zhenya 12 Aralık 2009 12 Aralık 2009 (düzenlendi) Present (Hotel) TANITIM Hanako kötü bir hastalığa yakalanmış ve yıllar süren derin bir uykudan uyandığında sadece 3 günlük ömrü kalmıştır... Hotel Mangasının kısa hikayelerinden biridir. 1) Hotel: Since 2079 (2006): 2) Present (2006): 3) Subete wa Maguro no Tame datta (It Was All for the Tuna) (2008): 4) Stephanos 5) Diadem KARAKTERLER Louis Armstrong - Ana Karakter Hanako Takao - Ana Karakter Lilith - Ana Karakter Noriko Hirosue - Ana Karakter Takao - Ana Karakter Keira Knightley - Yardımcı Karakter Mihiro Taniguchi - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: Hotel Japonca: Boichi作品集 HOTEL Diğer: Hotel: Since 2079, Present, Subete wa Maguro no Tame datta, It Was All for the Tuna, Stephanos, Diadem BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 1 Bölüm sayısı: 5 Yayım: 2006 Dergi: Morning Türler: Aksiyon, Dram, Fantastik, Romantik, Bilim Kurgu, Piskoloji, Seinen İSTATİSTİKLER Puan: 8.11 Sıra: 671 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 14:27 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 2436 KİŞİSEL YORUM: Spoiler Bir one shot için oldukça başarılı bir manga. Çizimler ve Final olarak da gayet tatmin edici ...Herkese tavsiye ederim. Bununla beraber aynı mangakanın Hotel ismli bir one shot u daha var. Drama/Sc-Fi ve gayet başarılı. Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme
Desdemona. 28 Şubat 2012 28 Şubat 2012 Aslında Hotel 5 chapterlık, 5 farklı hikayeden oluşan bir manga. Ve Present de bu chapterlardan biri. Tanıtım düzeltilirse iyi olur. Benim beğenerek okuduğum kısa ve güzel bir seri.
Aurora Borealis 28 Şubat 2012 28 Şubat 2012 Malum bazıları tanıtımın tamamını okumuyor. "Aaa Hotel güzel seri" deyip sonradan "e bu seri değil ama!" ve ya "bunun serisi var mı?" şeklinde geri dönüşümlere önceden cevap olsun diye böyle tanıtılmış. Hikayeler bağımsız bir seri' nin one shot' ları da değil. Böyle tanıtılıp bırakılması da, çok büyük bir eksiklik veya hata değil ama altına dediğin notu ekliyorum..
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap