Jump to content
  • Kayıt Ol

Kaze no Stigma


bLueeekun

Önerilen İletiler

Kannagi ailesi ateş elementini kullanabilen bir ailedir. Ateş elementini kullanarak yoma denilen yaraıkları yenerek insanları korurlar. Kazuma 4 yıl önce ateş elementini kullanamayıp küçük düştüğü için babası tarafından aileden kovulmuştur. Bu kovulma sürecinde Kazuma Rüzgar lordlarıyla antlaşma yapıp Rüzgar elementi kullanabildi. 4 yıl sonra ise Yagami Kazuma olarak Japonyaya geri döndü. Kazuma Japonyaya geri döndüğü sırada Kannagi ailesine Rüzgar elementini kullanan biri saldırıyordu. Acaba Kazuma aileden intikam mı istedi yoksa bu işin arkasında başka birimi var. Gerisi animede :D

Yagami Kazuma

50772.jpg

Rüzgar elementini kullanan aileden kovulan kişidir. Rüzgar elementi onu baya güçlendirmiştir. Ona bişey rica edildiğinde hemen ödülün ne kadar diyip para ister :D

Kannagi Ayano

73294.jpg

Kannagi ailesinin başının kızıdır. Her Kannagi ailesi gibi kendisi ateş kullanır. Ayrıca Kannagilerin güçlü kılıcı olan Enraihayı kullanabilmektedir.

Kannagi Ren

32942.jpg

Kazumanın kardeşidir. Küçük yaşında olmasına rağmen oldukça güçlü ve mağrifetlidir.

Kannagi Juugo

6261s.jpg

Kannagi ailesinin yöneten kişidir.

Kannagi Genma

6262.jpg

Kazuma ve Ren'in babasıdır. Juugodan sonra ailede Genma gelir.

Tachibana Kirika

50530.jpg

Kazumayı aileden kovulduktan 2 yıl sonra tanımıştır. Kazumanın aileden kovulduktan sonra yaptıklarının çoğunu bilir ama fazla birşey anlatmaz Kannagi ailesine. Özel Dedektif Bürosunun başında kendisi vardır ve Kannagi ailesine hizmet etmektedir.

Kudou Nanase-Shinomiya Yukari

32941a.jpg 32940.jpg

Ayanonun en yakın arkadaşlarıdır.

Kişisel Görüşüm:

Animeyi bitirmeme 3 bölüm kala şu ana kadar bana dövüş sahneleri yetersiz geldi. Tatmin edici değildi. Ayrıca sanki bir açık yakalasamda kızların iç çamaşırını göstersem diye ikide bir kızların iç çamaşını gördük. Sapık olsaydım herhalde gına gelirdi :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 7
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bLueeekun

    2

  • AkuTan

    1

  • Astragedy

    1

  • gemma

    1

Güzel bir animedir fakat tamamını izleyemedim 18. bölümde bırakmak zorunda kalmıştım.. Macera olarak hiç bir eksiği yok.. Animenin en sevdiğim sahneleri Kazuma ile Ayano'nun atışmalarıydı..:haha: Yakın zamanda bu animeyede son noktayı koymak istiyorum.. Teşekkürler tanıtım için.. :birnumara:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

acaba bu animeleri nerden izleyebiliriz ? galiba bu siteden izlenmiyor ya da ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim :yawn:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bunun novelinin yazarı öldüğünden serinin normalde devamı gelmesi planlanırken iptal oldu.onuda belirteyim bu arada kimse umutlanmasın 2. sezon falan diye.Fakat farklı biri kalan yerden devam ederse o zaman farklı tabi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...
Bunun novelinin yazarı öldüğünden serinin normalde devamı gelmesi planlanırken iptal oldu.onuda belirteyim bu arada kimse umutlanmasın 2. sezon falan diye.Fakat farklı biri kalan yerden devam ederse o zaman farklı tabi.

aaa biliyorum novel yazarı öldüğünde çok üzülmüştüm 2.sezonuda bekliyordum.Farklı biri devam ederbilir derken tam anlayamadım öyle bi olay olabiliyor mu?:)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

gercek olan hikayeyi biraz sülü bir şekilde anlatan seri

Yagami Kazuma karakteri gercek olarak iyi düşünülmüş

aileden kovulan bir olarak kendini düşünmesi gayet normal

aksiyon olarak iyi denebilir Ecchi orani düşük Komedi eh diye biliriz

10/7

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 yıl sonra...

Anime güzel, bir kaç bölüm izledim, sevdim. Ama yine mal bir tsundere karakter var. Ana karakter ise çok iyi yapılmış. Bir de polis gibi bir işi olan sarışın hatun çok güzel ya.:012-32: Şu tsundere yüzünden(tsun seviyesi artacak mı henüz bilmiyorum ama)devam etsem mi bilemedim. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?