Jump to content
  • Kayıt Ol

Çevirmen Arkadaşlara


ramelow

Önerilen İletiler

Önce bu güzel sitede bu kadar kaliteli işlere imza atan ve buna katkı sağlayan herkese çok teşekürler.Benim bir ricam var aslında sorum desek daha doğru olur. Çevrimini üstlendiğiniz seriyi eğer herhangi bir sebeten dolayı yarım bıraknak zorunda kalırsanız yarım kalan seriyi öbür çevirmen arkadaşlar üstleniyorlarmı.Bunu şunun için sordum ademania adlı arkadaşın çevirisini üstlendiği ve fansub olarak çevirdiği Suzuka adlı 26 bölümlük seriyi çevirmen arkadaş 10 bölümüde fansubunu çevirdikten sonra süresiz olarak durdurduğunu söyledi.Ekim ayının başıydı.Bu seri yarım olarak duruyor.Açıkcası 10 bölüme kadar indirip izledikten sonra yarım kaldı bu seri.Bu yarım kalan seriyi sizin çevirilerinizi beğeniyle takip eden bizlerin mağdur olmaması için başka bir çevirmen arkadaş üstlenme imkanı varmı.Sonuçda hemen hemen yarısına kadar çevrilmiş hatta fansubu yapılmış karaoke vs..Bu serinin bitmesi sağlanabilirmi.Hımmm sonundan bakında baya uzun soru anlaşılan neyse böyle bir imkan varsa güzel olurdu.Bütün emekleriniz için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 5
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • ramelow

    2

  • bedifeci

    1

  • Susano'o

    1

  • ademania

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

O proje tamamen bırakılmış değil, askıya alındı. Arkadaşımızın diğer projesi olan bakemonogatari'ye de devam edemediği gözlerden kaçmamış olsa gerek. Anlayacağınız projeler, imkanlar el verdiği zaman devam edecektir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çevirmenlerimiz elinden geleni yapıyor.Adem arkadaşımız daha önce kendisininde açıkladığı gibi üniversiteyi kazandı ve yoğun , mesele oda degil ,elinde bilgisayarı yok garibimin:spit: onun için seriyi belli bir süre ara vermek zorunda kaldı.Bıraktığını söylemedikten sonra yola devam diyorum, seriyi kaldıgı yerden devam edene kadar ,var olan çevirilerimizle diğer animeleri seyredebilirsin.:birnumara:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Tüm projelerimde yazdığım mesaj gözden kaçmış sanırım.Olsun yine de hatırlatmakta fayda var.

Yakın zamanda bilgisayarsız kalacağımdan dolayı çevirilere bilinmeyen bir zamana kadar ara vermek zorundayım.Anlayışınız için çok teşekkür ederim.Umarım en kısa sürede tekrar güncelleme haberleriyle karşınıza çıkabilirim.
Yani projelerimin hiçbirini bırakmadım.Mesajda da belirttiğim gibi "yeni bir pc elime geçene kadar" projelere "ara" verdim.
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Tamam çok teşekkür ederim.Yanlış anlamayın sormamda herhangi bir ima yada kötü algılama falan yoktu.Ve Susano'o ve bedifeci arkadaşlar cevap için sağolun.Ademania sanada kusura bakma bilgisayarınlşa ilgili mesajı farketmedim. Üniversiteyi kazanman çok güzel sana başarılar.Ohhh be bitti.(Yanlış anlamayın size masaj yazmak güzel ama parmağım kırık yazması zor oluyor.) Bu arada sitede çevrilmesi için yalvarabileceğimiz pardon istekte bulunabileceğimiz serilerle ilgili bir bölüm varmı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

çevirmenlerimiz genelde çevirilere kendileri karar veriyor ramelow. Bazen bir kaç seri arasında ikilemde kalınca üyelerimize danışıyorlar, acaba hangi animeyi çevirsem diye. =) Sitede de sırf ona özel bir bölüm malesef bulunmamakta =)

@ramelow

Özür dilerim yanlış bilgi vermişim. Bilmiyordum ben de

"Eğer anime istek bölümünden bahsediyorsanız

http://www.animemangatr.com/forum/anime-serileri/

Veya şunuda çevirseydiniz gibi şeyleri yine bu bölüm altında yazabilirsiniz."

demiş zaman efendisi başka bir başlıkta... gözüme ilişti. Yani o link altında istekte bulunabilirsin. Tekrar özür dilerim...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?