Zaman Efendisi 3 Ocak 2010 3 Ocak 2010 Benim bir önerim olacak. Ama bir yol veya düzenleme bulamadım. Veya olması gerektiği ile ilğili ikilemlere bile düştüm. Sizlerin düşünceleri nedir acaba. Forumda Trailer bölümü olmalımı? Ayrıca 2 tane trailer hazırlamıştım. http://rapidshare.com/files/328725551/ookami-kakushi.mp4 http://rapidshare.com/files/328725550/Sora_no_Woto_Trailer.mp4
bLueeekun 3 Ocak 2010 3 Ocak 2010 Aslında olabilir. Trailer ile ilgili yorumlar da olur. Daha fazla sohbet ortamı ve daha fazla iyi üye çekebiliriz diye düşünüyorum.
Susano'o 3 Ocak 2010 3 Ocak 2010 Bence de güzel olur. Özellikle yeni çıkacak animeler ile ilgili videolar paylaşmak güzel olur. Nasıl olacak onu sorayım. Yani youtube linkleri gibi mi, yoksa rapid gibi paylaşım sitelerinden linkler mi verilecek?
eczmeltem 4 Ocak 2010 4 Ocak 2010 Biliyorsunuz ülkemizde youtube linkleri patlayabiliyor. O yüzden youtube yerine başka bir alternatif bu güzel uygulamayı daha da güzelleştirebilir kanısındayım. Düşünsenize siteye gireceğim. Yeni sezon animelerini merak edeceğim, tıklayacağım ve trailer orada. Kullanıcıya büyük bir güzellik olur bence.
Anifly 4 Ocak 2010 4 Ocak 2010 Ben Metacafe den alıyorum sizin başka önerileriniz varsa onlarıda bilmek isterim.
eczmeltem 4 Ocak 2010 4 Ocak 2010 Dailymotionda da pek sorun çıkmıyor diye biliyorum. Sonuç olarak yaygınlığı da fazla.
Kisiliksiz 4 Ocak 2010 4 Ocak 2010 Dailymotionda da pek sorun çıkmıyor diye biliyorum. Sonuç olarak yaygınlığı da fazla. Kimi sinema blogları da onu kullanıyor.
Anifly 4 Ocak 2010 4 Ocak 2010 Dailymotion un videoları çok büyük oluyo :spit: yani ben küçültemedim ve bir de trailer olarak bulamadığım animeler oldu
Kisiliksiz 4 Ocak 2010 4 Ocak 2010 Ben habere eklediğim videoyu, sitesinden allem edip kallem edip indirerek Youtube'ye kendim yükledim. Artık biraz da kendi çabamızla.
Seifukusha 4 Ocak 2010 4 Ocak 2010 Trailer yerine "fragman" yazalım, nasıl olur? Bence fragmanların ne türde olacağı, hazırlayan arkadaşların el becerisine göre değişebilir. Takip edilecek prosedür şu şekilde olabilir: Üzerine altyazı vesaire eklenmemiş, temiz, yüksek kaliteli fragman indirilir. Eğer çevirisi sitemiz tarafından yapılacaksa "AMT Farkıyla Sizlerle" gibi şeyler eklenebilir. Başka bir serinin devamı ise, önceki serinin başarıları da efektli altyazılarla eklenebilir. Hayal gücünüz ne getirirse... Online video oynatan sitelere göndermek lüzumlu mudur bilmem ama indirilebilir versiyon sunmalıyız bence.
Kisiliksiz 4 Ocak 2010 4 Ocak 2010 Çeviri olayı biraz zorlar gibi. Yani İngilizce alt yazısı olan fragman yok gibi bir şeydir. Normal film fragmanı gibi olması pek mümkün olmayabilir. Tabi bolca varsa, bu benim cahilliğim affedin.
Seifukusha 4 Ocak 2010 4 Ocak 2010 Hakkın var aslında. Arada geçen konuşmaların çevirisi yapılabilirse daha iyi olur yine de.
Kisiliksiz 4 Ocak 2010 4 Ocak 2010 Neyse, önce video sonra yapım hakkında ufak bir bilgi... son dedikodular filan. Öyle de olur elbet.
bLueeekun 4 Ocak 2010 4 Ocak 2010 Fragmanlar genelde 1-2 dakika olur. Çevirip, çevrilmemesi bence önemli değil. İndirme + online olarak verilmeli.
Susano'o 4 Ocak 2010 4 Ocak 2010 Fragman çevirisi... Hmm... Şayet bu fragmanlar Japonca siteden indirilebiliyor ise altyazı hazırlamak da en fazla 1 saatlik bir iş. Zamanlama falan dahil. Bunu yapmak zor bir iş değil, hatta güzel bile olabilir. Siteye video izletme özelliği eklemek mümkün mü, alan ve bant genişliği sıkıntısı olur mu gibi sorular sormak lazım. Cevaplar olumsuz ise youtube gibi sitelere de yükleyebiliriz. Yada başka sitelerde yayınlanmış fragmanları paylaşmak da bir çözüm.
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap