Aurora Borealis 4 Ocak 2010 Share 4 Ocak 2010 (düzenlendi) Takeru ~ Opera Susanoh Sword of the Devil TANITIM Efsanevi ve tanrısal bir güce sahip olan susanoh isimli bir kılıç vardır ve Izumo Takeru bu kılcı istemektedir. Kılıç efsanevi Jagar denilen ve kadınlar tarafından yönetilen bir hükümdarlığın elindedir. Ve bu kılıcı isteyen tek kendisi değildir. Izumo yolculuğu esnasında bir kadına yardım eden Kamaso Takeru ya kaçmasında yardım eder ve tanışırlar. Izumo’nun elinde bu kılıca kılavuz olan yolu gösteren ve efsaneyi anlatan ama yarısı olmayan bir kutu (kitap) vardır. Diğer yarısı ise başka birinin elindedir. Onu almak için Kamaso ile anlaşır. Gittikleri yerde tuzağa düşerler ancak daha önce yardım ettiği Oguna Takeru onlara kaçmalarında yardım eder ve üç Takeru’nun yolculuğu başlar. Hepsi ayrı bir yaşamdan gelen bu insanların elbette ki kendilerine has dövüş sitilleri, amaçları ve sırları vardır. KARAKTERLER Takeru Oguna - Ana Karakter Izumo Takeru - Ana Karakter Kumaso Takeru - Ana Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: Takeru ~ Opera Susanoh Sword of the Devil İngilizce: Takeru - Opera Susanoh Sword of the Devil Japonca: TAKERU~SUSANOH~魔性の剣より~ Diğer: Takeru - Susanoh ~ Mashou no Ken yori BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 4 Bölüm sayısı: 19 Yayım: 30 Tem 2005 - 30 Oca 2007 Dergi: Comic Blade Eser: Kazuki Nakashima (Hikâye), Kemuri Karakara (Çizim) Türler: Aksiyon, Macera, Fantastik, Shounen İSTATİSTİKLER Puan: 7.69 Sıra: 2086 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 16:25 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 2576 Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
zhenya 5 Ocak 2010 Share 5 Ocak 2010 Çizmler konusunda katılıyorum...Konu da fena değil (Shounen sonuçta)ama yaklaşık beş aydır falan yeni bir chapter çıkarmadılar ...4 Cilt üzerinden ama 2.ciltten sonrası nedense çevirilmemedi...Ben dayanamayıp rawlarına bakmıştım... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 5 Ocak 2010 Yazar Share 5 Ocak 2010 nerden buldun rawları ben 2 cildin dışında bulamadım yahuu Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
zhenya 7 Ocak 2010 Share 7 Ocak 2010 Download linkini kaldırmışlar ama bulabilirsem sana ulaştırırım . Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 7 Ocak 2010 Yazar Share 7 Ocak 2010 çok sağol. ben bir yerden buldum online okudum ama indiremedim. bulabilirsen sana minettar kalırım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap