Borastus 2 Ocak 2010 Share 2 Ocak 2010 Evet oylama bittiğine göre artık sonuçları açıklayabiliriz. Birinci olan kırmızı sonra gelenler ise turuncu renk ile yazılmıştır. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Yılın En İyi Animesi: Darker than Black: Ryuusei no Gemini Bakemonogatari ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Yılın En İyi Aksiyonu Darker than Black: Ryuusei no Gemini Viper's Creed ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Yılın En İyi Komedisi Seitokai no Ichizon Maria Holic Hetalia Axis Power ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Yılın En İyi Draması Clannad After Story ------------------------------------------------------------------------------------------------------ En İyi Senaryo Kara no Kyoukai Bakemonogatari ------------------------------------------------------------------------------------------------------ En İyi Animasyon Shangri-La Kara no Kyoukai Darker than Black: Ryuusei no Gemini ------------------------------------------------------------------------------------------------------ En İyi Soundtrack Tsubasa Shunraiki ------------------------------------------------------------------------------------------------------ En İyi Açılış-Kapanış 07 Ghost Eden of the East ------------------------------------------------------------------------------------------------------ En İyi Erkek Karakter Hei - Darker than Black: Ryuusei no Gemini ------------------------------------------------------------------------------------------------------ En İyi Kadın Karakter Hitagi Senjougahara - Bakemonogatari Shiki Ryōgi - Kara no Kyoukai Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 2 Ocak 2010 Share 2 Ocak 2010 Bana göre sürpriz sonuçlar gelmiş. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
mertak 2 Ocak 2010 Share 2 Ocak 2010 Bakemonogatari maşallahı var. Çevirisi bitmiş olsa daha iyi olurdu. Dahada meraklandım şimdi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 2 Ocak 2010 Share 2 Ocak 2010 Bazıları sürpriz, bazıları ise tam beklediğim gibi olmuş. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bedifeci 2 Ocak 2010 Share 2 Ocak 2010 Bir kısmını bekliyordum ama bir kısmı süpriz oldu. Gelecek sene daha iyi bir anket yapacağımıza eminim. Bu anketi düzenleyen boraya teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 3 Ocak 2010 Share 3 Ocak 2010 Öncelikle anket için Borastus'a teşekkürler,beklediklerimin çoğu çıktı (Kara no Kyoukai ile ilgili olanlar,Clannad ~After Story~,Viper's Creed gibi),diğer animeleri de izlemediğim için sürpriz yaşama gibi bir durumum olamazdı sanırım :hehe: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 3 Ocak 2010 Share 3 Ocak 2010 "Açılış" ya da "Senaryo" kategorisinde Umineko'nun da olmasını beklerdim, ama ne yapalım, daha iyileri de varmış demek ki. Anket için teşekkürler, Borastus. Seneye daha iyi seriler, buna bağlı olarak da daha çekişmeli bir oylama olur umarım (: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Emperor Lelouch 3 Ocak 2010 Share 3 Ocak 2010 After story yi bilmem de normal Clannad'ı bitirmeme rağmen çok zorlama izlediğimi hatırlıyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sera myu 3 Ocak 2010 Share 3 Ocak 2010 kim ne derse desin bana göre yılın animesi hetalia ama türkiyede çok izleyeni yok sanırım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 3 Ocak 2010 Share 3 Ocak 2010 tahminimden çok farklı geldı sonuçlar Bakemonogatari gercekden iyibir giriş yapmiş Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Zaman Efendisi 3 Ocak 2010 Share 3 Ocak 2010 Biraz kısıtlı olmamışmı ? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 3 Ocak 2010 Share 3 Ocak 2010 After story yi bilmem de normal Clannad'ı bitirmeme rağmen çok zorlama izlediğimi hatırlıyorum. After Story,Clannad'ın ikinci sezonu gibi gözükse de Clannad serisinden apayrı bir konuya sahip bir yapım,karakterler aynı kişiler ve konu devam gibi gözüküyor olabilir ama benim görüşüme göre ikinci sezonu,birinci sezondan çok ayrı bir noktada ve bu görüşü tüm After Story izleyicilerinin çoğundan duyabilirsin. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Borastus 3 Ocak 2010 Yazar Share 3 Ocak 2010 Biraz kısıtlı olmamışmı ? Elden geldiğince çok alanı kapsadık bana göre yeterli bu kadarı, seneye bir daha tartışırız başlıkları. Bu arada en iyi soundtrack i unutmuşum ekleyeyim onu da. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 3 Ocak 2010 Share 3 Ocak 2010 Seneye oylama için de daha iyi bir sistem kurmakta fayda var. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
mikami 3 Ocak 2010 Share 3 Ocak 2010 ya bi sorun var: bunlar sadece belirli animeler ama göz ardı edilemicek manyak güzel animeler var. mesela 'bleach','death note', 'vampire knight'....vb. işte. sitede bunlardan hiç söz edilmiyor kırılıyoruz ama!!! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Borastus 3 Ocak 2010 Yazar Share 3 Ocak 2010 oylama 2009 un bitmiş animeleri için yani daha önceki seneler (death note) bitmiş veya halen bitmemiş (bleach) animeler dahil değil. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bonjour 3 Ocak 2010 Share 3 Ocak 2010 En iyi animasyon ödülü alan Shangri-La'yı çevirselerde izlesek.. Merak ettim doğrusu... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yondaime 4 Ocak 2010 Share 4 Ocak 2010 bakemonagatari napmış nerdeyse tek oynamış bir bakam bu animeyede o kadar beğenilmesinin sebebi neymiş susano'o haklısın oylamayı biraz daha geliştirebilirsiniz. Borastus anket için teşekkürler. bu sene daha iyileri çıkar inşallah. bu arada code geass'ın 3. sezonu ne zaman yayınlanacak bir bilgisi olan varmı. bu sene yayınlanacak diye duymuştum ama ne zaman olduğunu bilmiyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
nerusa 4 Ocak 2010 Share 4 Ocak 2010 2009 animelerinin içinde çok fazla izlediğim olmadığı için; yalnızca müzikler hususunda tutturmuşum görüyorum ki... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
BooGeMaN 11 Ocak 2010 Share 11 Ocak 2010 Sonuçlar gayet güzel ama bonjour arkadasımızın dediği gibi Shangri La animesinin çevirisini anca ilk 2 bölüm bulabildim geri kalanı yok :( ing seyretmek de sıkıyo bilmediğin kelimeleri intten araştırıp ne demek istiyo bu diye bakmak falan inş. çeviren 1 gurup çıkarda keyifle izleriz :spit: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
alone.... 11 Şubat 2010 Share 11 Şubat 2010 tuhaf..... beklediğim animeler değil...ama olsun cnm ne önemi var Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
OosakiNana 11 Şubat 2010 Share 11 Şubat 2010 Çok ilginç sonuçlar.... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
alevvv.... 12 Şubat 2010 Share 12 Şubat 2010 ....... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap