Underfined 24 Aralık 2009 Share 24 Aralık 2009 "Stephen King'in büyük bir hayran kitlesi yaratan Kara Kule Serisi çok yakında çizgi roman olarak Türk okurlarıyla buluşacak. Marvel Comics tarafından yaratılan karakterler tüm dünyada büyük beğeni kazandı." Altın Kitapların kendi sitesinden alıntıdır...Yani haliyle Altın Kitaplar çizgiroman sektörüne de her ne kadar işin içinde Stephen King'de olsa el attı.. Kaynak: http://www.altinkitaplar.com.tr/haberler.asp?HaberID=349&yil=2009 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SPAWN-TheUndead 24 Aralık 2009 Share 24 Aralık 2009 Oo ilginç. Valla kara kulenin sadece ilk kitabını okudum. Ne yalan söyliyim düşük bir seviyedeydi. Ama diğer kitapları okumadıgımdan da %100 diyemem. İçinde potansiyel olan ilginç bir roman orası kesin ama ilk kitapla coşturmayan bilhassa biraz sıkan bir kitap. Müsait olduğumda seriyi tamamlayacağım bende. Cizgiroman olması güzel, konu zaten buna çok uyumlu. Özellikle de karakter buna çok uyumlu. Başarılı bir çizgiroman uyarlaması oalcağına eminim. Hatta yıllar sonra perde uyarlaması olarak sinemada da görebiliriz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 24 Aralık 2009 Share 24 Aralık 2009 jean christophe grange dan sonra stephan king de çizgi roman da ilginç olucak. bu seriyi okumadım ama çizgi romanını okurum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 24 Aralık 2009 Share 24 Aralık 2009 3. kitaptan itibaren tüm seriyi bitirmiştim.Bu harika seriyi çizgi roman olarak görmek ilginç olacaktır. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kyrie 24 Aralık 2009 Share 24 Aralık 2009 Stephen King'in çok romanını okudum, hala okurum ve tek kelime mükemmel bir yazar. Karakule de okunmaya değer bir seri. Gerçi serinin bir kitabını sahaflardan bulabilmiştim ancak ama... Eminim bu şekliyle de hayran kitlesini memnun edecektir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Antares 24 Aralık 2009 Share 24 Aralık 2009 Kuşe kağıda basıp bütün okuma zevkimizin içine etmezler umarım. 3. kitaptan itibaren tüm seriyi bitirmiştim.Bu harika seriyi çizgi roman olarak görmek ilginç olacaktır. "Seriyi çizgiroman olarak görmek" diye bir şey yok, Gunslinger Born serisi bildiğim kadarıyla Roland'ın Cort'a meydan okumasıyla başlıyor, S Delgado'yla tanışmasını falan anlatıyor, yani kitaplarından farklı bir çizgide ilerliyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Antares 24 Aralık 2009 Share 24 Aralık 2009 Oo ilginç. Valla kara kulenin sadece ilk kitabını okudum. Ne yalan söyliyim düşük bir seviyedeydi. Ama diğer kitapları okumadıgımdan da %100 diyemem. Rivayet odur ki ilk kitabı bitirilme sabrını gösterenler, serinin diğer kitaplarının müthişliğiyle kutsanırlar; onları okurken alacağının tad ile bahşedilirlermiş. Yani, ilk kitap harbiden kötüydü; ancak 3.başlayışımda bitirebildim ancak diğer kitaplar harbiden sağlam; ikinci kitap hikayenin içine çekiyor okuyucusunu. Vaktin olursa okumanı öneririm seriyi... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap