FindaSoul4Sale 1 Aralık 2009 1 Aralık 2009 Düzenli olarak veya ilginizi çektiği sayıları çok olduğu için arada bir göz attığınız dergiler hangileri? benim aylık dergi kadrom : cnbc-e K sinema ve cosmopolitan dan oluşuyor. Arada bir de GEO,NTV tarih,Chip gibi dergileri de alıyorum.
LuluNatu 1 Aralık 2009 1 Aralık 2009 K'ya arada ben de bakarım. Onun dışında pek dergi kültürüm yok ne yazık ki uzun süredir.
loykad 1 Aralık 2009 1 Aralık 2009 Cnbc-e Oyungezer (İpek'in yazıları için özellikle ^.^) BlueJean fakat sadece yanında ek olarak verilen Headbang dergisi için. Keşke Headbang daha dolu ve ayrı bir dergi olsaydı. İçeriğinde dikkatimi çeken şeyler olan dergileri de ne olursa olsun alırım. Bir de geçen ay Cnbc-E ararken, "Bushido" diye bir dergiye rastladım ve hemen aldım. Uzakdoğu kültürü ve dövüş sanatları içerikli güzel bir dergiydi ve yanılmıyorsam ilk sayıydı. Sayfanın bir yanı Türkçe, bir yanı Japonca'ydı, çok hoştu dergi. Bu ay da çıktıysa eğer, almayı düşünüyorum.
Ryoko Yoichi 1 Aralık 2009 1 Aralık 2009 Gusto ^^ Gecen aykinde soruma bi sayfa cevap bile vermislerdi *.*
Aurora Borealis 1 Aralık 2009 1 Aralık 2009 penguen vazgeçilmezim benim düzeli geri kalan dergileri içeriğine göre alırım ilgimi çeken bir konusu varsa herhangi bir derigiyi alırım
eczmeltem 2 Aralık 2009 2 Aralık 2009 Penguen ve Uykusuz - Artık eski tadları kalmasa da vazgeçemiyorum bir türlü. Hemen hemen her hafta sektirmeden okurum.
Vampire_Love 15 Aralık 2009 15 Aralık 2009 Sadece "Animania". Ve baska bir dergi sadece posterleri icin xD.
armadaxster 15 Aralık 2009 15 Aralık 2009 Düzenli olarak dergi takip etmiyorum. Şu sıralar space daily (Bkz. UZB111 dersi ve zorunlulukları) haber yayınını takip ediyorum desem yeridir. Lisedeyken Bilim-Teknik dergisini takip ediyordum. (Bkz. Biyoloji dersi ve zorunlulukları) Aslında tekrar takip etsem iyi olur.
smygon 16 Aralık 2009 16 Aralık 2009 penguen haftalık olarak eksitmeden alırım aylık olarak bilim ve teknik matematik dunyasi(gerçi bu mevsimilk ama olsun)
Antares 17 Aralık 2009 17 Aralık 2009 Uykusuz'u ikinci sayısından 70-80.sayılarına kadar sektirmeden takip ediyordum ama o tadını kaybedince almayı bıraktım. Perşembeleri bakıyorum büfelere, adamlar yetiştirebilmişlerse alıyorum; yoksa unutuyorum. Lise hazırlık, 1 ve 2'deyken Goal okurdum sürekli, hatta çekilişinden forma kazanmışlığım bile vardı
hipernova 8 Ocak 2010 8 Ocak 2010 NTV Tarih alırım okurum bir de bi aralar Four Four Two alırdım eskiden ama artık almıyorum arkadaşlar alırsa onların aldığını biraz bi göz gezdiririm o kadar.
nerusa 8 Ocak 2010 8 Ocak 2010 Hece/ Dergâh/ Türk Edebiyatı... Üçünü sürekli takip etmeye çalışıyorum. Onun haricinde Atlas var, her zaman bakamadığım. Aslında bir iki sayısını alıp bıraktığım öyle çok dergi var ki...
Metamorphoser 8 Ocak 2010 8 Ocak 2010 Anlayış - Her gün gazetelerde içi boş ve asılsız haberleri okumak yerine, ayda bir kez bu dergiyi alıp okumam yetiyor. Dünya ve Türkiye politikasıyla ilgilenenlere tavsiye edeceğim, kaliteli bir dergi.
Ryoko Yoichi 27 Ocak 2010 27 Ocak 2010 Gusto. Hatta buraya yazınca bu ayki sayısını almayı unutuğumu hatırladım.Yarın almam gerek.
knighTeen87 25 Nisan 2011 25 Nisan 2011 Kendimde yazdığım için her ay merakla Oyungezer alıyorum acaba nasıl olmuş yazılarım diye onun haricinde de Uykusuz ve Nintendocu, bazen de Metal Hammer ve Guitar world
Desdemona. 28 Şubat 2012 28 Şubat 2012 Düzenli takip ettiğim NTV Tarih ve Uykusuz dışında dergi yok sanırım.
Çubuk Kraker 24 Ocak 2015 24 Ocak 2015 Penguen dergilerim 200'ü geçti Onun haricinde sabitfikir okuyan biri var mı diye baktım ama yokmuş :/ Birde Özcan Yüksek nereye ben oraya, yıllarca Atlas okudum şimdi ise Magma. Ayrıca aylık yazar tercihleri ilgimi çekerse peyniraltı edebiyatı. Ve henüz 4 sayı çıkarmış Kafa dergisi. Denk gelirseniz bir sayı alın inceleyin derim ^.^
fake 25 Ocak 2015 25 Ocak 2015 çıktığı günden beri populer science türkiye. son zamanlarda her ne kadar içeriğin sayısı ve kalitesinde bir azalma gözlemlediysem de türkçe yayınlanan diğer bilim kültür dergilerinden hâlâ daha iyi.
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap