Emperor Lelouch 4 Ocak 2010 Share 4 Ocak 2010 Lelouchun (Yani Benim) doğum günü etkinlikleri için ayrıntılı detaylar burada: http://community.livejournal.com/code_geass/1513500.html#cutid1 Orada bulunmak istedim pff. Tr de böyle şeyleri de görürüz umarım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hitokiri 4 Ocak 2010 Share 4 Ocak 2010 Başlığa Türkçe olarak istersen "Mucize'nin Doğumu (Doğum Günü)" yazabilirsin. R3'üde beklemedeyiz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Emperor Lelouch 4 Ocak 2010 Yazar Share 4 Ocak 2010 Kaynağa sadık kalmak için öyle yazdım. Çok güzel eventler yapıyorlar yahu. Kıskandım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 4 Ocak 2010 Share 4 Ocak 2010 Bu olayı biraz açıklamanız mümkün mü? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Emperor Lelouch 4 Ocak 2010 Yazar Share 4 Ocak 2010 Lelouch'un doğum günü adına bir kaç etkinlikler yapılmış bilet verip girenler için. Hitomi gelmiş şarkı söylemiş falan bazı sahneler yayınlanmış, fan letterlar yazılmış hemen orada junjun ve sakurai ye ve okunmuş pasta yenmiş falan filan. Lelouch'a doğum gününde bazı karakterler hediyelerini söylemişler eğer yaşasaydı orange orange vercekmiş misal ehu Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 4 Ocak 2010 Share 4 Ocak 2010 Bunlar sitenin üyeleri ve kendi çaplarında bir fan-fic olayına mı girmişler? Onu anlayamadım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 5 Ocak 2010 Share 5 Ocak 2010 Code Geassdaki Lelouch için bir etkinlik düzenlenmiş onu diyorsun. Eğer anime tartışma başlığında Code Geass diye alt kategorimiz olsa orada paylaşabilirdin ancak olmadığı için ve buda anime haberi olmadığı için yanlış olmuş Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Emperor Lelouch 5 Ocak 2010 Yazar Share 5 Ocak 2010 Bunlar sitenin üyeleri ve kendi çaplarında bir fan-fic olayına mı girmişler? Onu anlayamadım. Yo gayet gerçek. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap