Jump to content
  • Kayıt Ol

14.Detective Conan Filmi


Underfined

Önerilen İletiler

18430.jpg

560 Lı bölümlere gelen Dedektif Konan ın 14.filmi de hazırlandı...Bu filmin konusu henüz net olarak bilinmiyor...Filmin gösterime giriş tarihi 17 Nisan 2010

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Underfined

    1

  • fudy

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Konuyu DP'e açmıştım. Burada belirtmeyi unutmuşum.:)

Detective Conan: The Lost Ship in The Sky (17/04/2010)

detectiveconanmovie14th.jpg

Gosho Aoyama'nın Dedektif Conan adlı manga serisinin son filmi, Detective Conan: The Lost Ship in The Sky, resmi sitesinde yapılan açıklamaya göre 17 Nisan 2010 yılında gösterime girecek. Yapımcıların söylediklerine göre filmde bedeni küçülen dahi dedektif Conan, ezeli rakibi olan Hırsız Kaitou Kid ile karşı karşıya gelecek. Filmin bir diğer özelliği de Mouri Kogoro'yu seslendiren Akiya Kamiya'nın ayrılmasından sonra yerine geçen Rikiya Koyama'nın ilk filmi olması. Hatırlandığı gibi Akiya Kamiya, Eylül ayında seriden ayrılmıştı.

Filmin konusuna gelince; Kid, Bell 3 zeplininin içerisinde bulunan "Gökyüzü'nün Leydisi" adı verilen değerli bir taşın peşindedir. Bu zeplin dünyanın en büyük zeplini olmasıyla ünlüdür. Ne var ki Conan'ın da içinde bulunduğu zeplin, kendilerine Kızıl Siyam Kedileri adını veren gizli bir terörist örgütü tarafından kaçırılır.

Bu yıl çıkan ve serinin 13. filmi olan, Dedective Conan: The Raven Chaser filmi elde ettiği 3.4 milyar yen (35 milyon $) ile bu alanda rekor kırmıştı. İlk 12 film sinemalara 25 milyondan fazla seyirci çekmişti.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?