Susano'o 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 2010'a girmemize artık saatler kaldı. Yeni yıla girerken burada olamayacağımdan, şimdiden yeni yıl dileklerimi tüm üyeler ile paylaşmak istiyorum. Hepinizin yeni yılı kutlu olsun. Mutlu, sağlıklı ve anime dolu nice nice seneler görmek nasip olsun. Yeni sitemiz açılalı da tam 4 ay olmuş. Yavaş ama sağlam, emin adımlarla sitemizi büyütmeye devam ediyoruz. Yeni yılda da desteğinizi yanımızda görmekten sevinç duyarız. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 Herkesin yeni yılı bir önceki yıldan daha iyi olur inşallah. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 Tüm arkadaşların yeni yılını kutlarım,her gününün geçen yıldan daha iyi geçmesi dileklerimle,herkese iyi seneler.... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 Herkesin yeni yılını kutlarım, hepimiz için iyi bir sene olması dileğiyle.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lantis 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 Herkesin yeni yılını kutlarım, 2010'un herkesin istediği gibi olması dileğiyle Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Astragedy 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 Tüm üyelerimizin yeni yılını kutlarım.. Umarım herkes ve ülkemiz için hayırlı bir yıl olur 2010.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Zaman Efendisi 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 Yeni yılınızın bol animeli geçmesini diliyorum. Yeni yıl siz ve yakınlarınıza mutluluk getirmesini diliyorum. Sevgilerimle. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
nerusa 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 Yeni yılın gönlünüzce olması temennisiyle... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 Yeni yılınızı kutlar. Bu yılda anime içinde yüzmenizi ve arkadaşlarınızla bol zaman geçirebileceğiniz, sağlıklı ya kısacası herşey istediğiniz gibi olsun Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
aoshi 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 Herkesin yeni yılını kutlar, sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmenizi dilerim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 herkesin yeni yılı kutlu olsun.Sağlıklı ve mutlu gerçirmek dileğiyle Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
rockchu 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 Sizin için bir dileğim yok ne haliniz varsa görün Kendim için bolca para istiyorum tamam şimdide bolca param var ama daha da bol olsun. Ygs ve Lys den yüksek puan alayım hatta TR birincisi olayım. Bol bol ecchi anime çıksın 2010 da. Sevgilimle de aram hep iyi olsun. Bol bol likör içebileyim. 10 numara kitaplar okuyabileyim. Birde önümüzdeki sene çok mutlu olayım nan depresyona girmeden geçireyim yılı yoksa üsttekilerin hiç birinin gerçek olma ihtimali kalmaz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Borastus 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 Yeni yıl mutluluklar getirsin. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 Mutluluk bankasini sevgi şubesınden 2010 nolu hesabiniza 365 gün daha yatırırlmıştır. Mmutlu bir şekilde harcamaniz dileğle.MUTLU YİLLAR herkese Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SahinGzoro 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 herkese mutlu sağlıklı başarılı huzurlu yıllar dilerim... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 Yeni yılın hepinize sağlık, mutluluk getirmesini, isteklerinizi en üst düzeyde karşılamasını ve geriye dönüp baktığınızda "İşte bu benim yılımdı!" diyebilmenizi sağlamasını temenni ederim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Mio 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 Herkesin yeni yılını kutlarım:) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
kimsesiz 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 Sağlıklı ve mutlu bir yıl olması dileğiyle.Yeni yılınız kutlu olsun. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 Ben yeni yıldan ziyade, forumdaki arkadaşlarımızın doğum günlerini kutlamak istiyorum: Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar, nice yıllara (: Ayrıca, iyi seneler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lafolya 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum herkese.. tabi bunun yanında bol animeli ve mangalı yıllar:spit: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Çubuk Kraker 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 Sanırım en güzel yılım olacak 2010 bu yüzden mutluyum ((: Ayrıca herkese (u)mutlu yıllar.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
secret_senshi 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 Happy New Year For Everyone! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
necromancer 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 herkesin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar :):):):) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Beyazm 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 İyi yıllar arkadaşlar, 2010'un size iyi şanslar ve fırsatlar getirmesini dilerim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
A.U 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 Hak eden herkesin hayallerini gerçekleştirebildiği bir yıl olsun :mutlu: Mutlu yıllar arkadaşlar. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap