Jump to content
  • Kayıt Ol

Anime Tartışmaları Forumu


SyLaR_54

Önerilen İletiler

Anime Tartışmaları Forumunu biraz inceledim, çok karışık geldi. Tartışma başlıklarıyla anket türü konular birbirine girmiş. Bence Anime Tartışma Başlıkları diye forum içinde ya tartışma başlıkları için ya da diğer En karizma 5 anime karakteri bay-bayan Sizce en komik anime karakteri kim?

türü konular için ayrı bir başlık olsun derim. Bu şekilde biraz daha düzenli olur diye düşünüyorum.

Not: Başlık Anime Tartışmaları Forumu olarak değiştirilirse iyi olur, yanlış yazmışım. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...
  • İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bedifeci

    1

  • Beyazm

    1

  • SyLaR_54

    1

  • swordsman

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum, bence anime/manga tartışma kısmı çok dar ve karışık, genel bir havuz var ev orada aradığın başlığı bulabilene aşk olsun. Gerçi ben pek başlık açan/mesaj atan da görmedim ama...

Bence muhabbetin en çok döneceği yerler, herkezin takip ettiği animeler (3 shounen) ve yeni sezon animeleridir, eski animelerin üzerinden pek muhabbet dönmez dönsede kısır kalır, onları ayrı bir yere taşısanız biraz daha ferahlatsanız cok cok daha iyi olur görüşündeyim, çünkü one piece, naruto, bleach hakkında 20 tanede başlık açılır ve eğer ben forumun yapısını yanlış anlamadıysam hepsini aynı yerde açmak zorunda kalacağımızdan dolayı o yerde hiçbirşey yapamazsın bulamazsın. Güncel animeler içinde aynı şey geçerli, veya tartışılmıyor bu forumda ki o zaman hiç birşey demem, diyemem.

İkinci garipsediğim olaysa, anime bölümünde en aktif başlıkların "ne izledin/ne indirdin / ne okudun" başlıkları bu tip başlıklarda hiçbir tartışma veya yorum olmuyor, herkez izlediğini/indirdiğini yazıyor ve öyle kalıyor. Ben birkaç yorum yapıp cevap almaya tartışmaya kalkıştım ama attığım mesajı bulmam kısacası imkansız, çok fazla vakit alıyor vede fazlalık gibi gözüküyor, yine aynı şekilde, şu anda yayınlanan animeler/eski animeler diye bir kısım oluşturulursa cok daha güzel gözükür ve düzenli olur görüşündeyim.

Mesajıma cevap verilmesini, olumlu veya olumsuz, çok isterim, aynı zamanda eğerki forumda benim göremediğim/görmediğim bir kısım mevcut ise ondan da haberdar olmak isterim. Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Görüşlerinizi alıyoruz. İlerde muhakkak bir düzenlemeye girecegiz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Aslında Bedifeci'nin de dediği gibi forum yapısında bazı güncellemeler yapılmayı bekliyor, öneriler için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?