KeLLy kinG 20 Ağustos 2011 Share 20 Ağustos 2011 hee haklısın ama bu animede Lelouch'ın yeri çok başka.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 9 Temmuz 2012 Share 9 Temmuz 2012 50 dakikalık 5 bölümden oluşacak yapımın ilk bölümü 4 Ağustos 2012'de yayınlanacak. Olaylar 1. sezonun sonlarından başlıyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Underfined 9 Temmuz 2012 Share 9 Temmuz 2012 Abi bu süper bi haber oldu işte ya..Henüz R2 ye de başlamamıştım,Bu 5 bölümlük seriden sonra 2.sezona geçerim artık...Teşekkürler haber için Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 9 Temmuz 2012 Share 9 Temmuz 2012 ilginç olacaak gibi duruyor merakla beklemekteyiz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 16 Temmuz 2012 Share 16 Temmuz 2012 コードギアス 亡国ã®ã‚¢ã‚ト 予告 - YouTube Yeni Fragman Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yakusha 28 Temmuz 2012 Share 28 Temmuz 2012 1,5 porsiyon olmuş güzel olmuş; 3 için konu bulamazlar diye düşünüyordum; @akuma, şu benim forum üyeliğimi aktif etsen artık diyordum : yakusha ismini gördüğün yerde ben varım -> sabri ünal izlediğim animeleri yer olmadığı için sildiğim günlere lanet ediyorum; şimdi o funsubların hiçbirini bulamıyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yakusha 28 Temmuz 2012 Share 28 Temmuz 2012 @akuma, yeni yamato 2199, ilk iki bölümü yayınlandı; ilk serinin yeniden yapımı oluyor kendisi. sen de ilk 5 bölümü çevirdiğine göre, alt yazıları uyarlayabilirsin diye düşünüyorum... yamato seven kaç anime sever kaldı ki şu ihtiyar anime portallarında. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 28 Temmuz 2012 Share 28 Temmuz 2012 @Yakusho Yıllık iznim bitmeden çevirmiş olacağım onları. edit: Konfirmasyon maili kutuma düşmemişti. Panoya girdim, manuel olarak onayladım. Şu an girebiliyor olman lazım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 2 Şubat 2013 Share 2 Şubat 2013 www.youtube.com/watch?&v=VfuKg2-6P20 OVA-2 yaz sezonuna ertelenmiş ama yeni fragman bunu fazlasıyla affettiriyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 23 Haziran 2013 Share 23 Haziran 2013 İyi haber: Kadroya Kaori Ishihara, Mamiko Noto, Yuuki Ono, Fumihiko Tachiki ve Takahiro Sakurai eklenmiş. Kötü haber: Bölüm bu kez de 14 Eylül'e ertelendi. Link kısmındaki bağlantıdan yenbi Mecha ve karakterleri görebilirsiniz. Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 25 Haziran 2013 Share 25 Haziran 2013 OVA-2 için yeni fragman Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 19 Temmuz 2013 Share 19 Temmuz 2013 『コードギアス 亡国ã®ã‚¢ã‚トã€ç¬¬2ç« PV2 - YouTube OVA-2 için yeni fragman Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 15 Eylül 2013 Share 15 Eylül 2013 7 dakikalık sneakpeek Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 23 Mart 2014 Share 23 Mart 2014 Resmi siteden yapılan açıklamaya göre Code Geass: Akito The Exiled OVA-3 şu an belirsiz bir tarihe dek ertelenmiş durumda. (Planlanan çıkış tarihi bahar 2014 sezonuydu) Yapılan açıklamada 3. bölüm üzerine titizlikle çalıştıkları için sürenin uzadığını ama bunu telafi edebilmek için 4. bölümü daha kısa bir ara sonrasında yayına vermek için uğraşacakları belirtildi. Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 2 Mayıs 2015 Share 2 Mayıs 2015 4 OVA olarak duyurulan Code Geass: Akito The Exiled'e Unicorn'da olduğu gibi bir OVA daha ilave edilmesine karar verilmiş. 3. OVA yarın nete düşebilir, 4. OVA senaryosu bu açıklamayla birlikte yeniden yazılmış ve düzenlenmiş haliyle 4 Temmuz'a yetişecek. Son OVA ise bu sonbaharda izleyicilere sunulacak. Önceki bölümlerdeki yayın tarihi gecikmelerinden ötürü Sunrise özür dilemiş ve sonraki bölümlerin 2015 bitmeden yayınlanacağına dair söz vermişti. Yapılan yeni duyuru da sözlerini ziyadesiyle yerine getireceklerini gösteriyor. Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap