ozman 10 Ocak 2010 Share 10 Ocak 2010 forumunuzda silme butonu yok....yazdığım mesajları silmek istiyorum... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 10 Ocak 2010 Share 10 Ocak 2010 Bu neredeyse hiçbir forumda olmayan bir butondur, diye biliyorum. Eğer, son mesajın yazarıysan silebilirsin, öbür türlü sadece mod ve admin aracılığıyla sildirebilirsin. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ozman 10 Ocak 2010 Yazar Share 10 Ocak 2010 yok,gereksiz tüm mesajlarımı sileceğim...hemen hemen bir çoğunu,sadece gerekli link gördüklerimi bırakacağım... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Beyazm 11 Ocak 2010 Share 11 Ocak 2010 Ozman silme butonu koysak, bu forumu kim gelse toplayamaz bundan sonra. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ozman 11 Ocak 2010 Yazar Share 11 Ocak 2010 anladım,bende manuel olarak bunu yapacağım.ilgi alaka,anlayış cevap verme ve vaktiniz için teşekkür ederim.... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
muhtesemmatrix 11 Ocak 2010 Share 11 Ocak 2010 hayrola kime küstün de siliyon mesajları Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kisiliksiz 11 Ocak 2010 Share 11 Ocak 2010 Eh abi silmeye gerek duyulacak bir hata yapmıyorsun ki... Kendince duygunu ifade ediyorsun. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap