Jump to content
  • Kayıt Ol

Aaron (Artificial animals riding on neverland)


Aurora Borealis

Önerilen İletiler

Benim bir kaç ay önce şans eseri bir arkadaşım sayesinde tanıştığım oldukça ilginç bir grup.

tanıtımını kendim yapamayacağım böylesi güzel bir gurubu berbat bir şekilde tanıtmaktan korktuğum için.

artificial_animals_riding_on_neverland_.jpg

Alıntıdır.

"AaRON, doğruca garip bir Lynch ya da Basquiat filminden çıkıp gelmiş de olabilecek iki Fransız müzisyenden (Simon Buret şarkıcı / yazar / besteci ve Olivier Coursier besteci / aranjör) oluşan ve hem İngilizce hem Fransızca sözde şarkı yazan bir melankolik pop grubu. Grubun isminin açılımı olan Artificial Animals Riding On Neverland, aynı zamanda 2007'de çıkardıkları ilk albümlerinin de ismi.

U-turn (Lili), albümün ilk single'ı, aynı zamanda ikiz bir kardeşin kaybını işleyen Philippe Liorent filmi "Je vais bien, ne t’en fais pas"nın da ana melodisi. Olivier ve Simon "U-turn (Lili)" ile son rötuşlarını yeni bitirmişlerdi ki şarkıyı yönetmen Philippe Lioret'e yolladılar. O da şarkıyı sadece eksik bir kardeşin ifadesi olarak kullanmaya değil, ana karakterin adını da “Lili” olarak değiştirmeye karar verdi.

Film sürpriz bir çıkış yapıp 1 milyon bilet sattı ve "U-turn (Lili)" de internetteki inanılmaz başarısını kanıtladı. 2 ay içinde 105.000 kişi www.myspace.com/aaronrecordings'e tıkladı, youtube’daki videolar 100.000 kere izlendi ve i-tunes Fransada 4 hafta boyunca 1 numarada kaldı.

Simon basitçe ve dürüstçe "bizim müziğimiz; her birimizin içinde olan paralel evrenin yansıması, bir çocuğun; dış dünyanın sebep olduğu bir yarayı iyileştirmek için kaçtığı bir yer" dedi ve şarkı sözlerinde esas olan şeyleri işlediklerini söyledi; yer altında kalan duygular, sıradan bir hayatı kuşatmış gizemi açığa çıkaran hikayeler, söylenmemişler."

Kaynak "orgalink.net"

Web siteleri: http://www.aaronwebsite.com/

not: ben direk popüler müzik olarak nitelendiremiyorum. çok farklı bir etnik tarzları var sitesinden videolarını izleyebilir ve albümü dinleyebilirsiniz. umarım beğenirsiniz.

YouTube - Aaron U-turn Lily

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Aurora Borealis

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?