seinen tarzında bir yapım bekliyordum. Tanıtıma bakınca tasarımı komik buldum, karizması yerlebir edilmiş. Bıçaklar otomatik aç tuşuna başılmış gibi "şak" ederek çıkıyor ve onları sanki müzik aleti gibi kullanıyor. Aksiyon animelerinde hiç sevmediğim bir özellik saldırıya geçip birden aydınlanan ekranın ardından düşmanın arkasında biten karakter sahneleridir. Yapılacaksa Bkz: Ga-rei sansürsüz 1.bölümün son sahleri gibi hakkını veren tarzda yapılmalı bence...

____

Dance in the Vampire Bund için aylar önce izlediğim ilgimi tetiklemiş bir tanıtım videosu

http://myanimelist.net/clubs.php?cid=15366

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Wolverine bencede hayal kırıklığı olacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Wolverine in çizim tekniği bile oldukça Amerikanvari olmuş zaten :)...Bende pek ümitli değilim ...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

umarım güzel yaparlar wolverine'yi en sevdiğim marvel karakterlerindendir

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

inşallah fansubı yada altyazısı olur hepsinin bende hepsini izlerim hidden god ve bilmem ne stigmata adlı olan ilgimi çekti gerçi resme bakarak olmuyo tears to tiara ve tayutama örneği gibi

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sadece dance in the vampire bund adlı anime ilgimi çekti. Kan var, kadın var, kesin meme de vardır.

2009'un başından beri yeni sezon animelerin bir kaçı hariç daha hiç izlemedim. Bu açığı blu-ray ripler ile kapatmak lazım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

marvelironmanwolverine.jpg

Wolverine'ni bilmem ama Iron Man'in fragmanı tek kelimeyle nefesimi kesti. Beklediklerim arasında ilk sıraya yükseldi fragman bittiği anda...

http://www.youtube.com/watch?v=L4Q7xgxDJh4

Kış sezonuna gelince izlemeye değer tek bir seri bile göremedim aralarında nedense. Allhatan yaz ve sonbaharda güzel seriler başlamışki onlarla vakit geçirebiliyoruz. Tabi bir de demirbaşları da unutmamak lazım...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Wolverine kıyasla Iron Man çok çok daha iyi. Çünkü bildiğimiz Iron man. Ne tipi değişik ne özellikleri. Lakin Wolveriye bakınca şahsen Wolveri değilde daha çok bir shinobi karakterine daha yatkın bir karakter görüyorum. Her alinde tırnak çıkan Wolveri olsa XD

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?