kimsesiz 17 Kasım 2009 17 Kasım 2009 Mesaj ifade kısmına soğan kafa ifadelerine benzer ortamı renklendirecek , duygu katacak :hehe: ifadelerin konması mümkünmü?Bence güzel olur.
bLueeekun 17 Kasım 2009 17 Kasım 2009 O ifadelere ne deniyor bilmiyorum. Genelde anime sitelerinde kullanılan ifadeler var. Beyaz birşeylerdi işte onlar olursa iyi olur bence. (Download yaptığım için örnek gösteremiyorum :S)
sera myu 17 Kasım 2009 17 Kasım 2009 hehe soğan kafa onlar ben de özledim soğan kafaları cidden. ama soğan kafa bile olmasa bu ifadeler bencede değişsin şu yandaki arkadaş kalsın ama ona çok bağlandım XD
LuluNatu 17 Kasım 2009 17 Kasım 2009 aa bu sitedeki en berbat şey zaten soğan kafaların olmaması, bu sitedeki en büyük acım. Şu alttakilere baktıkça sevgili soğan kafanın özlemini çekiyorum, bunlar duyguları anlatmak için yeterli değil bence, bi tane "hıh"ımız bile yok ki şimdi koyamıyorum :uzuldum: Hatta soğan kafalara artı maymun, tavşan, mantar falan da var hepsi çok güzel isterse beyazm ye yollayayım
eczmeltem 18 Kasım 2009 18 Kasım 2009 İfade çeşitliliği her zaman iyidir. Ben de ifadeleri az bulanlardanım. Soğan kafanın dışında diğer sitede animelerle ilgili karakterlerde mevcuttu. Tekrar mümkünse tekrar istiyoruz:smile:
Retsamllort 4 Ağustos 2011 4 Ağustos 2011 Daha çok Tuzki ifadesi olsa, hepimiz daha mutlu olurduk bence. Enflasyon düşse, çok daha mutlu olurduk bence.
fishéyé 6 Ağustos 2011 6 Ağustos 2011 yuuki cross teşekkürler nette aramama gerek kalmadı bir dolu varmış
yuuki cross 10 Ağustos 2011 10 Ağustos 2011 Bu arada daha fazla Tuzky ve diğer ifadelerden isteyenler aşağıdaki linkten indirebilir (bu ve benzeri) http://www.mediafire.com/?rrgi5f60qq4jxjn (4mb)
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap