Aurora Borealis 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 (düzenlendi) Beast Master TANITIM Kubozuka Yuiko hayvanları sevgiden öldürebilecek kadar çok sevmektedir. İnsanlarla da ilişkileri iyidir herkes tarafından sevilen biridir. Ama o sevgisini sadece hayvanlara vermeyi tercih eder. Ama hayvanlar ona bir türlü yaklaşmamakta hatta kaçmaktadırlar. Bir gün kedisi evden kaçar ve onu aramaya başlar. Bir ağacın tepesinde bulur. Ama orda Vahşi bir hayvan gibi bakan biri vardır. Çocuğa daha bir şey diyemeden çocuk kediyi bırakıp kaçar. Ertesi gün yeni transfer olan çocuğun dün karşılaştığı çocuk olduğunu görür. Leo dan bütün okul korkar ve ondan ilk andan itibaren uzak dururlar ama Yukio için fark etmez ve Leo hemen arkadaş olur. Leo, Yuki’nin bir türlü başaramadığı bir şeyi yapabiliyordur hayvanlarla kaynaşmak. Ama Leo’nun da herkes gibi bir sırrı vardır. Vahşi yanının sadece bakışları ile sınırlı olmayıp, içgüdüsel olarak içinde de barındığı gerçeği. KARAKTERLER Leo Aoi - Ana Karakter Yuiko Kubozuka - Ana Karakter Kyle Tokizaburou Rosenburg - Yardımcı Karakter Kaito Amemiya - Yardımcı Karakter Taiga Aoi - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ İngilizce: Beast Master Japonca: ビーストマスター Diğer: Fly, Cactus Summer Surprise, Saboten Summer Surprise BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 2 Bölüm sayısı: 9 Yayım: 13 Eyl 2006 - 12 Şub 2007 Dergi: Betsucomi Eser: Kyousuke Motomi (Hikâye & Çizim) Türler: Komedi, Romantik, Shoujo İSTATİSTİKLER Puan: 8.26 Sıra: 385 Veriler 22 Aralık 2016 Perşembe günü 14:29 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 3633 Düzenlendi: 22 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 31 Aralık 2009 Share 31 Aralık 2009 O........o süper bi manga zaten motomi Kyousuke nin mangaları çok başarılı ,kesin okuyun oldukça eğlenceli hele bazı bölümler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
MPQ 8 Ocak 2010 Share 8 Ocak 2010 çok şekerdi. tavsiye ederim. Ama çok yazı var ya okuyunca tamam da.. zahmetli iş. Ben leo nun çizimlerini daha çok beğenmiştim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sailor_earth 21 Mart 2010 Share 21 Mart 2010 mmm.. güzelmiş bayağı :D Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Grikurt 23 Nisan 2011 Share 23 Nisan 2011 İlginç ve komik bir konuya sahip gibi. bakmak lazılm Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
michiru 4 Ekim 2011 Share 4 Ekim 2011 gerçekten ilginç ve komik bi manga ;) geçen hafta ilk cildini okuyacak zamanım oldu (cidden boş zaman konusunda acınacak haldeyim), fırsat buldukça devam edeceğim. leo çok hoşuma gitti çizimleri fln güzel cidden. ( pek anladığımdan değil de beni sıkmadı yani hoştu.) tanıtım için teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap