Underfined 18 Aralık 2009 Share 18 Aralık 2009 Darker Than Black 2 Olarak da bilinen serinin bu hafta içinde Japonya da biteceği daha önceden duyurulmuştu.Ancak Darker sevenler üzülmeyecek çünkü 27 Ocak 2010 da başlayacak olan Darker than BLACK - Ryuusei no Gemini OVA 4 bölümden oluşacak...Ancak serinin devamı niteliğinde mi yoksa ayrı hikaye mi olacağı merak konusu... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 18 Aralık 2009 Share 18 Aralık 2009 Devamı olarak duymuştum ben. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Borastus 18 Aralık 2009 Share 18 Aralık 2009 Yin in hikayesi kaybolması olarak duymuştum ben de. Yani 1. sezon ile 2. sezon arası olabilir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hunter 18 Aralık 2009 Share 18 Aralık 2009 Ben ilk ovasını 1. ve 2. sezon arasında bir nevi köprü gibi bekliyorum. Diğerlerinde de sezonun devamı olmasını. Çünkü bu 2. sezon beni hiç doyurmadı , hem 12 bölüm ( çok azzz :uzgun: ) hem de başka bir hikayeye yönelmiş durumda. 2. sezonu tatmin edici bir şekilde bitmeyecek bence, o yüzden büyük finali ovaların sonunda görürüz gibi geliyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 24 Ocak 2010 Share 24 Ocak 2010 (düzenlendi) ... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
secret_senshi 24 Ocak 2010 Share 24 Ocak 2010 luna aynen katlıyom :birnumara: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 25 Ocak 2010 Share 25 Ocak 2010 (düzenlendi) ... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap