Aurora Borealis 14 Aralık 2009 Share 14 Aralık 2009 (düzenlendi) Death Note TANITIM Light Yagami oldukça zeki, biraz kendini beğenmiş ve yaşadığı hayattan çok fazla zevk almayan, hatta hiç umursamayan ve kötülerden nefret eden biridir. Ryuk ise bir Shinigami. Shinigami dünyasından sıkılan ve kendine eğlence arayan bir Shinigamidir. Kaza gibi görünse de sırf sıkıntılı dünyasına biraz eğlence katmak için ölüm defterini dünyaya düşürür. Yagami defteri bulur. Kuralları okur. Kurallara göre ismini ve yüzünü bildiği ve ölmesini istediği kişinin ismini deftere yazması yeterlidir. Önce çok saçma bulsa da defteri alır ve dener. Deftere yazılan isimler ölmeye başlayınca aradığı ve istediği şeyin bu olduğunu anlar. Tüm kötüler cezalandırılacaktır artık ona göre. Beş gün sonra defterin asıl sahibi olan Shinigami tanrısı Ryuk ile tanışır. Amacı Yagamiye zarar vermek değildir. Defteri elinde bulundurduğu için onun yanında kalması gereklidir. Bir süre sonra suçluların bu anı ve sık ölümlerinin sayısında ciddi artış başlayınca polisin dikkatini çeker. Ama araştırma çok gizli tutulur. Ölümler çok gariptir. Bu araştırmayı polise daha önce başka davalarda da yardımcı olan ve tanınmayan "L" üstlenir. Çünkü onun da dikkatini çekmiştir. KARAKTERLER L Lawliet - Ana Karakter Light Yagami - Ana Karakter Ryuk - Ana Karakter Nate River - Ana Karakter Misa Amane - Ana Karakter Mihael Keehl - Ana Karakter Mail Jeevas - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Orijinal: Death Note İngilizce: Death Note Japonca: DEATH NOTE BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 12 Bölüm sayısı: 108 Yayım: 1 Ara 2003 - 15 May 2006 Dergi: Shounen Jump (Haftalık) Eser: Takeshi Obata (Çizim), Tsugumi Ohba (Hikâye) Türler: Gizem, Dram, Shounen, Doğaüstü, Piskoloji İSTATİSTİKLER Puan: 8.80 Sıra: 23 Veriler 22 Aralık 2016 Perşembe günü 16:41 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 21 Düzenlendi: 22 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Borastus 14 Aralık 2009 Share 14 Aralık 2009 Bende mangasını sonu farklı diye okumuştum animesinden küçük farklılıkları var. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 14 Aralık 2009 Yazar Share 14 Aralık 2009 mangayı bitiremedim öylemiymiş. dur şimdi daha çok merak ettim. diğerlerini öteleyip bitirem bari.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap