Aurora Borealis 12 Ocak 2010 Share 12 Ocak 2010 (düzenlendi) Blood Type V TANITIM Bilinen 4 kan türü vardır A, B, AB, ve 0 ama bilinenin dışında başka tipler de vardır. Ve bu kan tiplerinin de belli güçleri vardır. Bu özel kanlardan birine sahipseniz meraklınızda çoktur demektir. Mikoto Hiigaride bu kana sahiplerden biridir. Ancak onun sahip olduğu kan v tipi kandır ve diğerlerinkinden çok daha farklı ve özeldir. Mikoto bunu henüz farkında değildir. O kendisinin değişik olduğunu bilmekte ancak bu kanla neler yapabileceğini bilmemektedir. Onunla tek yaptığı yaraları iyileştirmektir. DİĞER İSİMLERİ Orijinal: Blood Type V İngilizce: Blood Type V Japonca: ブラッドタイプV BİLGİ Kategori: Tekli Manga Cilt sayısı: Bilinmiyor Bölüm sayısı: 1 Yayım: Şub 2009 Dergi: Shounen Gangan Eser: Shamu Itou (Hikâye & Çizim) Türler: Aksiyon, Macera, Shounen, Doğaüstü İSTATİSTİKLER Puan: 6.93 Sıra: 9418 Veriler 22 Aralık 2016 Perşembe günü 15:27 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 15999 Düzenlendi: 22 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Anemone. 12 Ocak 2010 Share 12 Ocak 2010 Turkçe'ye çevirilmis olan var mı yazsanız çok iyi olur:S Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 13 Ocak 2010 Yazar Share 13 Ocak 2010 yazmayı unutmuşum özür dilerim. Türkçesi yok. manga 2009 yapımı. henüz daha fark edildiğini sanmıyorum. ama ağır bir ingilizceside yok. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ryoko Yoichi 21 Ocak 2010 Share 21 Ocak 2010 Nedense Deadman Wonderland geldi gözümün önüne Neyse, okucam bu seriyi. Teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 21 Ocak 2010 Yazar Share 21 Ocak 2010 Deadmanle kıyaslarsak çok hafif kalır. o baya iyi bir seri çünkü. bu böyle çerez gibi denebilir Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Antares 5 Şubat 2010 Share 5 Şubat 2010 Az önce okudum, fena değilmiş. 10, belki 15 sayılık bir seri yapılabilir gibi geldi bana tek-sayılık halindeki karakterlerle, fikirlerle; ama ötesi bozar... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap