Fluido 4 Ocak 2010 Share 4 Ocak 2010 Çok iyi bir gelişme, yavaş yavaş yayılmaya başlasın şu gelenek :smile: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Anifly 10 Ocak 2010 Share 10 Ocak 2010 Kan akrabaları baya güzelmiş Arunas yayıncılıktan manga ile ilgilenen Erkan bey ile görüşmüştüm geçen gün bir kaç manga daha çıkacağını belirtti Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Thornton 11 Ocak 2010 Share 11 Ocak 2010 Kayıp ruhlar kasabasını bugün okudum fazla beğenmedim:zz: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bay dinamit 5 Şubat 2010 Share 5 Şubat 2010 ben netkitap'tan sipariş verdim.(daha bugün verdim.elime geçmedi mangalar)fiyatlar daha ucuz burda.ayrıca kapıda ödeme seçeneği var.yalnız kapıda ödemeyi seçerseniz indirimler kalkıyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bay dinamit 5 Şubat 2010 Share 5 Şubat 2010 bu da link: http://www.netkitap.com/arabul2.asp?select=T%FCm+alanlarda&ad=arunas&x=0&y=0 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Underfined 5 Şubat 2010 Share 5 Şubat 2010 CSI yi inceledim..Baskısı ve kapağı gibi içide akıcı bi kitaba benziyor..Ancak diğerleri için aynı şeyi diyemeyeceğim...Csi yi alabilirsiniz öneririm Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bay dinamit 6 Şubat 2010 Share 6 Şubat 2010 labirente geri dönüş'ün kapağını görüncei aynı alichino'nun çizimi demiştim.herkes aynı şeyi düşünmüştür.kapak çizeri kouyu shurei imiş.yani alichino'nun çizeri.ama iç çizimler Chris Lie imiş.doğru söylemek gerekirse hiç iyi değil.kapak çok aldatıcı olmuş. 'kayıp ruhlar kasabası' nın da kapağı kouyu'ya ait.onun da iç çizimleri pek iyi değil.yine de Return to Labyrinth' den daha sıcak geldi bana. vampir kisses'in çizimleri gerçekten güzel.alınır okunur.ama hikayesi pek çekmedi beni.amerimangadansa manga gelse diyorum ben de.ama tokyopopun mangaları yayınlandığına göre belki tylsim da yayınlanır. Siz benim gibi kapağa aldanmayın. www.tokyopop.com sitesinden önce bi göz atın. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bay dinamit 6 Şubat 2010 Share 6 Şubat 2010 Bizenghast'ın kapağı cidden güzel ama tarzı kouyu'nun tarzına hiç benzemiyo.sonra baktım ki; elimdeki kitapta tüm bilgiler Return to Labyrinth'le aynı.orjinal adında Bizenghas yerine Return to Labyrinth yazıyo.belliki bi hata var. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap